Hımm kararına saygı duyarız da bi selam ver bari 😂
Yazarım tabi canım kopamıyorum sizden zaten 😊 oglum beni zihnen cok yoruyo sabah 7 buçuk 8 de uyanıyoruz surekli birlikte oynamak istiyo surekli ona biseyler anlat bi oyuncağı konustur kitap oku ( bi kere degil ayni kitabı üst üste 5 kere okuyorum öyle istiyo çünkü) lego yap hamur yap aksam yemek yap bulasik yıka uyuyo erken ama gece hala surekli uyaniyo ayrı yatakta yatmak istemiyo bende kendimi yorgun bitkin hissediyorum 😑

Vakit gecirsin diye hemde gelişimine katkı olsun diye jimnastiğe goturdum. Hocası biraz yüksek sesliydi baya gür bi sesle komut veriyodu 😁 bidaha asla beni oraya götürmeyin diyo durmadı aglayarak ciktik artik hic bisey istediğim gibi olmadi okul sporda hüsranla sonuçlandı 😐

Vakit gecirsin diye hemde gelişimine katkı olsun diye jimnastiğe goturdum. Hocası biraz yüksek sesliydi baya gür bi sesle komut veriyodu 😁 bidaha asla beni oraya götürmeyin diyo durmadı aglayarak ciktik artik hic bisey istediğim gibi olmadi okul sporda hüsranla sonuçlandı 😐
Kaç yaşındaydı cnm

Scss94 Scss94
Benimki de 38 aylık aynen 7-8 arası uyanıyor, mis gibi uyumak varken niye kalkıyorsun diyorum hava karanlık daha. Şu an annem biz de kalıyor koşa koşa onu uyandırıyor. İstekleri bitmez zaten :) ama arada kendi kendine oynuyor çok şükür. Kardeşi doğmadan önce puzzle yapalım der bana yaptırırdı, resim yapalım der bana yaptırırdı. Şimdi akşam oyun saatimiz var. Birlikte oynuyoruz oturup aktif bi şekilde. Gün içinde oynarken beni de katıyor oyuna ama pasif şekilde. Yemek yapıp getiriyor mesela gibi.
Seneye okul olayımız nasıl olacak merak ediyorum ben de. Bir arkadaşı ile aynı sınıfa vermeyi planlıyoruz inşallah. Belki daha sancısız geçer süreç.

Scss94 Scss94
Benimki de 38 aylık aynen 7-8 arası uyanıyor, mis gibi uyumak varken niye kalkıyorsun diyorum hava karanlık daha. Şu an annem biz de kalıyor koşa koşa onu uyandırıyor. İstekleri bitmez zaten :) ama arada kendi kendine oynuyor çok şükür. Kardeşi doğmadan önce puzzle yapalım der bana yaptırırdı, resim yapalım der bana yaptırırdı. Şimdi akşam oyun saatimiz var. Birlikte oynuyoruz oturup aktif bi şekilde. Gün içinde oynarken beni de katıyor oyuna ama pasif şekilde. Yemek yapıp getiriyor mesela gibi.
Seneye okul olayımız nasıl olacak merak ediyorum ben de. Bir arkadaşı ile aynı sınıfa vermeyi planlıyoruz inşallah. Belki daha sancısız geçer süreç.
Yaa işte kendisi puzzle yapiyo ya diğerini benim yapmamı istiyo surekli hikaye oluşturuyoruz konusturmaca oyunu en çok beynimi yoran herseyi konusturuyoruz ama herseyi 😁 inşallah canim bende seneye tekrar deniycem ama bu sefer pes etmeden ben aglamasina biraz dayansaydım alışırdı aslinda ama okulda içime sinmemisti.

Scss94 Scss94
Almaya gittiğim gün okuldan anne ben yalniz çıkarsam köpekler beni hart diye ısırırmış dedi öğretmenim söyledi dedi . Diğer gün de eğer okula gelmezse ben onu evde bırakıp gidermişim o evde kalırmış ben annesiz naparim diye anlattı. Konuşmayı cok seviyo herseyi anlatır bana. Yani bunları duyunca pek hoşlanmadım Açıkçası. Bide sigarayı hic bilmiyodu . Öğlen cocuklar uyurken öğretmeninin yanında takılıyodu oglum birlikte kahve ictik felan yanında sigara da ictiler sanırım yerde gördüğü izmaritlere sigara bu dedi duman cikinca a bak sigara içiyolar anne dedi aklıma yatmadı yani okulda yoksa alışırdı 2 haftaya galiba

Bu arada biz odasını ayırmıştık. Ama gece uyanıp çağırıyordu babasını. Şimdi odamıza taşıdım tekrar. Ama kendi yatağında yatacaksın aramıza gelmek yok dedim. Gece uyanmıyor artık çok şükür.
Bunu düşündüm bende ama mümkün değil odaya yatağı sığmaz ya çok küçük

Almaya gittiğim gün okuldan anne ben yalniz çıkarsam köpekler beni hart diye ısırırmış dedi öğretmenim söyledi dedi . Diğer gün de eğer okula gelmezse ben onu evde bırakıp gidermişim o evde kalırmış ben annesiz naparim diye anlattı. Konuşmayı cok seviyo herseyi anlatır bana. Yani bunları duyunca pek hoşlanmadım Açıkçası. Bide sigarayı hic bilmiyodu . Öğlen cocuklar uyurken öğretmeninin yanında takılıyodu oglum birlikte kahve ictik felan yanında sigara da ictiler sanırım yerde gördüğü izmaritlere sigara bu dedi duman cikinca a bak sigara içiyolar anne dedi aklıma yatmadı yani okulda yoksa alışırdı 2 haftaya galiba
Öğretmeni mi söylemiş bunları çok enteresan yani onların daha iyi bilmesi lazım küçüklerin ne kadar etkileneceğini. Özel miydi bu kurum? Sigarayı okul sınırları dışında içmeleri lazım aslında

Öğretmeni mi söylemiş bunları çok enteresan yani onların daha iyi bilmesi lazım küçüklerin ne kadar etkileneceğini. Özel miydi bu kurum? Sigarayı okul sınırları dışında içmeleri lazım aslında
Özeldi canım iste ben okul oncesi eğitimi almadim daha önce ama oğlumu asla bişeyle korkutup tehdit etmedim edilmeyeceğini biliyorum. Daha benim yanımda da cocuga bi sürü yalan söylemişlerdi zaten okula girsin diye

Günaydın kızlar. Sabah 9 da uyandım gene sağıma soluma rahat dönemiyorum gece de kasik Agrilarim oluyor malesef.
Duş alıp kuaföre gitmek istiyorum ama üşeniyorum. Manikür olayınızi evde mi hallediyorsunuz bebek doğduktan sonra manikür olayını nasıl halledicem onu düşünüyorum gerçi çok sık gitmiyorum ayda 1 belki..kaş olayı var birde tabi. Her şeye üşenir oldum. Akşama köfte var kızarmış hazır onu yeriz. Yarına Allah kerim.

Başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim cnm iyi kötü atlattık şükür

kızlar şimdi mutfağı yaptırıcam ya
önce ankastre alıp ölcüsüne göre mi yapıyorlar
yoksa hepsi standart mı sonradan alsak oluyor mu ?
Biz evi sıfır aldık. Aldığımızda ankastre yeri hazırdı. Yani tezgah kısmı ona göre kesilmişti. Biz de ankastreyi ocak fırın davlumbaz alıp kurdurduk. Demekki ölçüleri standart. Yine ustaya danışırsınız onlar daha iyi bilir.

Back
X