Şifonyer çekmecesi de kokuyordu aynı şekilde, kapalı kalma kokusu vardı, içinde lcw dan sabun almıştım paketli onu unutmuşum, nasıl güzel kokuyor şimdi, olmadı öyle bir şeyler koyayım diyorum, çünkü yıkadığım çamaşırlar da uzun süre kokmuyor gibi geliyor bana
dolaplarda kullanılan malzemelerin kendisi koku yapıyor içi boş da olsa.

ben mutfaktan çok sıkıldım hiç uğraşmak istemiyorum yemek yap toparla tezgah temizle
nasıl temiz tutucam ya

Merhaba, ben oglumda cok kullandim Mikan pembesi bebekler icin olani, cildiye doktorum soylemisti. Tombul bir bebekti ve boynunun alti, koltukaltı, bilekleri falan hemen kizariyordu hava almadigi icin. Krem cok iyi geliyordu. Rahatlikla kullanabilirsin.
Merhaba, teşekkür ederim bilgiler için. Prospektüsü kafamı karıştırdı. Bi de yüzüne sürüyorum elini atıyor sonra ağzına alıyor elini. Ondan tereddüt ederek kullanıyordum içim biraz rahatladı teşekkürler tekrar :)

ben mutfaktan çok sıkıldım hiç uğraşmak istemiyorum yemek yap toparla tezgah temizle
nasıl temiz tutucam ya

Bu hafta kontrole aldım
yemek yaparken az eşya kullanmaya çalışıyorum
yemek pişerken bir yandan da yıkayıp kaldırıyorum yada mak atıyorum
bulaşık mak bitince hemen yerleştiriyorum
yemek sonrası hemen topluyorum mak atıyorum 3 tabak 2 bardak çatal kaşık oluyor onlarda 2 dk iş
uyumadan öncede çay bardaklarını su bardaklarını atıyorum makineye mis.
sadece sabahları eşimin kahve bardağı kızımın biberonu ve cezve falan kalıyor onlarıda işten gelince yapıyorum
biriktirmeyince kolay oluyor ama 3-4 tur yapmak gerekiyor.

Bu hafta kontrole aldım
yemek yaparken az eşya kullanmaya çalışıyorum
yemek pişerken bir yandan da yıkayıp kaldırıyorum yada mak atıyorum
bulaşık mak bitince hemen yerleştiriyorum
yemek sonrası hemen topluyorum mak atıyorum 3 tabak 2 bardak çatal kaşık oluyor onlarda 2 dk iş
uyumadan öncede çay bardaklarını su bardaklarını atıyorum makineye mis.
sadece sabahları eşimin kahve bardağı kızımın biberonu ve cezve falan kalıyor onlarıda işten gelince yapıyorum
biriktirmeyince kolay oluyor ama 3-4 tur yapmak gerekiyor.
bende biriktirmiyorum hergün ayni şeyi yapıyoruz:)
ben biberonu makineye koyuyorum sonra çikarinca iyice çalkanip yıkıyorum. biberon firçasi almam lazim. :olamaz:

Şifonyer çekmecesi de kokuyordu aynı şekilde, kapalı kalma kokusu vardı, içinde lcw dan sabun almıştım paketli onu unutmuşum, nasıl güzel kokuyor şimdi, olmadı öyle bir şeyler koyayım diyorum, çünkü yıkadığım çamaşırlar da uzun süre kokmuyor gibi geliyor bana

Yani benim camasirlarim kokmaz, iyi ya da kötü kokmaz, yumusatici kullanmam, en fazla kendi parfümüm siner
Aslinda parfümü dolaba sikip kapatmak da mantikli geldi simdi bana

Geçen haftalarda dolap düzenlemiştim
ve düzeni bozmamaya dikkat ettim.
2-3 haftadır dolaplarım düzenli.
önceden işlerim çabuk bitsin diye gelişi güzel koyardım bu kez dolaplar için ayrıca uğraşmak zorunda kalırdım.
mesela çamaşır yerleştirirken düzgün katlamaya ve yerleştirmeye özen gösteriyorum
kıyafet seçerken bozmadan almaya çalışıyorum.
çorap teklerini bulamadıysam ayrı yerde tutuyorum yıkandıkça çıkıyor diğerleri :)
kullandığım makyaj ürünlerini temizleyicileri tek kutuda topladım (önceden rafa dizerdim dağılırdı)
Çamaşır mak bitince hemen asıyorum
bulaşıklar bitince hemen yerlerine kaldırıyorum
mutfakta tezgahta elimin altında olması gereken şeyleri seviyorum böylece işim daha kısa sürüyor (ne kadar sade bir görüntü olmasa da )
banyom çok sade yıkaması ve temizlemesi kolay.
wc kullandıkça yıkıyorum elimin altında cifin banyo spreyi var. haftada 1 detaylı yapıyorum ama kolay oluyor hergün temizlendiği için.
birde evin birkaç yerinde çöp poşeti tutuyorum kapı kollarında eşim ve kızım grip olduğundan dolayı.
Memnun kaldığım tecrübeler bunlar :)

