Kendi adıma çok memnunum, ben kışın hep bir odada kuruturdum, e çamaşır asarken ister istemez silkeleyip asıyorsun, içerisi saç kıl toz oluyor haliyle.

2 günde ancak kuruyor odada. Balkona assam koca kış kurumaz.
Bunda öyle bir problem yok.

çamaşır makinesinin üstüne monte ettirdim, yer kaplamaması için. Makinadan çıkarıp kurutmaya atıyorum. 2,5 saat süre yazıyor ama 1 saatte kurutuyor.

Kıyafeti yıpratıyor deniliyor, ama kıyafeti çamaşır makinesi de yıpratıyor. dikişleri yamuluyor, iç çamaşırların lastikleri kopuyor, sıcak yıkanınca deforme oluyor.
Kurutma için bir şey söylemek anlamsız bu yüzden.

her kurutma sonrası filtresini süpürge ile çektiriyorum. Kurutma performansı düşmemesi ve fazla enerji tüketmemesi için.

su haznesini boşaltıyorum. su haznesiyle uğraşamam derseniz, gidere bağlayabilirsiniz, ya da gider yoksa büyük kovaya boşaltım yapmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz kovada biriken suyla da balkon yıkarsınız, sonuçta temiz su.

Bütçeniz çok yüksek değilse, orta segment bir makine de işinizi görür bence.

Sonuç olarak Tavsiye Ediyorum.
Ne güzel her şeyiyle yazmışsın bilmedigim şeyleri öğrenmiş oldum teşekkür ederim 😊 bakalım evimde yer olursa düşüneceğim bu kurutma mak işini. Soğuk memleketler için kullanışlı duruyor

Gunaydun herkesee:KK36:
Kızlar bilmeyenler için çeyiz hazırlığı yapıyorum bazen onu da alayim bunu da alayim derken abarttigim olmuş. 18 çay bardağı ile mevlutlere hazırım :KK53: Şaka bir yana tani abartmak istemiyorum şimdi mutfak bitti tekstille devam edecegim. Eve kaç battaniye kaç yorgan kaç nevresim kaç havlu vs gibi tekstil ürünlerinden almalıyım? Şimdilik 1 tane battaniye aldım çift kişilik sonra 1 tane daha alacağım ama kaç olmali abartmamak için bilenlere danışayım

Ne güzel her şeyiyle yazmışsın bilmedigim şeyleri öğrenmiş oldum teşekkür ederim 😊 bakalım evimde yer olursa düşüneceğim bu kurutma mak işini. Soğuk memleketler için kullanışlı duruyor
Elektrik olan her yerde kullanılabilir. İstersen merdiven boşluğuna koy. çünkü tesisata gerek yok kullanım için. kapalı balkon olabilir. makine üstü olabilir. neresi uygunsa.

Gunaydun herkesee:KK36:
Kızlar bilmeyenler için çeyiz hazırlığı yapıyorum bazen onu da alayim bunu da alayim derken abarttigim olmuş. 18 çay bardağı ile mevlutlere hazırım :KK53: Şaka bir yana tani abartmak istemiyorum şimdi mutfak bitti tekstille devam edecegim. Eve kaç battaniye kaç yorgan kaç nevresim kaç havlu vs gibi tekstil ürünlerinden almalıyım? Şimdilik 1 tane battaniye aldım çift kişilik sonra 1 tane daha alacağım ama kaç olmali abartmamak için bilenlere danışayım

Evine ne kadar misafir geleceğine bağlı bir durum
Bize hiç yatılı misafir gelmiyor bütün tanıdıklar yakınımızda ailelerimiz aynı ilçedeyiz.
yinede 1 yedek yorgan 4 yastık 1 battaniye var. nevresimleri kılıfları var.
kendimiz için de 1 battaniye 1 yazlık pike 4 yastık kullanıyoruz 1 yorgan 2 nevresim takımı mevcut.
yatak örtüsü de yenilerde aldım kadife çok seviyorum :KK68:

Evine ne kadar misafir geleceğine bağlı bir durum
Bize hiç yatılı misafir gelmiyor bütün tanıdıklar yakınımızda ailelerimiz aynı ilçedeyiz.
yinede 1 yedek yorgan 4 yastık 1 battaniye var. nevresimleri kılıfları var.
kendimiz için de 1 battaniye 1 yazlık pike 4 yastık kullanıyoruz 1 yorgan 2 nevresim takımı mevcut.
yatak örtüsü de yenilerde aldım kadife çok seviyorum :KK68:
Olacağımız şehirde sadece kaynanamlar var mutlaka gelir misafirimiz. Aman çok kafa yoran şeylermiş valla... Evde yük dolabı olmalı böyle şeyler için kesinlikle kocaman kocaman seyler

Olacağımız şehirde sadece kaynanamlar var mutlaka gelir misafirimiz. Aman çok kafa yoran şeylermiş valla... Evde yük dolabı olmalı böyle şeyler için kesinlikle kocaman kocaman seyler
Canım ben evlenirken aldım da aldım misafir için hele neler neler ama şimdi elden nasıl çıkarcam diye uğraşıp duruyorum ki büyük kısmını hiç kullanamadım verdim bence ev dizerken evin büyüklüğü saklama kapasitesi ve alacağın şeyleri ne sıklıkla kullanacağın gibi hususları iyi düşün

Evin 1 odasını giyinme odası yapanlar var bütün bu eşyaları ütü masası süpürgeyi falan güzelce koyacak yerleri oluyor.

