2 yaşında kendi gidip uyuyordu sonra hasta olduğunda aramıza almıştık o gündür bizimle uyumaya başladı
son 1 haftada alıştı yine yatağına şükür
yanlarına yastık koyuyorum deli yatıyor bizim kız :)
Benimkide çok deli yatıyo😀teşekkür ederim link için de

Kesinlikle katılıyorum migi bende de bazen hiç bişey yapamıyorm psikolojisi oluyo kendimi o kadar hissediyorum ki o zaman, Psikolojimizi kendimiz biraz olumlu yönlendirmeliyiz yoksa hayat yeterince zor hepimiz için, ben de kendime her gün 3 basit iş hedefi koydum onu yapıyorsam günü karlı sayıyorum yoksa herşeye yetişmek zaten imkansız.
Ayrıca ben de 5te kalkıyorum iş için ama 5-6 bı saatler de daha gün aymamş oluyo kalkamamak çok normal bence
Bende De r D vitamini ve b1, b2, b12eksijliği var takviye alıyorum ama bazen onu da unutuyorum, velhasıl hepimiz insanız dünya cennet değil insan da melek değil hiç bişey mükemmel olmayacak ama hamd edip elimizden geldiğince gemimizi yürütmeliyiz♥
düzen bozuldu...
tekrar sarmak için başa alicam
önce kendimi toparlamam lazim takviye alicam..
kahve çay içimi birakmayı düşünüyorum...
kahve içmek dinç tutuyor da benim cildim bozulmaya başladi lekelenme oluştu...
birakmam gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar;

Size bişey soracaktım. Benim kızım 14 aylık oldu ama hala yürüyemiyor. Kızımı hafifçe tutup dengesini sağlatmaya çalışıyorum ama çok korkuyor yürürken düşücem diye.

Herkes geç kaldı, yürümüyor mu hala falan diyip beynimi yemeye başladı. Ne kadar umursamasam da kendime dert yapmaya başladım.
Sizlerin çocuklarında nasıl oldu acaba?

Merhaba arkadaşlar;

Size bişey soracaktım. Benim kızım 14 aylık oldu ama hala yürüyemiyor. Kızımı hafifçe tutup dengesini sağlatmaya çalışıyorum ama çok korkuyor yürürken düşücem diye.

Herkes geç kaldı, yürümüyor mu hala falan diyip beynimi yemeye başladı. Ne kadar umursamasam da kendime dert yapmaya başladım.

13-14 aylıkken yürümüştü ama geç yürüyen çocukları biliyorum bu iş biraz cesarete bağlı.kuzenleri sayensinde yürüdü bize kalsa daha geç kalırdı. Acele etmeyin derim

Merhaba arkadaşlar;

Tam 13 aylıkken yürüdü oğlum, yeğenim 19 aylıkken yürüdü, o yeğenimin kıardeşi şimdi 15 aylık hala yürümüyor. Sıkıntı olsa doktor söylerdi canını sıkma hiç. Bireysel farklılıklar.. mesela 19 aylık yürüyen yeğenimin dil gelişimi o kadar güzeldi ki 2 yaşına yeni girmişken upuzun kurallı cümle kurardı. Gelişim nöbetleşe olur. Başka alanda gelişiyordur.

Merhaba arkadaşlar;

14 aylık yürüdü bizimki de, acele edip korkutma, kendinden emin olunca yürüyecektir.

benim kızım 14 aylık yürüdü
ilk adım arabası tarzı yürüyüş arkadaşı vs kullandınız mı?
bizimkinin atı vardı ona tutunup ittiriyordu, sonra elini bırakıp ayakta durmaya sonra da yürümeye başladı.
B black cat

Son düzenleme:
13-14 aylıkken yürümüştü ama geç yürüyen çocukları biliyorum bu iş biraz cesarete bağlı.kuzenleri sayensinde yürüdü bize kalsa daha geç kalırdı. Acele etmeyin derim
Evet canım.ben de düşünce korkup yürüyememisim.18 aylikken bi gayret kalkmisim ayağa.galiba kizim da bana çekecek

