geçmiş olsun,
akan suların durduğu an hastalık hali, takmayın, kuzunuzla ilgilenin,
zaten cocuklar hastayken yeterınce extra yorucu gecıyor zaman :(

Kızım ateşliydi dün izin aldım bende, bugün ev bana ben eve bakıyorum hiç halim yok valla. Neyse ki kuzum toparlandı.

Ev aslında toplu ama bi makine bi WC banyo yapayım bari.

Selamm söyle ortadan giriş yapayım.
Baya sadelestim ben oldum yani.
bu kış hic kiyafet almadim almayacagımda.
3-4 kazagim var 3 parka 1 kasem 2 de sisme montum var. eskisinler bakalim.
giymedigim kullanmadigim urunleri dolap uygulamasina koydum.
satilirsa 3-5 kurus oglumun kumbarasina aticaz parayi.
Bakalim.

Bugun ev supurdum toz aldim makineler calisiyor yemek yapicam işik hiziyla.
yine hımhızlı gececek bir haftasonu..

Selamm söyle ortadan giriş yapayım.
Baya sadelestim ben oldum yani.
bu kış hic kiyafet almadim almayacagımda.
3-4 kazagim var 3 parka 1 kasem 2 de sisme montum var. eskisinler bakalim.
giymedigim kullanmadigim urunleri dolap uygulamasina koydum.
satilirsa 3-5 kurus oglumun kumbarasina aticaz parayi.
Bakalim.

Bugun ev supurdum toz aldim makineler calisiyor yemek yapicam işik hiziyla.
yine hımhızlı gececek bir haftasonu..

kanki sen alışveriş yapardın :)

Merhaba kızlar
Bugün işten geldim eve giriştim
Nevresimleri değiştirdim
Etrafı topladım
Toz aldım, süpürdüm, sildim dip köşe koltukları çektim halıları kaldırdım üstünkörü değil yani :)
Mutfağı topladım, buzdolabında ne var ne yok kontrol ettim
1 makine bulaşık yıkandı, yerleştirdim
Lavabo wc duşakabin cifledim, havlusunu değiştirdim, çöpünü boşalttım, yerleri sildim
2 makine çamaşır yıkandı, çoğunu yerine yerleştirdim
Bugün benim için verimli bir gün oldu :KK66:

simdi gordum mesajlarinizi kusura bakmayin. her ne kadar anlam yuklememeli diye dusunsemde bir yanim yapma deyip duruyo. henuz cesaret edemedim kuyumcuya gitmeye bakalim bir gun o derecede bir minimalist olursam buraya hemen yazicam

Bence de çok anlam yüklememek gerek. Sıkılsam yada rahatsız olsam değiştirirdim ne olacakki.

Ben de alyansını kaybedenlerdenim. Eşiminki duruyor ve ben kendime 1.5 senedir alyans alacağım, alamıyorum bi türlü :olamaz: Altın bu ara düstü ama olur da fiyat sorarsanız yazabilir misiniz kaça yapıyorlar alyansı?

İsimlere bayıldım yalnız :KK200: Sağlıkla büyüsünler.

simdi gordum mesajlarinizi kusura bakmayin. her ne kadar anlam yuklememeli diye dusunsemde bir yanim yapma deyip duruyo. henuz cesaret edemedim kuyumcuya gitmeye bakalim bir gun o derecede bir minimalist olursam buraya hemen yazicam

Günaydınlar
Pazar günümü evde geçirdim.
eşimin işleri vardı.
Akşam üstü ısrarla annem çağırdı.
gitmek istemedim. boğazlarım ağrıyor sürekli hapşırıyorum.
bugün yemek ve çamaşır yıkama günüm.

günaydın güzellerrr :KK200:

bizim genel müdürümüzün ''kutsal ineğinizi kesin'' diye bir deyimi var :) yani der ki yapamadıgınız, şeyi yapınnnn!!!
ben dün rafları oyuncaklarla kaplı olan oyuncak odasına nefesimi tutup dalış yaptım:sinirli:
bütün rafları boşalttım, atılacak oyuncaklar, yegenlerıme vereceklerim, atmaya kıyamadıklarım diye 3 ayrı gurup oluştu, hepsi yerine ve ihtiyacı olan yavrulara gitti :rapci:
devamında enerjimi alamayıp kilere giriştim, bütün herşeyi indirip sadece '' lazım '' olanlar dışında herşeyi çıkarttım,
bu iki alan evde beni enn fazla yoran yerlerdi,
artık devamında cocukların odasında elemelere başlayacağım,
haa bu aradaa bi maşallahınızı alırım, çünkü son olarak ta mutfak dolaplarını komple sildim :spor::spor:

çok verimli bir haftasonu oldu çünkü bu 2 alan hep gözümde büyüyordu :rapci:

günaydın güzellerrr :KK200:

bizim genel müdürümüzün ''kutsal ineğinizi kesin'' diye bir deyimi var :) yani der ki yapamadıgınız, şeyi yapınnnn!!!
ben dün rafları oyuncaklarla kaplı olan oyuncak odasına nefesimi tutup dalış yaptım:sinirli:
bütün rafları boşalttım, atılacak oyuncaklar, yegenlerıme vereceklerim, atmaya kıyamadıklarım diye 3 ayrı gurup oluştu, hepsi yerine ve ihtiyacı olan yavrulara gitti :rapci:
devamında enerjimi alamayıp kilere giriştim, bütün herşeyi indirip sadece '' lazım '' olanlar dışında herşeyi çıkarttım,
bu iki alan evde beni enn fazla yoran yerlerdi,
artık devamında cocukların odasında elemelere başlayacağım,
haa bu aradaa bi maşallahınızı alırım, çünkü son olarak ta mutfak dolaplarını komple sildim :spor::spor:

çok verimli bir haftasonu oldu çünkü bu 2 alan hep gözümde büyüyordu :rapci:

:nazar::nazar::nazar:
Coffe baya enerjik gördüm seni.

Back
X