- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
Anammmm hiçbişi yokkkkk tu tu tu maşaAllahEki Görüntüle 2240384
Sanirim oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammmm hiçbişi yokkkkk tu tu tu maşaAllahEki Görüntüle 2240384
Sanirim oldu :)
Günlük hali dağınık olunca hemen topluyorum amaAnammmm hiçbişi yokkkkk tu tu tu maşaAllah

Teşekkür edrim çok ince dusuncelisinVayyy on numara maşallah
Alıntı yapmadım alıntıda kalır belki diye.
Kız alintini sil hadi siliyorum fotoyu.sanırım seninkinden de gozukmuyor :)Anammmm hiçbişi yokkkkk tu tu tu maşaAllah
Önceden yani ilk üyeliğimde takıldığım bir sayfa vardı oradaki kızlar yap bir tatlı diyordu pro ol diye ben üşengeçlikten yapmadım valla...birinci olana değil yarışmaya katılana veriyorlardı proluk sanırsamEvet yarışmada birinci olunca pro oluyorsun sanırım. Ben ücretli olmuştum. İlk prolardanız bizo zamanlar 10 liraydı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.
Yok be öylesine diyorum ya foto durunca bi yerde rahatsız oluyorum sosyal medya hesabımda yoktur hiç o yüzden.Topik kalabalık yalnız kimin görmemesi lazımdı yaz bakim burda mı![]()
Yok açılmıyor zaten foto gerek kalmadı ben silince demekkiAaaaa nasıl siliniyorrrrtt
Sildim tamamYok açılmıyor zaten foto gerek kalmadı ben silince demekki
Hımmm bilmiyorum canım öyledir belki.Önceden yani ilk üyeliğimde takıldığım bir sayfa vardı oradaki kızlar yap bir tatlı diyordu pro ol diye ben üşengeçlikten yapmadım valla...birinci olana değil yarışmaya katılana veriyorlardı proluk sanırsam
Hayırlı olsun güle güle kullan :)Toplaşın kızlar çabuk
D&r ye gittim o ajandalardan almak için sordum ama çok çeşit bizde yok dedi çalışan hiç mi yok dedim yok gelmemiş hiç. Neyse dedim vermeden çıktım ohh ne güzel.. sonra ordan sen git bosh a kurutma makinası kap gel eve
Neyse bi ihtiyaç daha kafamdan silinmiş oldu.
Aaaa nerelerdesin sen. Linda bi mutfak attı yağ bulaşık içindeSelam kızlar ne çok yazmışsınız
Koltuk kılıflarını geçirdim süpürdüm
Dağınıklık toplandı
Yemek sorası kv gidildi
Gelince mutfağı topladım buzdolabını temizledim
Aaaa nerelerdesin sen. Linda bi mutfak attı yağ bulaşık içinde![]()
Aaaa nerelerdesin sen. Linda bi mutfak attı yağ bulaşık içinde![]()