Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,Evet canım cuma ya da pazartesi alacak doktor suyum azaldı. Korkmaya başladım bugün ağladım Bi güzel korkumdan. Bakabilir miyim den tutta sütüm gelir mi diye ye kadar her halta ağladım. Hormonlar tavan bugün nasıl olacak bilmiyorum.. Ağlamaktan beynim yandı yeminle.
Sezaryen olunca daha geç geliyor benim sütümün gelmesi 4 günü buldu, Çarşamba doğum yaptım, Pazar sütüm geldi.Günaydın,
Ne güzel sağlıkla bugünlere ulaşmak. Hiç tasalanma, herşey kendiliğinden gelişir, yolunu bulur. Stres sıkıntı yapma hiç. Benki şu anda bile yeni doğanları kucağıma alamam. Ama o gün o kadar tecrübem varmış gibiydiki. Hatta doğumdan 5 gün sonra bebeği tek başıma kendim yıkadım. Sen de gör bak nasıl hepsinin üstesinden ustalıkla geleceksin :)
Birde ilk sütüm gelmiyormu diye endişelenme. Benim 2 gün neredeyse yoktu. Hemşireler onun midesi için şu an çay kaşığı kadar süt bile yeterli demişlerdi. Eve gidip banyo yapınca gelmişti :) Rahat ol. Sevgiler :)
Evde ki bütün eşyaları kilere basmış yawResimlerdeki ev kendisininse bana çok donuk sönük geldi. Yaşanmışlık hissedemedim
Evet evet bana da sıcak su tut dedi arkadaşım. öyle yapmıştım. Eskiler bu işleri daha iyi biliyor gerçekten :)Sezaryen olunca daha geç geliyor benim sütümün gelmesi 4 günü buldu, Çarşamba doğum yaptım, Pazar sütüm geldi.
Nasıl geldi? kanallar açık olmadığı için, sütler doldu ama ne bebek açabildi kanalları ne de süt sağma makinesi.
sonra ne oldu? annem göğüslerimi sağdı. Ve ondan sonra inanılmaz rahatladım.
Babaannem, duşta sıcak su tut demişti.
Görümcem de sıcak suya batırılmış havluyu göğüslerine koy demişti.
Bu yöntemler kanalların açılması için uygulanabilir. ama bana iyi gelen göğüslere kökten uca doğru süt sağar gibi sağmaktı.
20-30 sayfa baya iyi.hangi kitabı okuyorsun şuanselamlar...
düzen bozuldu..
ama Yavaştan uygulamaya başladim...
deftere yaziyorum.. en az 5 maddemi uyguluyorum..
akşamlari 20-30 sayfalık kitap okuyorum.. biraz aöf...
en güzel yani tüm işleri bitirip kanepede ayaklarimi şöle uzatıp kitabimi okumak..
sabahlari kalkamiyorum nedense 6:30 ta zor güçlükle kalkabiliyorum![]()
michael ende- momo.20-30 sayfa baya iyi.hangi kitabı okuyorsun şuan
neyin gerisimichael ende- momo.
bi başladi mi gerisi gelir:)
neyin gerisi
Minimalliğe +1 adım daha,
Gelinlik ve Nişanlığımı satılığa çıkardım. 1 ay içinde satılmazsa ihtiyacı olan birine vereceğim.
hatıra diye sakladıklarım hep yığıntı olarak karşıma çıkıyor.Vayy büyük adım![]()
ha zaten ben okuyorum kitap okdukça gerisi geliyor farkındayım.o konuda sıkıntı yokkitabın :)
hatıra diye sakladıklarım hep yığıntı olarak karşıma çıkıyor.
benim çeyizim 10 yıldır bitmedi.Benim kiralıktı hiç aklıma bile gelmiyorlar
albümde mesela gereksizmiş keşke yaptırmasaydık.
çeyizi dağıttım zaten az birşey kaldı.
kızımın bebekliğine ait küçük bir kutu saklıyorum arada açıp bakarım
onun dışında hatıram yok sanırım.
benim annem çok ördü herşeyi ben kullaniyorum .;benim çeyizim 10 yıldır bitmedi.
hurçlar dolusu havlular, hurçlar dolusu çetikler çoraplar, eşarplar, yelekler, danteller....
anneme gidişimde bir sandık götüreceğim yine.
ne kadara satıyorsun..Minimalliğe +1 adım daha,
Gelinlik ve Nişanlığımı satılığa çıkardım. 1 ay içinde satılmazsa ihtiyacı olan birine vereceğim.