tüh. alırsın inşallah sen de.Anka
CKbeautyandsheer kızlar hayırlı olsun güle güle kullanın. Geçen kış eşim alalım dedi ben güneydeyiz ne gerek var demiştim şu an çok pişmanım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüh. alırsın inşallah sen de.Anka
CKbeautyandsheer kızlar hayırlı olsun güle güle kullanın. Geçen kış eşim alalım dedi ben güneydeyiz ne gerek var demiştim şu an çok pişmanım
![]()
Kalın olanlar da 1000 devirde sıkınca kuruyor ama 800 devirde sıktıklarımın manşetleri kalmış. Belki 2. Veya 3. seviyeye atsam onlar da kururdu ben en ekonomik olana atıyorumbugün abla aynı şeyi söyledi. kalın olan eşyaların kolu yakası kurumazsa onları 20 dk'lık programa tekrar atıyorum dedi.
Al canım ilk fırsatta inşallah.Anka
![]()
Ellerine sağlık baya iş yapmışsın.Oldukca verimli bir gundu,
Bulasiklar yikandi makine bosaldi,
Camasirlari yikadim astim,
Evi supurdum yatak odasinin tozunu aldim.
Yarinde tuvalet banyo halledersem bende iyisi yok.
Bebek biraz daha yukari ciktigi icin bel agrilarim azaldi.
Cok mutluyum.
Evet ne kadara alındığıfa önemli tabi.Sanırım eskişehirde apartta mia eskişehirde yaşıyordu dimiMia- apartin fiyatı nedir canım. 650 TL kira getirisi baya iyi merkezde mi ilçede mi?
Yatirim yatırımdır valla. İnşallah hayırlısı olur
günaydin.Selam kızlar dün iş yerinde canım sıkıldı biraz
patron gelsin bir görüşme yapacağım.
Sonra bugün gelişen olayda eşim apart bulmuş
yarın bakmaya gideceğiz alırsak koyunları satacağız
650 tl kira getirisi varmış
bugünde bir yere davetliyiz gelişmeler son hız değişiyor.
evde işler var gidince hemen süpür sil yapmam lazım
yemek yok
günaydin.
apart 650 e iyi bence merkezde mi?
koyunlariniz mi var?