Çok teşekkür ederim cnm iyi kötü atlattık şükür

Biz evi sıfır aldık. Aldığımızda ankastre yeri hazırdı. Yani tezgah kısmı ona göre kesilmişti. Biz de ankastreyi ocak fırın davlumbaz alıp kurdurduk. Demekki ölçüleri standart. Yine ustaya danışırsınız onlar daha iyi bilir.
Mia- Mia- eşime sordum da yalnızca fırın ve davlumbaz yerleri boşmuş, mermeri çizmişler ama kesmemişler biz sonradab kestirmişiz. demekki ocağın ölçüsü değişebiliyor.

Slm belleza belleza nasilsin konusamadik bayadir.
iyiyim sen nasılsın? az yazıyorsun buraya..

Kızlar size 1 soru daha darlıyorum sizi de ama :)

Eşim mutfağı parke yapalım diyor bende seramik istiyorum
parke çabuk bozulmaz mı mutfakta sürekli su damlama ihtimali olan bir yer sonuçta

Parke kullanan varsa cevap yazarsanız mutlu olurum :)
benim beyaz eşyaların altı fayans, çok küçük bir kısmı görünüyor süpürgelikle ayrılmış diğer zemin parke. ben memnunum sıcak oluyor en azından.

Bugün kimseler yok galiba. Paylaşım yok, ben paylaşayım bari :)
Bizde 5/6 yıldır yatak odasında gece perdesi kullanıyoruz. Diğer tüm camlarda zebra perdeler var. Yatak odasındaki perdeyi de gri tonlarda zebra perde ile değiştireceğim. Hem peteği kapatma sorunu ortadan kalkar, hem de o kumaş kalabalıklığı gözüme görünmez.

Mia- Mia- eşime sordum da yalnızca fırın ve davlumbaz yerleri boşmuş, mermeri çizmişler ama kesmemişler biz sonradab kestirmişiz. demekki ocağın ölçüsü değişebiliyor.

iyiyim sen nasılsın? az yazıyorsun buraya..

benim beyaz eşyaların altı fayans, çok küçük bir kısmı görünüyor süpürgelikle ayrılmış diğer zemin parke. ben memnunum sıcak oluyor en azından.

Sağol canım o zaman mutfaktan önce davlumbaz ocak avize ve perde siparişi vermem gerekiyor.
sonra yıkım,tesisat ve montaj işleri diye gidecek :KK51:

Bugün kimseler yok galiba. Paylaşım yok, ben paylaşayım bari :)
Bizde 5/6 yıldır yatak odasında gece perdesi kullanıyoruz. Diğer tüm camlarda zebra perdeler var. Yatak odasındaki perdeyi de gri tonlarda zebra perde ile değiştireceğim. Hem peteği kapatma sorunu ortadan kalkar, hem de o kumaş kalabalıklığı gözüme görünmez.

aynen camdaki kalabalık duruşu sevmiyorum ancak geniş odalar da tercih edilebilir.
diğer odalarda jaluzi veya stor tercih edilmeli
hem ferah duruyor hemde fazlasıyla işlevseller
yıkama işi de sorun değil çoğu firma yıkıyor veya banyoda fırçala kurut mis.

benim sadece salonda stor+tül+fon perde var
diğer yerler zebra
keşke salona da zebra alsaymışım hiç gerek yokmuş aslında

aynen camdaki kalabalık duruşu sevmiyorum ancak geniş odalar da tercih edilebilir.
diğer odalarda jaluzi veya stor tercih edilmeli
hem ferah duruyor hemde fazlasıyla işlevseller
yıkama işi de sorun değil çoğu firma yıkıyor veya banyoda fırçala kurut mis.
Bende yıkamaya veriyorum, büyük kolaylık :)

Evet sonunda beklediğim paranın bir kısmı geldi
kk borcumu sıfırladım :dua:
ihtiyaç kredimde 1180 tl kaldı onu kapatmayı düşünmüyorum.bir kaç ay içinde ödenir gider arada.
nerdeyse bir yıldır borç döngüsünden kurtulamıyordum.
çok şey öğrendim bu süreçte

ihtiyaç kredimde 1180 tl kaldı onu kapatmayı düşünmüyorum.bir kaç ay içinde ödenir gider arada.
gözünaydın canım :)

Gözünaydın mia:)) ben de kendi fikrimi yazayım mı:)) ben fayans da kullandım seramik de parke de :)) parke çok kaliteli olması lazım yoksa sudan etkilenir tüm emek boşa gider. Şimdi büyük boy seramikler var uygun olanları da var çok temiz bi görüntü oluyor ama mutfak büyükse ve ısınmıyorsa sudan etkilenmeyen parke yapılabilir 🤗

Gozunuz aydin caniim:KK200:

Slm gençler,
Kalabalık bir misafir furyasını daha atlattım çok şükür. Eşimin okulu bebek hayırlamaya geldi. Bu sefer annem olduğundan daha stressiz geçti.
Okul da çok yoğun bu aralar malum dönem sonu yaklaşıyor.
Spor yapmaya başladım evde. Günde yarım saat haftada en az 5 gün yapmaya çalışıyorum. Umarım devam ettirebilirim.
Yemek kontrolüm yok bu aralar. Ekmeği bırakmaya çalışıyorum bakalım.
Bende durumlar böyle.

Slm gençler,
Kalabalık bir misafir furyasını daha atlattım çok şükür. Eşimin okulu bebek hayırlamaya geldi. Bu sefer annem olduğundan daha stressiz geçti.
Spor yapmaya başladım evde. Günde yarım saat haftada en az 5 gün yapmaya çalışıyorum. Umarım devam ettirebilirim.
Bende durumlar böyle.
Bende spor programi indirdim 2 haftadir yapiyorum 45 dakika felan yapiyorum günde 3 bucuk kilo verdim 🤓 squat yapıyorum bide 😆

Gözün aydın canım darısı bize 🤗

Slm gençler,
Bende durumlar böyle.
Ama akşam yemiyorum hiç bisey uyuyup atlatirsam iyi sabaha canavarca yeme hissim geçmis olarak uyaniyorum 😁

İyi akşamlar kızlar 😘
Eve geldim, kek yaptım ama tam pişerken farkettim ki kabartma tozu koymamışım :KK47: kaç gündür canım çekiyordu ona rağmen mecburen yedim, fena da olmamış diyeyim 😁
Lavabo, wc temizledim
Yatak odasının tozunu aldım
Boş duran çekmeceler vardı, yumuşatıcılı suyla sildim kapalı kalma kokusu gitsin diye, umarım işe yarar
Şimdi de eşimin dolaba el attık, giymediklerini ayıkladık, 10 parça çıktı :halay:taşınacağımız için el atamamız lazım dedim seve seve yaptı mutlu oldum bende
Bende şu ara daha az kıyafetle idare ediyorum, gözüm sürekli kullanmadıklarımda, buradan giderken boşuna yük taşımak istemiyorum, bakalım nasıl olacak, çok korkuyorum taşımaktan ama istediğimiz yer olursa seve seve gideriz diyorum

Back
X