İndirim görünce aydınlatma işlerini hallettim.
6 tane ürün aldım geriye kalan 2 tane daha kaldı ki onu başka yerden alacağım
geriye 3 aydınlatma yenilemem kaldı sonra artık :KK51:
önceden de 4 yeri yenilemiştim de ne çok avize ihtiyacı varmış :işsiz: bitmedi

İndirim görünce aydınlatma işlerini hallettim.
6 tane ürün aldım geriye kalan 2 tane daha kaldı ki onu başka yerden alacağım
geriye 3 aydınlatma yenilemem kaldı sonra artık :KK51:
önceden de 4 yeri yenilemiştim de ne çok avize ihtiyacı varmış :işsiz: bitmedi
Miacim bende avize alicam seninkilere bakabilermiyim 🤗 fikir olur bana

Kızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı.

Kızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı
İşe başlarken o bir hafta o kadar değerli oluyor ki.bence ne kadar geç izin alırsan o kdar iyi.

Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı.

Doğum sonrası daha önemli oluyor izinler exra izin kullanmayacaksan 1 ay daha bebeğin yanında olmak çok önemli
tabi sağlığın önemli kendini doğum öncesi iyi hissetmende önemli

Günaydınlar
Dün annemler geldi börekte yapmış yanına çay yaptım
yemek işinden böylece kurtuldum :)
geçenlerde aldığım paspası beğendi bende hediye olarak alacağım ona. hem yeni evinde ihtiyaç dahilinde ürün.

pazar günü yegenimin doğum gününe gideceğiz akşamda oraya davetliyiz
öncesinde eşimle yapı marketlerini dolaşıp 1-2 fikir ve fiyat alabiliriz.
yada usta bulup fiyat tamir işlerini konuşabilirim bilemiyorum.

Sağlık durumun el veriyorsa çalış derim. O bir hafta doğumdan sonra bir yıl gibi kıymetli oluyor

Selamlar 😘
Dün Bulaşık makinesi boşalttım
Yemek yaptım
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim
Yorulunca akşam başka iş yapamadım

Bugün
Yemek yapılacak
Mutfak toplanacak
Çamaşır atılacak
Fırsat olursa yatak odası ve mutfak camını silerim
Temizliği haftasonu eşimle yapacağız

Günler çok hızlı geçiyor, verimli zamanda işte oluyoruz, eve gidince insan dinlenmek istiyor, her gün birkaç iş yapıyorum bende o sayede birikmiyor işler
aaa 34 haftalık cam mı siliyorsun??

Back
X