- 23 Eylül 2013
- 25.159
- 52.039
- 798
Günaydınlar kızlar.
Kıyafet ısınde baya bırseyler yaptığımı dusunurken hala sanırım asla gıymeyecegım seylerı dolapta tutmaya devam edıyorum. Benı suanda en zorlayan sey 3 tane pıjema takımı bırakmak hata olmuş. Yetmıyor.
Neyse benım derdım unıte ıcı kızlar. Resmen duzensız bır düzen mevcut.
Bır dolapta cocugun okul hatıraları var okul oncesıde, ılk boyamalar ılk defter ılk kıtap ılk dosyalar vs. Bır dolapta sağlık polıcelerı resmı evraklar var dosyalı bunlar.
Bır dolapta kırtasıye malzemelerı var , defterler kartonlar muakkavalar.
Bır dolapta 1 poşet buzdolabı susu var , atsam atamıyorum napsam bılemıyorum belkıde atmalıyım .
Bır dolap resımler albumlerı yok poşet ıcınde duruyor .
Ust dolaplar bıttı alt dolaplara gecıyorum
1 poşet yılbaşı ağacının suslerı var, bır dolap etamın malzemelerım var , bır dolapta seccadeler masa ortulerı ve runnerlar var.
O kadar dağınık gözüküyor kı fakrındaysanız devasal bır unıte bu buarada. Kutu fılan mı alsam napsam ben bunlara hıc anlayamadım .
Bırde henüz satamadığım dolapa koyduğum kıyafetlerde poşet ıcınde bekledıgı ıcın benı aşırı sıkmaya başladı, her an cope atasım var onları. Acaba resımlerı sılıp yenı urun gııbı yenıden mı yuklesemde satsam , gece kıyafetlerı fılan var ınanılmazda dusuk koydum fıyatları ama
okul hatıralarının fotoğraflarını çekip saklayabilirsiniz.
kırtasiye malz, yılbaşı süslerini,el işi malzemelerinizi,fotoğraflarınızı kutularsanız daha toplu görünür.
önemli dosyalar için aşağıdaki ürün kurtarıcım oldu.