Kurutma makinesi pşanşar ailesine yeni dahil olan biri olarak, şimdilik memnunum.
Kurutma özelliği olan kurutma makineleriyle ilgili çok şikayet okudum. Kurutma performansının iyi olmadığını yazmışlar birçok yerde.
Ayrıca Ben de ekstra yer kaplamaması için çamaşır makinemin üzerine monte ettirdim. Kullanımı konusunda sıkıntı oluşturmuyor benim için.
Bir de bir makinede çamaşır yıkarken, diğer çıkanları kurutmaya atıyorum, böylelikle iki makine aynı anda çalışmış oluyor. bazı haftalar nevresimdir, renklidir, kızın çamaşırı vs derken fazlaca çamaşır çıkıyor. iki makine aynı anda çalışınca biri yıkamış diğeri kurutmuş oluyor. :)
[/QUOTE]
çok güzel:) bu fikrin benzerini bir minimalistte okumuştum; 2 adet nevresim takımı varmış, biri yedek. ve senin gibi hemen yıkayıp, kurutup, katlamadan yatağa direkt serdiğini söylemişti:)
kızlar çok yorgun uyandım güne kendimi çok yorgun hissediyorum. niyeyse gittikçe ağırlaşmamın da etkisi vardır muhakkak.ayrıca gardopda çok yordu beni. bu akşam kızın kıyafetlerinin etiketlerini sökeceğim sadece bi de makinaya atarım o kadar.
artık dinlenmeye ihtiyacım var gerçekten
bugün yardımcı bayan gelecekti eve. silip süpürüp tozları alıp gider haftaya da halıları verdim mi doğuma kadar başka işim yok Allah nasip ederse inşallah.
Allah sağlıkla kavuştursun

heyecanlı ve biraz duygu yoğun dönemler... herşey her iş hallolur, geçer. karnında "bir" olduğunuz zamanların tadını çıkarın ve bol bol dinlenin... dışarıda o kadar sakin olmuyorlar:))
YAaa ama ben seni çok özlemişim ki
canıııım

ben de çok özledim

arada senin kalabalık aile maceralarını okuyorum, ortak olmak istiyorum çok ama yazamıyorum:) kk ne yalnızca işten fırsat olunca girebiliyorum, yoksa burdan çıkmam:) tabii her girdiğimde başka bir sayfa oluyor ama olsun artık:))
saf sevgi, güzel anne... sen yaz hep, sana iyi geliyor bence
Yardım kuruluşu faydalı ve mantıklı bir karar, sakıncası yoksa ne tür kurumlara neler vermeyi planladn belki bana da fikir olur
oğlumun oyuncaklarını, eve hediye gelen battaniye, nevresim, cam eşyaları, alıp giymediğimiz kıyafetler vb vereceğim canım. Sosyal yardım eğitim kültür gönüllüleri derneği var bulunduğum yerde, orası değerlendiriyor. belediye de her türlü sıfır veya kullanılmış eşya alıyormuş. bulunduğun belediye yada muhtarlıkla iletişime geçince yönlendiriyorlar.
ben de salon kullanıyorum yalnızca. açıkçası oturma odası kullanmanın iyi olacağını düşündüğüm zamanlar da oldu ancak daha minimal bir hayata geçerken fazlalık olduğunu düşünüyorum. oyun odası, dinlenme odası, meditasyon odası gibi kullanılabilecek boş bir oda daha çok işlevsel geliyor şimdi. tabii herkesin misafir ağırlama, evde yaşayan kişi sayısı, yaş grubu, ihtiyaçları farklı, o yüzden kişi durumu kendisi değerlendirmeli. ben misafire göre düzenlenen bir evde yaşamak istemediğime karar verdim artık. sonuç itibariyle herşey bir karar:) içinizdeki sesi dinleyin...