wendy wendy sert duvara çarptın dostum :)
çeyrek simit ha görürsün sen :KK70:
miam yanlış anlama, dalga geçmek değil maksadım, gerçekten kendimden utandım yaa, gerçekten yiyecek anlamında şu ara hiç minimal olamıyorum, emzirmeden kaynaklı mı nedir bilmem çeyrek simit cidden arkadaştan ikram alıp tadımlık yediğim :olamaz: :olamaz: yani sen onunla kahvaltı edip doyuyosun düşün. burda iğneleme kendime.

miam yanlış anlama, dalga geçmek değil maksadım, gerçekten kendimden utandım yaa, gerçekten yiyecek anlamında şu ara hiç minimal olamıyorum, emzirmeden kaynaklı mı nedir bilmem çeyrek simit cidden arkadaştan ikram alıp tadımlık yediğim :olamaz: :olamaz: yani sen onunla kahvaltı edip doyuyosun düşün. burda iğneleme kendime.

yok yahu hiç yanlış anlamadım
yaz öncesi tüm simit yediğim üzerine reçel zeytin peynirli günlerim oldu hatta tereyağlı offf :)
sonra kilo aldıkça durum değerlendirdim ve vazgeçtim
ilk zamanlar çok zor oldu öğle saatine kadar aç hissetmeler aç uyumaya çalışmak
1 ayın sonunda bünyem alıştı duruma.
tabi sen bebek büyütüyorsun bu süreçte sıvı tüketmen ve ara öğünlerin olmalı.

Dekorasyonla aram yok ama evimde en severek kullandığım dekor ürünleri bunlar
Not: danteller annemin göz nuru diye kullanıyorum yoksa hiç tarzım değil :)

Eklentiler

• 6FD47837-C180-4513-A723-A9DF0CA3A456.webp
    6FD47837-C180-4513-A723-A9DF0CA3A456.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 847B300E-84F4-4A1D-AF30-3F481304EB13.webp
    847B300E-84F4-4A1D-AF30-3F481304EB13.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 95
Ekim ayı değerlendirmesi:
1- kuruyemiş tabağı hazırlamaya devam✔️
2- başladığın 2 kitabı bitir❌
3- hergün Deniz’le en az 1 kere kendini vererek oyna✔️
4- akşam meyve saati yap❌
5- kendine ayda bir dışarda kahve ısmarla✔️
6- şükret!✔️

Günaydınlar
Akışına bırak haftası 6. gün
Dün hiç iş yapamadım eşimde geç geldi iş yemeğine katılmış.
bende evde atıştırdım
bol bol kitap okudum.
kızımla oynadım.
ev düzenini koruyor.

bugün çamaşır yıkama
evi genel süpürme silme işim var.

Selam kızlar nasılsınız. Dün çok yorucu çok yoğun bir gündü.
Bu gün çamaşır katlayacağım, bir makine yıkadım onu asacağım. Çamaşırı sıfırlayamıyorum bi türlü :confused:

Sakin kal canım sadece biraz dur sadece acil işleri yap.
Önce kendini dinle.
Alıp bohçayı gitmek var aslında şimdi de işte peşinde 4 çocuk nereye gideceksin. Bi de üstüne ev dağınık:KK70: ne güzel filmlerde açıyorlar bavulu dolduruyorlar eşyayı :KK70:

Alıp bohçayı gitmek var aslında şimdi de işte peşinde 4 çocuk nereye gideceksin. Bi de üstüne ev dağınık:KK70: ne güzel filmlerde açıyorlar bavulu dolduruyorlar eşyayı :KK70:

Canım gidecek biri varsa o sen değilsin zaten de ufak mevzularsa çözersiniz :)

Canım gidecek biri varsa o sen değilsin zaten de ufak mevzularsa çözersiniz :)
Mevzu büyük. Hastaneye giderken oğlum arkamızdan çığlık çığlığa ağladı. Neymiş niye ağlıyormuş çocukları çok şımartmışım hiç hükmü kalmamış.kıyamet koptu birbirimize girdik resmen. Ba ba ba tabii 3 yaşına gelmişsin be oğlum yakında askere gideceksin hiç annenin arkasından ağlanır mı, bak babana kırk yaşında nasıl anlayışlı, nasıl laf anlıyor. Sen gelmişsin 3 yaşına çok ayıp yavrum çok ayıp.

anka cığım bugunlerde çok duymaya başladıgım bir cümle ''cok mu şimarmış nee''
benım ufaklık ta 4 yaşında sadece, karşının bunu bu şekilde algılayıp anneye baskılamasını yanlış buluyorum,
kaldı kı bı cocuk daha buyutmusuz o da o yaşlarda öyleydi........
bakk ben de gerildimmm.....

Mevzu büyük. Hastaneye giderken oğlum arkamızdan çığlık çığlığa ağladı. Neymiş niye ağlıyormuş çocukları çok şımartmışım hiç hükmü kalmamış.kıyamet koptu birbirimize girdik resmen. Ba ba ba tabii 3 yaşına gelmişsin be oğlum yakında askere gideceksin hiç annenin arkasından ağlanır mı, bak babana kırk yaşında nasıl anlayışlı, nasıl laf anlıyor. Sen gelmişsin 3 yaşına çok ayıp yavrum çok ayıp.

Back
X