Valla benim eşim çok memnun hafyasonlari süpürgeyi ona kitliyordum çünkü. O da şu an rahata kavuştu. Bebek gelince haftada bir yeter umarım. Çünkü bebek dışında Bi şeyle ilgilenemem diye korkuyorum.
Ben yeteceğini düşünüyorum ama evde yaşamakla işe gidip gelirken yaşamak arasında çok fark oluyo baştan söyleyim. gelen giden de olacaktır. bi çaresine bakarsın hele bi sağlıkla gelsin kuzucuk.

Umarim Bi gün bende kaldırabilirim..cok çok iyi yapmışsın canım.

burada temizlik hizmetinin saati 70 liraya denk geliyor
Yani evime yardimci alsam üc saat temizlik yapsa 210 lira verecegim minimal
Yani bu durumda almamak daha mantikli geliyor bir de bana
Türkiyede fiyatlar gercekten bu konularda cok uygun

Dün eve gidince performansım güzeldi, bugün de plan yapayım umarım uyabilirim
Pazara girilecek
Yemek yapılacak
Mutfak süpürülecek
Ocak, davlumbaz temizlenecek
Mutfak balkonu yıkanacak

Böyle her güne bir oda yapayım dedim, en azından yorulmadan ev temizlenir, dün yatak odası ve banyo, bugün mutfak
Haftasonu annem gelecek, boş oda ve baza altı ile ilgili planlarım var, umarım beklediğim gibi verimli geçer

Bu arada lindalinda lindalinda ve Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk ,nette tomrisin emzirme notları var bir blogda, yazınca çıkıyor zaten, ben dün fırsat buldukça onu okumaya başladım, baya bilgilendirici ve güzel yazılmış, o blogda başka yazılarda var, bir göz atmak isterseniz haberiniz olsun 😘
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 😘

ah sühan tam yarama dokundun. hayır hiç kendime vakit ayıramıyorum. duş al giyin işe git tek yapabildiğim bu ara bu ki neredeyse 4-5 kıyafeti döndürüyorum işte de. normalde çok sık aynı şeyi giymem kıyafet konusunda minimal değilimdir ama kilo veremedim, tüm bunlar bende duygusal açlığa sebep oluyor ve ben yiyorum öyle.

ama bugün diyetisyene başlıyorum, artık bana da sıra gelsin yoksa hiç gelmeyecek belli ki.
kendimize zaman ayıramadığımızdan oluyor .yani bende genelde öyle.sinirlerim bozuluyor vs.ne zamanki kendime zaman ayırayım.ufakta olsa bi maske,kaş aldırma yada işte ne bileyim sevdiğim mağazaları almasam bile dolanma fikir edinme,arkadaşla öğle arası bişeyler yapma birazda olsa toparlıyor beni.bunlar hep ufak şeyler.düşün bide kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırdığımda enerjim neye dönüyor:KK70::KK70::KK70:

Valla benim eşim çok memnun hafyasonlari süpürgeyi ona kitliyordum çünkü. O da şu an rahata kavuştu. Bebek gelince haftada bir yeter umarım. Çünkü bebek dışında Bi şeyle ilgilenemem diye korkuyorum.
bu kadar şartlama kendini bence.yardımcıda alırsın tabi bebişinlede ilgilenirsin evinlede

burada temizlik hizmetinin saati 70 liraya denk geliyor
Yani evime yardimci alsam üc saat temizlik yapsa 210 lira verecegim minimal
Yani bu durumda almamak daha mantikli geliyor bir de bana
Türkiyede fiyatlar gercekten bu konularda cok uygun
Baya fazlaymış. Ankara'da 170 lira civarı geliyor. Ben de ayda bir almaya çalışıyorum. Ancak bebekli ev her gün temizlik istiyor. Kızım uyuduktan sonra elimde bir bez ortalığı geziyorum.

Back
X