Bugün oglumun oyuncaklarini eledik birlikte. Kırık olanlari seçtik birlikte hic oynamadiklarini felan 😊 odamiza dolap sigmadi cok büyük olduğu icin mecburen oglumun odasina koyduk. Esime dedim bu dolabi atariz yada satarız bizim odaya da oglumada küçük bi dolap alırız. Esim tasiniriz burdan bi iki yıl sonra dedi 😁

Kaç metre kare canım ev. Azalmaya mi gitsen eşya durumun nasıl azlik çokluk olarak.
Canım oturma odasında yemek masasi hali unite koltuklar var. Yatak odamiza dolap sigmiycak kadar küçük dolap biraz fazla büyük. Oglumun odasinda yatak dolap onun masasi yazi tahtasi var. Evde ayakkabilik yok kapinin onunde raf gibi olan ayakkabilik varya onlara koydum simdilik dolap alana kadar. Ama hani montu ceketi asacak yer yok. Utu masasini dolabin arkasina sıkıştirdim elektrik supurgesi yatağın yanında. En sevmedigim vileda kovasini koyacak yer yok banyoda tek ni dolap var onada duzenleyiciler aldim ancak deterjan havlu vs . Koyabildim tuvalet kagitlari icerde dolabin icinde yani 😮

Evde atip gonderecegim seyler var tabi ki bazanin altında iki yatak ortusu var ama baska yorganim yok misafir gelince onlarla yatar uzak olduğumuz icin yatili gelirler. Ses sistemi var kullanilmiyo ama esim kiyamiyo atmaya 😀 bide benim giymedigim bi kac kiyafet var fazla bi kiyafetim yok zaten yazlik hic yok mesela alisveris yapmam gerek. Buraya gelirken herseyi attim geldim 😂 ceyizlik yorgan beni en mutlu edendi 🤓

Ev cok küçük hic biseyi mi koyacak yer yok dolap alsam disarda kapinin önüne koyucam mecbur ayakkabiligi ayakkabilik olmaz mi bi evde yaa 😮
ben hep 3+1 evlerde oturdum. 140 m2 olanda vardı. ama biri 80 mt2 ancak vardı ama cok kullanışlı kutu gibi bir evdi. alanları o kadar güzel kullanmışlardıki. Ev alınca ordan çıktık. Ama senin ev ayakkabılık bile almıyorsa demekki kullanışlı değil gerçekten. İlerde inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

ben hep 3+1 evlerde oturdum. 140 m2 olanda vardı. ama biri 80 mt2 ancak vardı ama cok kullanışlı kutu gibi bir evdi. alanları o kadar güzel kullanmışlardıki. Ev alınca ordan çıktık. Ama senin ev ayakkabılık bile almıyorsa demekki kullanışlı değil gerçekten. İlerde inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
Evet Canım kullanisli değil hic maalesef bakalim zaman neler gosterecek belki evimizi aliriz bizde sizin gibi bizim ki biraz zor ama belki de olur 😊

Aynen pazar günü uyandığımda mutfak dağınıksa zaten modum düşüyor.
çamaşır işi genelde kurudukça yapılıyor standart
çiçeklerin bakımı hafta içi yapıyorum
dağınıklık wc banyo temizliyorum
hafta sonu sadece silme süpürme günlük işler kalıyor.
tabi canım isterse detaya giriyorum buzdolabı içi yapılıyor ocak fayans detaylı siliniyor gibi şeyler.
birde kapalı odaları havalandırıyorum.
yani aslında iş hiç bitmiyor da günlere bölünüyor sadece
evet haftasonunu rahat geçirmek istiyorum

Günaydınlar
Dün eşim şehir dışına çıktı
bende bulaşık ve çamaşır mak çalıştırıp ablama gittim
eve geldiğimde çamaşır ser katla
2 gündür kurutmaya çalıştığım halde 3 pantolon kurumamıştı :işsiz:
bulaşıkları yerleştir
etrafı topla
duş al
çiçekleri sula
kızımı uyut derken gün bitti
kızımda gece 3-4 kez uyandı bir çizgi filmin etkisinde kaldı sanırım
sabahta çok yoğun geçiyor yine :KK51:

Bugün sadece süpürme ve yemek işim var.

