Başlık açılalı epey olmuş ben bugün daha yeni görüyorum :) minimal yaşama geçmeyi düşündüğümden mi farkettim acaba , hani ilgiler algıyı etkiler misali :) benim durumum şöyle. Bekarken ailemden ayrı bi şehirdeydim ve bildiğin bi ev düzenim vardı yani ev için ne gerekliyse. Eşim de ailesinden ayrı benim bulunduğum şehirdeydi onun da bi ev düzeni vardı

evlendik ve 2 evin eşyasını bi eve tıkıştırdık :) normal evlenen bi çiftin düzen oluşturmasından daha zor oldu çünkü çok kalabalıktı eşyalar, birazcık attım minimalleştim zannettim. Ha bugün yapayım devamını ha yarın derken 2,5 yıl geçti. Şimdi 15 günlük bebeğim var ve benim kesinlikle minimal yaşama geçmem lazım. Düşünün evde 2 tane çamaşır makinesi, 2 buzdolabı, 2 sehpa takımı gibi herşeyden çift çift vardı :) çamaşır makinesinin birini sattım, yeni ve büyük buzdolabı aldım ,şuan 3 buzdolabı var evde allah akıl fikir versin bize

bekarlık buzdolaplarını satacağız , bunun dışında kışlıkları kaldırırken giymediğin dünya kadar şeyi atacağım. Beni gaza getirin kızlar evim sapsade olsun istiyorum

doğum yapalı 15 gün oldu şuan başlayamıyorum da biraz daha dinleneyim soğuklar bitsin başlayacağım