Benim ütü masam süpürgem yatak odasında
Turşu bidonum balkonda
mianın dediği gibi kullanmadığım 2.wc yi depolama alanı olarak kullanılıyorum. Vileda, bebek arabası, scooter vs orada.
Mia- Mia- biliyosun senin kızın yatağının beyazı var kızımda. Yatak eklerinden bir parçayı yatak başı gibi kullanıyorum, malum demirlere kafasını falan vurmasın diye koymuştum diğer parçayı da dolabının üst rafına koydum yatay şekilde. Üzerine de yedek battaniye, nevresimlerini koydum.
Vayy mantıklı

Evet eşinle izlemen daha güzel zaten, ben netflixi duyunca hemen söyleyeyim dedim, bende yazın ütü yaparken marie kondoyu bitirmiştim, yeni sezonu bekliyorum, o tarz şeyler izlerken iş yaptığını anlamıyor insan iyi oluyor

Marie Kondu,Temizlik avcilari zaten super gaza gelme teknigi olarak gecebilir bence :halay:

kızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.

Etkinliğin konusu var mı? Yazdıysan bile görmedim.
Mikrop deneyi var. Bir kaseye su koyup üzerine karabiber (mikrop) serpiyorsun. Parmağının ucuna sıvı sabun damlatıp suyun içine batırınca, sabunu gören mikroplar(!) kaçıyorlar.😄

İkincisi de yanardağ deneyi. Nette birçok video var. Heyecanlı oluyor. 3 yaş demek heyecan demek. 😁

her hafta 1 kişi gelip aktivite yapacakmış.
zaten çalışıyorum katılamama durumum var ama kızım üzülebilir ne yapsam bende bilmiyorum
gün içerisinde zaten kitap boya hamur ve oyun oynuyorlar.
İnternetten baktım fasulye ekimi yapıyorlar 3 yaş grubu için olmayabilir.
hamur pasta öğretmen istemiyor.
kitap okusam sıkılma ihtimalleri yüksek.
kostüm giyip çıksam korkma ihtimallerini düşünemiyorum :KK70:
geçen balonla geldi kızım demek balon şişirip oynamışlar.
:KK51:

Aklıma geldi de, bir veli şu el çantalarından almıştı. Hani basit bez çantalar. Herkesin ismini yazmıştı. Çocuklar da harflerin içlerini boyamışlardı. Hem poşet kullanımını azaltma, hem de kalıcı bir hatıra. Üzerine boncuk Ponpon pul yapıştırılı süsleyebilirler. Eğlenceli olur.

Ya da tişörte el baskısı. Ama masraflı olabilir. Bilemedim şimdi. 😀

Günaydın

Dünkü Planlar
benim mutlaka yapmam gerekenler,
-temiz bulaşıklar yerine, kirliler makineye doldurulacak. / ++++++++++++++++
-çamaşır asılacak, kurular toplanıp katlanacak. / +++++++++++++++++
-UD çalışmasına devam edilecek. / ++++++++++++++++++++

gerisi spontane / olursa olur olmazsa canım sağolsun :KK70:
-ev süpürülmeli / -----------------------
-silinmeli / ---------------
-toz alınmalı / -----------------
-wc banyo yıkanmalı / --------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Yemek yerine kahvaltı ettik akşam.
-mutfağı toplu bıraktım.

Aklıma geldi de, bir veli şu el çantalarından almıştı. Hani basit bez çantalar. Herkesin ismini yazmıştı. Çocuklar da harflerin içlerini boyamışlardı. Hem poşet kullanımını azaltma, hem de kalıcı bir hatıra. Üzerine boncuk Ponpon pul yapıştırılı süsleyebilirler. Eğlenceli olur.

Ya da tişörte el baskısı. Ama masraflı olabilir. Bilemedim şimdi. 😀

Kocaman kağıda ağaç çizip yaprak yapıştıracağız.
hem masrafsız hemde farklı deneyim olacak :)

Günaydınlar
Dün yemek yapıyordum eşim geç geleceğim dedi
bende hazırlandım ablama geçtim tanıdık arkadaşlarımız vardı
kızımda uyudu.

ablama ürün siparişi vermiştim makyaj temizleyici ve bb krem.
kaş farı denedim 1 koyu tonunu sipariş verdim.
masraf yapmamam gerekiyordu ama almam gereken ürünlerdi
saçlarım kısalınca yüzüm daha ortaya çıktı.

eve gelincede hiç iş yapmadım eşimle biraz oturduk kahve içtik.

günaydın güzellerr :KK200:

kv'de akşam yemeği yedik, eşim tıraş olmaya gitti, eve gittim, önce kızımı sonra oğlumu banyo yaptırdım, asılı çamaşırları katlayıp yerleştirip bir parti daha attım, banyo bitimi oğlan acıktı, yemek hazırladım, çıkan çamaşırları astım, eşim geldi, güya saçımı boyayacaktım ama enerjim bitti :kızgın:

oturup kahve içtik biz de :)

Günaydınlaaaar, dün evi komple yerleştirdim, yarın camlar kapılar için yardımcı gelecek, malum cumartesi misafir var. o gelmeden 2 mak. çamaşır yıkadım, 1 mak bekliyor içinde. eve gidince onu çalıştırır yıkananları katlar yerleştiririm. ortalığı toparlamam yerleştirmem lazım. orda burda saçma sapan şeyler olmasın. yemeğim yok, ne yapıyoruz akşama belli mi menüler?

Back
X