Günaydınlar
Dün eşim şehir dışına çıktı
bende bulaşık ve çamaşır mak çalıştırıp ablama gittim
eve geldiğimde çamaşır ser katla
2 gündür kurutmaya çalıştığım halde 3 pantolon kurumamıştı :işsiz:
bulaşıkları yerleştir
etrafı topla
duş al
çiçekleri sula
kızımı uyut derken gün bitti
kızımda gece 3-4 kez uyandı bir çizgi filmin etkisinde kaldı sanırım
sabahta çok yoğun geçiyor yine :KK51:

Bugün sadece süpürme ve yemek işim var.
Ne izlemisti canım cizgifilm benim oglumda cizgifilm izlediği gün hep uyaniyodu sürekli tv bozuldu simdi de hic açmıyorum cizgifilm hepsi bi tuhaf cizgifilmler ya

Ne izlemisti canım cizgifilm benim oglumda cizgifilm izlediği gün hep uyaniyodu sürekli tv bozuldu simdi de hic açmıyorum cizgifilm hepsi bi tuhaf cizgifilmler ya

Biraz grip gibiydi oyun oynamak istemedi bende çizgi film açıp evi toparladım.
genelde number blocks maşa veya omnom izler internetten.
uyku öncesi açmayacağım artık :olamaz:

Biraz grip gibiydi oyun oynamak istemedi bende çizgi film açıp evi toparladım.
genelde number blocks maşa veya omnom izler internetten.
uyku öncesi açmayacağım artık :olamaz:
Bak ben dediklerinden sadece masa ve koca ayiyi biliyorum 😆 you tube silmistim telefondan eline aliyo bakiyo ona gore bisey yok birakiyo . doru diye bi cizgifilm varya orda ati kurtlar kovaliyo diye agliyodu 😆 bazilari da yuksek sesli diye izlemiyo kendisi kapatiyo hemen antraksyonlu bisi olunca hemen kapat diyo 😂

Bak ben dediklerinden sadece masa ve koca ayiyi biliyorum 😆 you tube silmistim telefondan eline aliyo bakiyo ona gore bisey yok birakiyo . doru diye bi cizgifilm varya orda ati kurtlar kovaliyo diye agliyodu 😆 bazilari da yuksek sesli diye izlemiyo kendisi kapatiyo hemen antraksyonlu bisi olunca hemen kapat diyo 😂

Tvdekileri sevmiyor nedense :olamaz:

ben de dün evi topladım, süpürdüm, wc temizledim
mutfak, koridor, salon halılarına meyvesuyu gibi birşey damlamış onları sildim
bulaşık makinesini kurdum, bitince yerleştirdim, sonradan çıkanları elde yıkadım
hafta sonu çamaşır ütü beni bekler:işsiz:kirli sepeti dolu
nevresimleri ve koltuk örtülerini de yıkayacağım

anneannemiz grip oldu, bugün kızıma babaanne bakıyor
kızım da gece ateşliydi o da hastalanmasa bari:dua:

Selamlar 😘
Dün Bulaşık makinesi boşalttım
Yemek yaptım
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim
Yorulunca akşam başka iş yapamadım

Bugün
Yemek yapılacak
Mutfak toplanacak
Çamaşır atılacak
Fırsat olursa yatak odası ve mutfak camını silerim
Temizliği haftasonu eşimle yapacağız

Günler çok hızlı geçiyor, verimli zamanda işte oluyoruz, eve gidince insan dinlenmek istiyor, her gün birkaç iş yapıyorum bende o sayede birikmiyor işler

Back
X