SUHAN SUHAN CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar
görevimiz
tamirat kutusu
ilaç kutusu
kırtasiye ürünleri

yarışmaya katılanlar benden ufak ödül kazanabilir + onur üyesi seçilecektir
kolay gelsin :)
Kolay gelsin size canım. Bu görevler benim dağınıklığımın %70 ini oluşturuyor. Ben de elimden geldiğince yapmak isterim.

grip oldum kızlar
akşam ilaç içip dinlenmek istiyorum
çamaşır atıcam makineye bi de ortalığı toplarım
ayıklama konusunda beni de listeye ekleyin, yapabilirsem yaparım
Kolay gelsin size canım. Bu görevler benim dağınıklığımın %70 ini oluşturuyor. Ben de elimden geldiğince yapmak isterim.

listeye ekliyorum sizleride başarılar Hoppa

Saol canım demekki hayırlısı böyle benim için.. Teşekkür ederim canım.
Linda ders anlatırken mesajları gördüm teneffüste ilk iş cevap vercem dedim 😍bu senin hayatın ben de isteyerek sezeryan oldum doğum korkularım vardı yenemedim tabiki de normal yolla olsun isterdim ama kendimde o gücü bulamadım, hiç de pişman olmadım, sen ne istiyorsun bu önemli, kimse "seni" senin kadar bilemez, kulaklarını kapa ve güzel şeyler düşün bi de şey he he deyip geç:lülülü:

SUHAN SUHAN CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar
görevimiz
tamirat kutusu
ilaç kutusu
kırtasiye ürünleri

yarışmaya katılanlar benden ufak ödül kazanabilir + onur üyesi seçilecektir
kolay gelsin :)
- Ay tamirat kutusundaki her şeyi atasım var da kocam kişisi buna müsaade etmez :KK70: lazım onlar diyip duruyor :KK70:
- ilaç kutusunda sadece tarihi geçenleri veya yaklaşanları mı atacağız?
- kırtasiye ürünlerim pek yok ama kalemlerin yazmayanlarını atar, hepsini bir araya toplamaya çalışırım. düzen olsun.

- Ay tamirat kutusundaki her şeyi atasım var da kocam kişisi buna müsaade etmez :KK70: lazım onlar diyip duruyor :KK70:
- ilaç kutusunda sadece tarihi geçenleri veya yaklaşanları mı atacağız?
- kırtasiye ürünlerim pek yok ama kalemlerin yazmayanlarını atar, hepsini bir araya toplamaya çalışırım. düzen olsun.

Bir kuralı yok sadece gözden geçirmek atmak istediğiniz atın kalanları düzenleyin
yaptığınız şeyleri buraya yazın yeterli
Performansı yüksek olanları listeleyip kura çekeceğim bakalım kim çıkacak :)

Linda ders anlatırken mesajları gördüm teneffüste ilk iş cevap vercem dedim 😍bu senin hayatın ben de isteyerek sezeryan oldum doğum korkularım vardı yenemedim tabiki de normal yolla olsun isterdim ama kendimde o gücü bulamadım, hiç de pişman olmadım, sen ne istiyorsun bu önemli, kimse "seni" senin kadar bilemez, kulaklarını kapa ve güzel şeyler düşün bi de şey he he deyip geç:lülülü:
Çok teşekkür ederim canım saolasin Allah razı olsun :KK60:

Bir kuralı yok sadece gözden geçirmek atmak istediğiniz atın kalanları düzenleyin
yaptığınız şeyleri buraya yazın yeterli
Performansı yüksek olanları listeleyip kura çekeceğim bakalım kim çıkacak :)
Ben de varım :KK54: ne zamana kadar yapacağız görevi, heyecanlandım, bu ara çok atma havamdayım :21:

Aynen bir gün misafirlikteyiz kızım o zamanlar anne sütünü reddediyor mama yaptım
Vayy neymiş mama verilmemeliymiş ne baskılar geliyor.
Ne yaşadığımı anlatmadım ama doktorumuza danışıyoruz biz merak etmeyin dedim.
Kimseden ses çıkmadı.
İnsanları ön yargısı atomu parçalamaktan daha zordur.
Millet ne der diye kendimi kısıtlamadım. Neyse onu yaşadım.
Param olsaydı sezeryan olurdum net :KK70:

ay benim gençken tuttuğum ajandalarım vardı bi köşede. onları atmaya kıyamıyorum. şiirler yazmışım abuk sabuk :KK70:
denemeler falan :)
eğer tutmaya değer görmezsem onları bilem atabilirim.

bir de bu kırtasiye kategorisine garanti belgelerini de ekleyeyim. bir araya toplayayım ne bulursam.

aynen bak güzel fikirler geliyor :)

ay benim gençken tuttuğum ajandalarım vardı bi köşede. onları atmaya kıyamıyorum. şiirler yazmışım abuk sabuk :KK70:
denemeler falan :)
eğer tutmaya değer görmezsem onları bilem atabilirim.

bir de bu kırtasiye kategorisine garanti belgelerini de ekleyeyim. bir araya toplayayım ne bulursam.
kırtasiyeye kağıt kitap işlerinide katalım bence topluca kurtulalım.ben sonlara gelmiştim zaten kitap kalmadı evde son atmalıkalrım kaldı :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X