Geçen haftalarda eylülün yatağını odamıza getirmiştik
1-2 gün sorunsuz geçtikten sonra yine aramızda uyumuştu
hatta bir gün yatağına götürdüğüm için bana kızmış babasının diğer tarafında uyumuştu (kaprise bak ) :işsiz:
geçtiğimiz pazar günü ışıklı kabloyla yatak başını sardım baya hoşuna gitti o gün uyudu yatağında
2. gün aramıza yine geldi ama 15 dk sonra geri gitti
ve artık 4-5 gündür kendi yatağına alıştı
bugünleri de gördük :dua:

Geçen haftalarda eylülün yatağını odamıza getirmiştik
1-2 gün sorunsuz geçtikten sonra yine aramızda uyumuştu
hatta bir gün yatağına götürdüğüm için bana kızmış babasının diğer tarafında uyumuştu (kaprise bak ) :işsiz:
geçtiğimiz pazar günü ışıklı kabloyla yatak başını sardım baya hoşuna gitti o gün uyudu yatağında
2. gün aramıza yine geldi ama 15 dk sonra geri gitti
ve artık 4-5 gündür kendi yatağına alıştı
bugünleri de gördük :dua:
Darısı bize :) Mia Eylülün ayrı odası var anladığım kadarıyla bana çocuk odası fikri verir msn

Canım ben evlenirken aldım da aldım misafir için hele neler neler ama şimdi elden nasıl çıkarcam diye uğraşıp duruyorum ki büyük kısmını hiç kullanamadım verdim bence ev dizerken evin büyüklüğü saklama kapasitesi ve alacağın şeyleri ne sıklıkla kullanacağın gibi hususları iyi düşün
O zaman böyle şeylerden minimum sayıda alıp evin kapasitesine göre şekillendireyim
Evin 1 odasını giyinme odası yapanlar var bütün bu eşyaları ütü masası süpürgeyi falan güzelce koyacak yerleri oluyor.
Bizim yıllarıdır olan bir isteğimiz 3+1 evde oturup bir odamızı hobi odası gibi dizayn etmek o yüzden bir odayı boş bırakıp zamanla orayı düzenlemek istiyoruz. Bir duvar baştan başa bir kütüphane istiyoruz ikimiz de okumayı seviyoruz arka tarafa da bilgisayarlarımız için masa istiyoruz sabit kalsın ordan oraya taşınmasın diye . Oyun oynamayı seviyoruz bunu evin her alanına taşımak istemiyorum o oda bizi epey kurtarır tabi yıllarıdır yerim olmadığı için verdim kitaplarımı şimdi ise kendime bir huzur alanı yaratmak istiyorum :)

Darısı bize :) Mia Eylülün ayrı odası var anladığım kadarıyla bana çocuk odası fikri verir msn

Tabiki de :)
eylülün odasında çok minimalist davranmadım açıkcası
çocuğun oyun oynayacağı ve seveceği bir alanı olsun istedim.

IMG_20180228_173420.webp
IMG_20180827_183510_780.webp
Oyuncak dolabından çok memnunum başına birşey gelse yine alırım
Yatağı boyuna göre ayarlanıyor. genişliği normal yataklardan 10 cm dar yanı 13-15 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. sonra genç odası alınır zaten.
kıyafetler için yatak odamdaki şifoniyeri koydum 4 çekmeceli yetiyor.

sadece tülü perdesi değişecek yatak odamdan kalan tüller perdelerdi
yeni alsam stor veya jaluzi tercih ederdim

halısı tüysüz halılardan memnunum

yazı tahtası ve oyuncak yemek fırını ocağı var
hepsini kullanıyor
çadırı da ben beyazlı gri minderli istemiştim yanlış geldi beyaz çok çabuk leke oluyor tavsiye etmem
yani biraz değişiklik yapacağım şeyler var
geneli memnun kaldığım ürünler.

Tabiki de :)
eylülün odasında çok minimalist davranmadım açıkcası
çocuğun oyun oynayacağı ve seveceği bir alanı olsun istedim.

Eki Görüntüle 2562035
Eki Görüntüle 2562036
Oyuncak dolabından çok memnunum başına birşey gelse yine alırım
Yatağı boyuna göre ayarlanıyor. genişliği normal yataklardan 10 cm dar yanı 13-15 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. sonra genç odası alınır zaten.
kıyafetler için yatak odamdaki şifoniyeri koydum 4 çekmeceli yetiyor.

sadece tülü perdesi değişecek yatak odamdan kalan tüller perdelerdi
yeni alsam stor veya jaluzi tercih ederdim

halısı tüysüz halılardan memnunum

yazı tahtası ve oyuncak yemek fırını ocağı var
hepsini kullanıyor
çadırı da ben beyazlı gri minderli istemiştim yanlış geldi beyaz çok çabuk leke oluyor tavsiye etmem
yani biraz değişiklik yapacağım şeyler var
geneli memnun kaldığım ürünler.
Çok güzel bir arkadaşım da kızına buna yakın bir oda yapmış montosseriye uygun her şey..

Back
X