- 23 Eylül 2013
- 25.524
- 52.917
- 798
anneannemiz grip oldu, bugün kızıma babaanne bakıyor
kızım da gece ateşliydi o da hastalanmasa bari![]()
Geçmiş olsun çabuk atlatır inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneannemiz grip oldu, bugün kızıma babaanne bakıyor
kızım da gece ateşliydi o da hastalanmasa bari![]()
Miacim bende avize alicam seninkilere bakabilermiyimİndirim görünce aydınlatma işlerini hallettim.
6 tane ürün aldım geriye kalan 2 tane daha kaldı ki onu başka yerden alacağım
geriye 3 aydınlatma yenilemem kaldı sonra artık
önceden de 4 yeri yenilemiştim de ne çok avize ihtiyacı varmışbitmedi
Miacim bende avize alicam seninkilere bakabilermiyimfikir olur bana
Yaaaa nolur ki azcik fotosunu atsan![]()
Tahmini süre ne kadar peki![]()
Ben doğurmuş olurum o zamana3-4 hafta :)
İşe başlarken o bir hafta o kadar değerli oluyor ki.bence ne kadar geç izin alırsan o kdar iyi.Kızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı
Ben doğurmuş olurum o zamana![]()
Kızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı.
Sağlık durumun el veriyorsa çalış derim. O bir hafta doğumdan sonra bir yıl gibi kıymetli oluyorKızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı.
aaa 34 haftalık cam mı siliyorsun??Selamlar
Dün Bulaşık makinesi boşalttım
Yemek yaptım
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim
Yorulunca akşam başka iş yapamadım
Bugün
Yemek yapılacak
Mutfak toplanacak
Çamaşır atılacak
Fırsat olursa yatak odası ve mutfak camını silerim
Temizliği haftasonu eşimle yapacağız
Günler çok hızlı geçiyor, verimli zamanda işte oluyoruz, eve gidince insan dinlenmek istiyor, her gün birkaç iş yapıyorum bende o sayede birikmiyor işler