Selam kızlar
Dün planladığım işleri hiç yapamadım. Eve gittim bulaşık makinesi güzel yıkamamış çıkanları da içine koyup tekrar yıkadım. Ama boşaltmadım. Ne evi süpürdüm ne ütü yaptım. Kızımı yıkadım. Öyle oyalandım. Bugün yaparım inşallah:işsiz:

Ben de bazen çekmecelerime sabun koyuyorum güzel kokuyor ama koymayınca da kötü bir koku olmuyor dolabımda falan

SUHAN SUHAN sen nereleredesin ya özletiyosun kendini bu aralar :KK74:

ben biberonu makineye koyuyorum sonra çikarinca iyice çalkanip yıkıyorum. biberon firçasi almam lazim. :olamaz:

migi 2. alternatif eve katya alabilirsin. :KK70:
yada dışardan söylersiniz yemeği bardakları kullan at tarzı olsa anca kurtarır. O da doğaya zarar :KK48:

Geçen haftalarda dolap düzenlemiştim
ve düzeni bozmamaya dikkat ettim.
2-3 haftadır dolaplarım düzenli.
önceden işlerim çabuk bitsin diye gelişi güzel koyardım bu kez dolaplar için ayrıca uğraşmak zorunda kalırdım.
mesela çamaşır yerleştirirken düzgün katlamaya ve yerleştirmeye özen gösteriyorum
kıyafet seçerken bozmadan almaya çalışıyorum.
çorap teklerini bulamadıysam ayrı yerde tutuyorum yıkandıkça çıkıyor diğerleri :)
kullandığım makyaj ürünlerini temizleyicileri tek kutuda topladım (önceden rafa dizerdim dağılırdı)
Çamaşır mak bitince hemen asıyorum
bulaşıklar bitince hemen yerlerine kaldırıyorum
mutfakta tezgahta elimin altında olması gereken şeyleri seviyorum böylece işim daha kısa sürüyor (ne kadar sade bir görüntü olmasa da )
banyom çok sade yıkaması ve temizlemesi kolay.
wc kullandıkça yıkıyorum elimin altında cifin banyo spreyi var. haftada 1 detaylı yapıyorum ama kolay oluyor hergün temizlendiği için.
birde evin birkaç yerinde çöp poşeti tutuyorum kapı kollarında eşim ve kızım grip olduğundan dolayı.
Memnun kaldığım tecrübeler bunlar :)
Süpersin valla her eve lazım bi mia :)

bulaşık süngerini biberonun içine koy sonra yemek kaşığının arkasını biberonun içine girdir..süngeri içerde dolaştır on saniye kadar.süngeri çıkar.sonra bol suda yıka.içine su doldur bi süre beklesin

Selam kızlar
Dün planladığım işleri hiç yapamadım. Eve gittim bulaşık makinesi güzel yıkamamış çıkanları da içine koyup tekrar yıkadım. Ama boşaltmadım. Ne evi süpürdüm ne ütü yaptım. Kızımı yıkadım. Öyle oyalandım. Bugün yaparım inşallah:işsiz:

Ben de bazen çekmecelerime sabun koyuyorum güzel kokuyor ama koymayınca da kötü bir koku olmuyor dolabımda falan

SUHAN SUHAN sen nereleredesin ya özletiyosun kendini bu aralar :KK74:
tşk ederim bellaza:KK200:ufak bi sendeleme yaşadım.geçti..sahalara geri döndüm

bulaşık süngerini biberonun içine koy sonra yemek kaşığının arkasını biberonun içine girdir..süngeri içerde dolaştır on saniye kadar.süngeri çıkar.sonra bol suda yıka.içine su doldur bi süre beklesin
deneyecegim teşekkür ederm:)

15 gün içinde yapılacak listemi yazmak istiyorum
dönüp buraya bakabileyim diye.
15 gün içinde yapabilecek işler.
açıköğretim hergün bi dersin çikmiş sorularini çalış.
15 gün içinde 8000-10000 adımı atmaya çalış.
akşam yemegi az yemeye çalış.
tatlı yeme çikolata yeme.
hergün 20 defa DİRENÇ BANDİ ile sırt ezgesiz yap ( sirtım kambur olduğu için bunu yapmaya çalışacagim.
hergün 100 defa mekik yap ( top ile)
hergün meditasyon yap akşam yatmadan 10 dk kendine kapat.
Hergün 2 saat rutin işlere yap bulaşık vs .
umarım başarabilirim:)

Back
X