Dolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artık 😘

Siz dolabın güzel kokması için ne koyuyorsunuz kızlar içine sabun, deterjan gibi, varsa kullandığınız bir şey bende yapayım, çekmeceler falan kokuyor ya kapalı olduğu için, beklemişlik kokusu diyorum ben ona, hiç sevmem:bicak:
Benim sadece giydiğim kıyafetler olduğu için ayda 1 hepsi yıkanmış oluyor ama lindanın dolabı anlatılamaz inanılmaz kıyafet var nasıl çıkacak işin içinden merak ediyorum :D

Dolabın tamamının güzel kokması için hepsini yıkamak şart bencede, bende çok istiyorum ama kurutma makinem yok göze alamıyorum kurumaz bu havada diye, eline sağlık ama çok yorma kendini ağırlaşıyoruz artık 😘

Siz dolabın güzel kokması için ne koyuyorsunuz kızlar içine sabun, deterjan gibi, varsa kullandığınız bir şey bende yapayım, çekmeceler falan kokuyor ya kapalı olduğu için, beklemişlik kokusu diyorum ben ona, hiç sevmem:bicak:
Bende onu Hiç sevmem işte beklemişlik kokusu gitsin diye Bi hışımla indirdim her şeyi. Umarim altından kalkabilirim 10 günde biter inşallah..
Boyle her şeyi yikamayi çok seviyorum ben. Kurutma makinası yoksa girismeyin kızlar zaten yoksa hepsi nerde kuruyacak. Yaza Yaparsıniz insallah.
Ben dolaba bu sefer çubuklu kokulardan koyayım diyorum Bi kaç şey denedim çok etkili olmadı.

Benim sadece giydiğim kıyafetler olduğu için ayda 1 hepsi yıkanmış oluyor ama lindanın dolabı anlatılamaz inanılmaz kıyafet var nasıl çıkacak işin içinden merak ediyorum :D
Anka Bi gün gardopunu koysana sende müsait olduğunda Mia ninki gördüm mesela aboww dedim ben kıyafete yatırım yapmışım yeminle o zaman anladım çok kıyafet varmış.

Kızlar Bi de benim gardobun içinde 3 tane misafir yorganı 3 tane misafir yastığı ve iç camasirlarimiz da burda yazlık kışlık hepsi buranın içinde. Aslında bu mantıkla baktığımızda çok kıyafetim yok gibi 😂

Kızlar Bi de benim gardobun içinde 3 tane misafir yorganı 3 tane misafir yastığı ve iç camasirlarimiz da burda yazlık kışlık hepsi buranın içinde. Aslında bu mantıkla baktığımızda çok kıyafetim yok gibi 😂
Benim de yazlık kışlık aynı yerde zaten yaz kış aynı giyiyorum :D kapalı olunca ev de çok aşırı sıcak olunca yaz kış evde kısa kol dışarda uzun kol üzerine kap.

Benim de yazlık kışlık aynı yerde ama hurçlara kaldırıyorum üst rafa koyuyorum, öyle olunca koku oluyor ister istemez

Mia- Mia- geçmiş olsun. Ben de sana coresatin diye bir merhem verdi doktorumuz onu soracaktım. Kullandınız mı hiç?
Merhaba, ben oglumda cok kullandim Mikan pembesi bebekler icin olani, cildiye doktorum soylemisti. Tombul bir bebekti ve boynunun alti, koltukaltı, bilekleri falan hemen kizariyordu hava almadigi icin. Krem cok iyi geliyordu. Rahatlikla kullanabilirsin.

Dolaptan kaynaklaniyor olabilir mi bu koku ya
Benim dolabimi acinca parfüm kokusu geliyor bazi ceketlerin üzerinde kaliyor mesela
Kalabalik da dolabim ama esyalar koku yapmiyor
Yasadigin memleketteki havanin nemi falan da etki ediyor olabilir mi acaba ?

Back
X