Tam 13 aylıkken yürüdü oğlum, yeğenim 19 aylıkken yürüdü, o yeğenimin kıardeşi şimdi 15 aylık hala yürümüyor. Sıkıntı olsa doktor söylerdi canını sıkma hiç. Bireysel farklılıklar.. mesela 19 aylık yürüyen yeğenimin dil gelişimi o kadar güzeldi ki 2 yaşına yeni girmişken upuzun kurallı cümle kurardı. Gelişim nöbetleşe olur. Başka alanda gelişiyordur.
Evet canim.internette 18 aya kadar yürür diyolar ama etrafta o kadar çok boş insan var ki.sıkbogaz edip, üzüyolar bizi

14 aylık yürüdü bizimki de, acele edip korkutma, kendinden emin olunca yürüyecektir.
Çok seviyo elimizden tutup gezmeyi ama dengesini kuramıyor.çok fazla çocuklarla bir arada değil.belki o yüzden cesaret edemiyodur.

benim kızım 14 aylık yürüdü
ilk adım arabası tarzı yürüyüş arkadaşı vs kullandınız mı?
bizimkinin atı vardı ona tutunup ittiriyordu, sonra elini bırakıp ayakta durmaya sonra da yürümeye başladı.
B black cat
Eğer bu ay da yurumezse ben de yürüyüş arkadaşı düşünebilirim.bakalım

Merhaba arkadaşlar;

hiç dert etme her çocuk aynı değildir, benim kızım 15,5 aylık yürüdü

selamlar.
hafta sonu yapılacaklar
-nevresmler değiştirilecek
-tüm odalar süprülüp silinecek toz alınacak
-banyo ,wc
-3 makinalık çamaşır var .onlar halledilecek.
-yatakodası çekmeceleri elden geçirilecek///hedef 15 parça güm
-balkonlar yıkanacak
eve geçince bir kısmını yapmayı düşünüyorum.(2 oda+bayo wc+koridor kısmını )

Merhaba arkadaşlar;

benim büyük oğlum 14 aylıkken 7-8 sn ayakta tek kalabiliyordu sonra korkup direk oturuyordu..babamlara geçmiştik o ara.kuzeninin yürüteci ordaydı.babam üç gün boyunca baya onunla uğraştırıp yürütmüştü oğlumu.siz çocuğu cesaretlendirmiyorsunuz diye çıkışmıştı bize:KK53: .şu tarz bişeydi yürüteç
1575630496559.png

benim büyük oğlum 14 aylıkken 7-8 sn ayakta tek kalabiliyordu sonra korkup direk oturuyordu..babamlara geçmiştik o ara.kuzeninin yürüteci ordaydı.babam üç gün boyunca baya onunla uğraştırıp yürütmüştü oğlumu.siz çocuğu cesaretlendirmiyorsunuz diye çıkışmıştı bize:KK53: .şu tarz bişeydi yürüteç
Eki Görüntüle 2562430
Evet bunu ben de gördüm internette. Sonra da kullanır diye düşünüyorum. Sanırım buna benzer bişey ben de alacağım.

Evet bunu ben de gördüm internette. Sonra da kullanır diye düşünüyorum. Sanırım buna benzer bişey ben de alacağım.
biz almamıştık.nasıl olsa yürüyecek diye düşünüyordum.kuzeninkiyle üç günde ayağa kalktı.bazı çocuklar geç yürüyor doktor sıkıntı yapmadıktan sonra milletin lafına hiç bakma.

biz almamıştık.nasıl olsa yürüyecek diye düşünüyordum.kuzeninkiyle üç günde ayağa kalktı.bazı çocuklar geç yürüyor doktor sıkıntı yapmadıktan sonra milletin lafına hiç bakma.
Evet canım. Kesinlikle. Hazır olduğu zaman yürür işallah :)

Back
X