Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberleri felan izler illa tv ile yicem demezde. Izleyerek yemeği sever. Bende öyle severdim eskiden oglum olmadan önce sabah kahvaltımı müge anliyla yapardımYemek yiyerek mi tv izliyor bizim mutfakta tv yok mutfak masası var. Öle alışmadık yemeği yer yemez salona geçiyoruz tv birak izlemiyoruz
Eşim film delisi serili film hastası banada hasta yaptıkorkulu varsa izlemem dedim öilümsüz deney izledim korktum yok izlemem
![]()
Sanırım bende eşin gibi salonda yemek yemeyi seviyorum :) Mutfağa özel açılır kapanır masa yaptırıp, ikeadan tabureler alıp, birde televizyon koydurtmama rağmen mutfakta yemiyoruz. İlla salon masasında yiyeceğiz :) Yazın azda olsa balkon masasında yediğimiz de olur ama dediğim gibi %90 salonda.Evet canim oyle yapiyorum![]()
Mutfakta bi bölüm var oraya oğlumun yazı tahtasını koydum büyük baya. Onun yanina koyabilirim. Senin evini de merak ettim paylaştın mi daha onceSanırım bende eşin gibi salonda yemek yemeyi seviyorum :) Mutfağa özel açılır kapanır masa yaptırıp, ikeadan tabureler alıp, birde televizyon koydurtmama rağmen mutfakta yemiyoruz. İlla salon masasında yiyeceğiz :) Yazın azda olsa balkon masasında yediğimiz de olur ama dediğim gibi %90 salonda.
Tekli koltuğa yer yoksa o şekilde kalabilir yada sadece koltuğu mutfağa alıp onune bir sehpa atıp arada eşin çocuğun yada gelen bir misafir sana eşlik ederken oturur :)
Liste mi yapıyorsun canım çok iyiymiş yapılacaklar listesi de oluşturuyor musun?Günaydın Herkese,
Akşam
-spora gittim.
-eve geldim, yemek yedik.
-bulaşıkları makineye doldurulacak şekilde hazırladım, temizler olduğu için makineye koyamadım.
-ayaküstü bebek görmeye gittik hastaneye.
-eve geldik, duş aldım.
-kızı uyuttum.
-UD çalıştım 2 saat.
-1 makine çamaşır attım ama asamadım.
hayır hiç listeye uyamadım, senelerdir foruma yazar dururum.Liste mi yapıyorsun canım çok iyiymiş yapılacaklar listesi de oluşturuyor musun?
Parmak kuklası var mı canım mini bi hikaye ile konuşturabilirsin dikkatlerini çekecektirkızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.
hayır hiç listeye uyamadım, senelerdir foruma yazar dururum.
benim yazdıklarım, evde yapılması gereken ya da ilk aklıma takılan şeyler genelde.
:)
benim mutlaka yapmam gerekenler,Dur liste yapiim ben belki bakar bakar yaparım![]()
Annen ablan işin köyünüz hep birbirine yakın sanırım. Aynı günde bir çok iş yapabiliyorsun. Maalesef benim hepsi birbirine uzak, km den ziyade akşam trafiği fena. Bi yere gidip dönmem gece yarısı sonrada hiç bişey yapamıyorum zaten.Bugün ablama davetliyim
öncesinde evi bir kez daha süpüreceğim.
halıları sereceğim.
yemek yapacağım.
çamaşır katlarım mak çamaşır atarım
Benim kızım da 3 yaşında en sevdiği oyun oyuncak konuşturma :)Parmak kuklası var mı canım mini bi hikaye ile konuşturabilirsin dikkatlerini çekecektir![]()
Benim oğlum da 2.5 yaşında o da severBenim kızım da 3 yaşında en sevdiği oyun oyuncak konuşturma :)
Annen ablan işin köyünüz hep birbirine yakın sanırım. Aynı günde bir çok iş yapabiliyorsun. Maalesef benim hepsi birbirine uzak, km den ziyade akşam trafiği fena. Bi yere gidip dönmem gece yarısı sonrada hiç bişey yapamıyorum zaten.
Parmak kuklası var mı canım mini bi hikaye ile konuşturabilirsin dikkatlerini çekecektir![]()