- 23 Eylül 2013
- 25.524
- 52.917
- 798
@mia para gelmis borclari kapamissin hayirli olsun.![]()
Aynen sağol canım borç bitti kalanını bir süre harcamayayım istiyorum şu anın keyfini ve rahatlığını sürüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@mia para gelmis borclari kapamissin hayirli olsun.![]()
günaydın kızlar bebişin eşyaları hazır atabaya indirdik benimki de hazır çok rahatladım valla akşam baya uğraştık hemşirelere vereceklerimi ayrı poşetledim. o da bitti ev de temiz psikolojik rahatladım ya çok şükür![]()
günaydin..
saçlarimi kızıla boyadim..
akıtmalarin bi derdi bitmedi.. inanilmaz rahatsiz etti havlular boya oldu..![]()
canım kızıl hep akar bi de sürekli boyaman lazım kızılda düzenli olarak renk otursun.günaydin..
akıtmalarin bi derdi bitmedi.. inanilmaz rahatsiz etti havlular boya oldu..![]()
saol canımBütün hazırlıklar bitmiş eline sağlık :)
merakla miniği bekliyoruz![]()
evet hiç boyamasaymişim...evet ya kızıl çok çabuk akıyor birde 1-2 ay sonra saçtan da gidiyor. sürekli bakım istiyor![]()
kızıl zor bir renk sürekli akargünaydin..
Aşılmaz katlanarak büyürmerhaba Kızıma Kardeş konusunda konuşmuşum..
bu iş geri plana kaçtı
nedeni anlatayim:)
dün dayısıgil geldi
onun oğlu var 9 aylık.
ben kucagima alıyorum seviyorum şöle bir
kızımda beni de kucagima al diyor
onu uyuttuk gitti kendi uyudu bi çokşey
kıskançlık yapıyor :/
baktım yok böle olmuycak
kardeş kıskançlığı nasıl aşılır...
Bende iş çok bekliyorumGünaydınlar dün rahat bir gün geçirdim.
Bugün yemek yapılacak
bulaşık mak çalıştırma yerleştirme işleri var.
çamaşır mak yıkama serme ve katlama işleri var.
oturma odası ve mutfağı süpürürüm
Anka akşama maraton time
![]()
Hafta sonuna hazırlık. Hafta içi iş yapınca hafta sonu nefes almaya zaman kalıyor :)selamlar.
dün iş çıkışı yemek yaptım.pişerken bütün her yeri süpürdüm fazlalıkları toparladım.wcyi banyoyu temizledim.küçük oğlumun eşofmanının biri baya küçük gelmeye başlamıştı dizide aşınmış kötü durumdaydı onu elden çıkardım.bugün çocukların oyuncaklarından değişikliğe gideceğim bazını kaldırıp, kutuladıklarımıdan biakç tane çıkaracağım.belki balkonu yıkarım + çamaşır durumuna bakıp çamaşır atabilirim.
evet özellikle cuma akşamı yaparsam daha da rahatlıyorum temzi bir evde kahvaltı yapmnaın huzurunu çok seviyorum öbür türlü stres içinde oluyorum.işler birikmiş oluyor oooHafta sonuna hazırlık. Hafta içi iş yapınca hafta sonu nefes almaya zaman kalıyor :)
evet özellikle cuma akşamı yaparsam daha da rahatlıyorum temzi bir evde kahvaltı yapmnaın huzurunu çok seviyorum öbür türlü stres içinde oluyorum.işler birikmiş oluyor ooo
Benimde çok yoğundu bugün kafamı kaldıramadım akşama da komşular gelecek Bi çay ve pasta koyacağım valla arkasına da Türk kahvesi yaparım yeter valla.. Milletin beni cagiracagi yerde illa gelelim diye tutturdular geçen hafta bende müsait değiliz dedim. Çağırayım da çıksın aradan.Selam kızlar bugün iş yeri çok yoğun ilerliyor.
İnş ev işlerine enerjim kalır![]()
Çok zorlama kendini hoş sohbet kafan dağılırBenimde çok yoğundu bugün kafamı kaldıramadım akşama da komşular gelecek Bi çay ve pasta koyacağım valla arkasına da Türk kahvesi yaparım yeter valla.. Milletin beni cagiracagi yerde illa gelelim diye tutturdular geçen hafta bende müsait değiliz dedim. Çağırayım da çıksın aradan.