- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Bu gün maraton yapmadık karıştı yine her yerParam gelse ooo neler yapıcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün maraton yapmadık karıştı yine her yerParam gelse ooo neler yapıcam![]()
Gerçekten çok zorlandım ya. Çok sağol canımGeçmiş olsun diş ağrısı fena![]()
Ben birikim yaptın sandım canım süreci bilmiyorum ya bir yerden alacak mı var, inşaallah bir an evvel gelir evde ne gibi tadilatlar yapacaksın Mia benim de ilk planım ev değiştirmek ama bu daha zor diye şuan sadece planParam gelse ooo neler yapıcam![]()
Benimde karıştı ya bugün tatil olsun mu ankamBu gün maraton yapmadık karıştı yine her yer![]()
Senin olsun benim mutfağı toplamam lazımBenimde karıştı ya bugün tatil olsun mu ankam![]()
Evet param gelicek inşBen birikim yaptın sandım canım süreci bilmiyorum ya bir yerden alacak mı var, inşaallah bir an evvel gelir evde ne gibi tadilatlar yapacaksın Mia benim de ilk planım ev değiştirmek ama bu daha zor diye şuan sadece plan![]()
Tamam tamam başlıyorumSenin olsun benim mutfağı toplamam lazım![]()
MaşallahKızlar ben mutfağı topladım. Bulaşık makinesini boşaltıp çıkanları doldurdum. Wc lavabo temizledim. Toz aldım. Yerleri süpürdüm. Yeter bugünlük![]()
Kızlar ben mutfağı topladım. Bulaşık makinesini boşaltıp çıkanları doldurdum. Wc lavabo temizledim. Toz aldım. Yerleri süpürdüm. Yeter bugünlük![]()
Depresyona girecek sebep çok önemli olan çabuk çıkmakBu aralar depresyon modunda gezerken kendimi yemeye ve alisverise verdim
Gram zevk almadan yiyorum ve aliyorum
bugün bez almaya ciktim lipbalm aldim, beyenmedim
Esime de dedim bana depresyondayken birsey aldirma, asla beyenemiyorum
Fast food yedim, catlayana kadar yedim ama ac degilim asla
Kizima cocuk parfümüyle, soyulabilir oje aldim
Ha bir de bugün coluk cocuk elsa filmine gittik
Oglum daha üc yasina girmedi bile az kaldi
Aldik aramiza cocuklari verdik ellerine misiri, ben filmden cok cocuklari izledim
Oglum film bitince salondan cikmak istemedim, agladi
Girerken de star wars afisini gösterip ona gitmek istedigini belirtti
Böyle de bir gün iste, kizim simli oje istiyorum diye ergen isyanina da girdi magazada
Ama cok tatsiz bir hafta gecirmistik, yemek bile yiyemedim kac gündür, böyle renkli sonlandiralim dedik
Depresyona girecek sebep çok önemli olan çabuk çıkmak
Yaptıklarına pişmanlık duyma kendine her gün şükredecek 3 şey bul motive önemli :)
Ya benim oglanin kres durumlarila ilgilli sorun yasadik bu hafta
Konu dahi acmistim, birisi eski konumu acip iyi olmus disiplin lazim ogluna gibi birsey yazinca zaten konuyu da kapattim
Bu durumun oglumun enerjikligiyle falan alakasi yok artik, haksizliga ugradik, e olacak o kadar el memleketinde
Hazmetmeye calsiyoruz, elden birsey gelmiyor
Insan evladina kiyamiyor, ne olursa olsun evlat cok hassas bir konu
Onun sikintisi vardi üzerimde, bir hafta oldu esim de ben de cok moralsizdik ne uyku ne yemek
Istemedigim gruba gidecek, hic icimin almadigi grupta, ay anlatmak bile bunaltiyor resmen beni
Öyle iste insallah hayirlisi olmustur , insallah oglum icin en güzeli olmustur ben su an anlamasam da
Bunu umuyorum iste, böyle teselli ediyorum kendimi
Cts pazar sınava giricem hiç hazırlanamadım
Bir gün soru çözeyim dedim baktım kendimi veremiyorum bıraktım napıcam bakalım![]()
Hepsi standart bildiğim kadarıyla Mia bende alırken araştırıp bu sonuca varmışım, arkadaşlar da yazar yinekızlar şimdi mutfağı yaptırıcam ya
önce ankastre alıp ölcüsüne göre mi yapıyorlar
yoksa hepsi standart mı sonradan alsak oluyor mu ?