Bizim birlikteliğimizin 10.yılı bu sene, 3 yıllık evliyiz, baştan beri öyle kadının görevi ev işidir kafasında olmadı hiç çok şükür, bende öyle biri olsa katlanamam zaten, işten erken geldiğim için yemeği ben yapıyorum o gelene kadar ama o geldikten sonra diğer şeyler ortak, hamilelikten önce temizliği haftasonları birlikte yapıyorduk, hamilelikte o devraldı, söylemeden ev işi pek aklına gelmez ama söylediğimde beraber yaparız
Çalışma durumuda küçüklükten beri kadının ekonomik özgürlüğü olmalı diyen bir anne tarafından babasız büyütüldüm, aslında çalışmayı seviyorum, işi bırakmak gibi bir niyetim hiç olmadı, rehber öğretmenim zaten 6 yıldır, ama işte çocuk durumları olunca insan evde olsam bebeğimin her anında yanında olsam keşke diyor
Arkadaşlarımla bu durumu paylaştığımda kimse bana katılmıyor, evde sıkılırsın çalışmaya alıştığın için diyor ama ben en azından 2- 2,5 yaşına getirip öyle işe başlasam istiyorum
Dediğim gibi hayat şartları keşke uygun olsa da herkes dilediği gibi çalışabilse
Yanlış anlaşılmaya müsait konuştuk sen sorunca daha iyi anladım o yüzden biraz uzun oldu açıklamam