günaydın kızlar bebişin eşyaları hazır atabaya indirdik benimki de hazır çok rahatladım valla akşam baya uğraştık hemşirelere vereceklerimi ayrı poşetledim. o da bitti ev de temiz psikolojik rahatladım ya çok şükür :KK68:

Bütün hazırlıklar bitmiş eline sağlık :)
merakla miniği bekliyoruz :KK68:

merhaba Kızıma Kardeş konusunda konuşmuşum..
bu iş geri plana kaçtı:D
nedeni anlatayim:)
dün dayısıgil geldi
onun oğlu var 9 aylık.
ben kucagima alıyorum seviyorum şöle bir
kızımda beni de kucagima al diyor
onu uyuttuk gitti kendi uyudu bi çokşey:D
kıskançlık yapıyor :/
baktım yok böle olmuycak:D
kardeş kıskançlığı nasıl aşılır...

merhaba Kızıma Kardeş konusunda konuşmuşum..
bu iş geri plana kaçtı:KK70:
nedeni anlatayim:)
dün dayısıgil geldi
onun oğlu var 9 aylık.
ben kucagima alıyorum seviyorum şöle bir
kızımda beni de kucagima al diyor
onu uyuttuk gitti kendi uyudu bi çokşey:KK70:
kıskançlık yapıyor :/
baktım yok böle olmuycak:KK70:
kardeş kıskançlığı nasıl aşılır...
Aşılmaz katlanarak büyür :rolleyes:

selamlar.
dün iş çıkışı yemek yaptım.pişerken bütün her yeri süpürdüm fazlalıkları toparladım.wcyi banyoyu temizledim.küçük oğlumun eşofmanının biri baya küçük gelmeye başlamıştı dizide aşınmış kötü durumdaydı onu elden çıkardım.bugün çocukların oyuncaklarından değişikliğe gideceğim bazını kaldırıp, kutuladıklarımıdan biakç tane çıkaracağım.belki balkonu yıkarım + çamaşır durumuna bakıp çamaşır atabilirim.

selamlar.
dün iş çıkışı yemek yaptım.pişerken bütün her yeri süpürdüm fazlalıkları toparladım.wcyi banyoyu temizledim.küçük oğlumun eşofmanının biri baya küçük gelmeye başlamıştı dizide aşınmış kötü durumdaydı onu elden çıkardım.bugün çocukların oyuncaklarından değişikliğe gideceğim bazını kaldırıp, kutuladıklarımıdan biakç tane çıkaracağım.belki balkonu yıkarım + çamaşır durumuna bakıp çamaşır atabilirim.
Hafta sonuna hazırlık. Hafta içi iş yapınca hafta sonu nefes almaya zaman kalıyor :)

Hafta sonuna hazırlık. Hafta içi iş yapınca hafta sonu nefes almaya zaman kalıyor :)
evet özellikle cuma akşamı yaparsam daha da rahatlıyorum temzi bir evde kahvaltı yapmnaın huzurunu çok seviyorum öbür türlü stres içinde oluyorum.işler birikmiş oluyor ooo

evet özellikle cuma akşamı yaparsam daha da rahatlıyorum temzi bir evde kahvaltı yapmnaın huzurunu çok seviyorum öbür türlü stres içinde oluyorum.işler birikmiş oluyor ooo

Aynen pazar günü uyandığımda mutfak dağınıksa zaten modum düşüyor.
çamaşır işi genelde kurudukça yapılıyor standart
çiçeklerin bakımı hafta içi yapıyorum
dağınıklık wc banyo temizliyorum
hafta sonu sadece silme süpürme günlük işler kalıyor.
tabi canım isterse detaya giriyorum buzdolabı içi yapılıyor ocak fayans detaylı siliniyor gibi şeyler.
birde kapalı odaları havalandırıyorum.
yani aslında iş hiç bitmiyor da günlere bölünüyor sadece

Selam kızlar bugün iş yeri çok yoğun ilerliyor.
İnş ev işlerine enerjim kalır :işsiz:
Benimde çok yoğundu bugün kafamı kaldıramadım akşama da komşular gelecek Bi çay ve pasta koyacağım valla arkasına da Türk kahvesi yaparım yeter valla.. Milletin beni cagiracagi yerde illa gelelim diye tutturdular geçen hafta bende müsait değiliz dedim. Çağırayım da çıksın aradan.

Benimde çok yoğundu bugün kafamı kaldıramadım akşama da komşular gelecek Bi çay ve pasta koyacağım valla arkasına da Türk kahvesi yaparım yeter valla.. Milletin beni cagiracagi yerde illa gelelim diye tutturdular geçen hafta bende müsait değiliz dedim. Çağırayım da çıksın aradan.
Çok zorlama kendini hoş sohbet kafan dağılır

Back
X