benim çeyizim 10 yıldır bitmedi.
hurçlar dolusu havlular, hurçlar dolusu çetikler çoraplar, eşarplar, yelekler, danteller....
anneme gidişimde bir sandık götüreceğim yine.

Ben kullanmıyorum hiç birini.
sadece sevdiklerimi ayırdım kalanı geri gönderdim annemde torunlarına paylaştırdı.
hatta yakın zamanda tekrar eleme yapabilirim.
sadece mevlitler için 2-3 örtü ve seccade bıraksam geri kalanı yollarım yine.

benim annem çok ördü herşeyi ben kullaniyorum .;
annemin ellerine sağlık. kadin emek vermiş yıllarca...
misafir geliyor fotografi çekiyo örneK aliyor. ben memnunum. :KK36:
benim annem de çok ördü. 1-2 yıl kullandım el emeği göz nuru diye. sonrasında uğraşamadım.
Topladım yıkadım ütüledim kaldırdım.
Geri götürcem kardeşim evlenirse ona versin :D

Benim kiralıktı hiç aklıma bile gelmiyorlar
albümde mesela gereksizmiş keşke yaptırmasaydık.
çeyizi dağıttım zaten az birşey kaldı.
kızımın bebekliğine ait küçük bir kutu saklıyorum arada açıp bakarım
onun dışında hatıram yok sanırım.
Ben de çeyizimin yarısını sahiplerine geri verdim. :)

Bu günlerde ben de çeyiz ayıklama yapacağım, geleneksel ayıklama günleri başlayacak nben de😂 doğalgaz 670 gelmiş güya yalıtımlı yani yi ısındık tamam ama miktar çok değil mi ya

Bu günlerde ben de çeyiz ayıklama yapacağım, geleneksel ayıklama günleri başlayacak nben de😂 doğalgaz 670 gelmiş güya yalıtımlı yani yi ısındık tamam ama miktar çok değil mi ya

Ooo baya çok gelmiş kaç derecede yanıyor kombi
bizim geçen ay 6 petek açıktı gündüzleri kıstık akşamları 42-45 arası açtık 440 tl geldi
ama bu ay 8 petek yanıyor ve 45 de baya 600 tl bekliyoruz.
evin içi de 24-25 derece ama büyük oda ısınmıyor ayrıca elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz.

bizim geçen ay 6 petek açıktı gündüzleri kıstık akşamları 42-45 arası açtık 440 tl geldi
evin içi de 24-25 derece ama büyük oda ısınmıyor ayrıca elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz.
oda sıcaklığınız yüksek bize göre. biz 21-22 derece yapıyoruz oda ısısını, sadece kullanmadığımız küçük bi odamız var bir tek orası kapalı.
Yalnız en büyük sıkıntımız altımız dükkan ve boş. soğuk oluyor yerler. ayrıca pimapenlerimiz yeterince yalıtımlı değil. esiyor bariz şekilde.
Bize kaç gelir bilemiycem.

oda sıcaklığınız yüksek bize göre. biz 21-22 derece yapıyoruz oda ısısını, sadece kullanmadığımız küçük bi odamız var bir tek orası kapalı.
Yalnız en büyük sıkıntımız altımız dükkan ve boş. soğuk oluyor yerler. ayrıca pimapenlerimiz yeterince yalıtımlı değil. esiyor bariz şekilde.
Bize kaç gelir bilemiycem.

Bizimde alt katımız yakmıyor
sadece 2 odayı kullanıyorlarmış 330 tl gelmiş onlarada.

Ben de gelin ayakkabımı, çeyiz için alınan topuklu terliğimi, porselen çorba sunumluğumu letgoya koydum. Satılır mı bilmiyorum ihtiyacı olan kimse de tanımıyorum öylece duruyorlar. Kızımın bebek arabasını çöpün kenarına koyucam alan olursa alsın satamam onu çünkü çok kullandık yıprandı baya. Evde kuş kafesi vardı onu da anneme göndericem. Çeyiz bende de çok onları ancak kullanabilecek birine verebilirim. Yeni evlenen çeyizi olmayan birine falan.

Benim kiralıktı hiç aklıma bile gelmiyorlar
albümde mesela gereksizmiş keşke yaptırmasaydık.
çeyizi dağıttım zaten az birşey kaldı.
kızımın bebekliğine ait küçük bir kutu saklıyorum arada açıp bakarım
onun dışında hatıram yok sanırım.
benim çeyizim 10 yıldır bitmedi.
hurçlar dolusu havlular, hurçlar dolusu çetikler çoraplar, eşarplar, yelekler, danteller....
anneme gidişimde bir sandık götüreceğim yine.
Bende büyük kısmını verdim anneme dağıtması için, biraz seccade, oyalı havlu kalmıştı, onları da bu geldiğinde vereceğim, birer tane seccade ayırsam yeter yok demeyecek kadar, yoksa kim evime gelip namaz kılacak, 3 yıldır bir annem kullanılıyor ona ayırırım dedim, yeni evde hep sorun olanları koyacak yer, şimdiden gözümde büyüyor

Ben de gelin ayakkabımı, çeyiz için alınan topuklu terliğimi, porselen çorba sunumluğumu letgoya koydum. Satılır mı bilmiyorum ihtiyacı olan kimse de tanımıyorum öylece duruyorlar. Kızımın bebek arabasını çöpün kenarına koyucam alan olursa alsın satamam onu çünkü çok kullandık yıprandı baya. Evde kuş kafesi vardı onu da anneme göndericem. Çeyiz bende de çok onları ancak kullanabilecek birine verebilirim. Yeni evlenen çeyizi olmayan birine falan.
Ben letgoya koyduklarinin hepsini attim canım ya corba kasesini felan kimse almaz diye . Çeyizlerimi hic almadim bile anamda bıraktım. Yorganlarimi hic acimadan attim valla verecek kimse yoktu kenara koydum yani ihtiyacı olan alır diye. Dun de oğlumun etkinlik kitaplarını ayirdim yaptıklarımızı attim kullanılmayacak haldeler. Oğlumda tekeri kırılan oyuncaklarına atalım anne bunu da ya diyo okudugu dergiyi getiriyo bunu da at anne okudum diye 😁

Ben letgoya koyduklarinin hepsini attim canım ya corba kasesini felan kimse almaz diye . Çeyizlerimi hic almadim bile anamda bıraktım. Yorganlarimi hic acimadan attim valla verecek kimse yoktu kenara koydum yani ihtiyacı olan alır diye. Dun de oğlumun etkinlik kitaplarını ayirdim yaptıklarımızı attim kullanılmayacak haldeler. Oğlumda tekeri kırılan oyuncaklarına atalım anne bunu da ya diyo okudugu dergiyi getiriyo bunu da at anne okudum diye 😁

İyimiş ya ne güzel kızım varken ben ayıklama yapamıyorum.
minik parçalı şeyleri atıyorum o yokken yoksa etrafa saçmaktan başka bir işe yaramıyor.
kıyafetlerini ayıklarım her mevsim geçişinde.
peluş oyuncağı çok fazla birkaç tane eleyeceğim yada anneme gönderirim orda oynar.
ne çok atılacak verilecek çıkıyor aslında.

İyimiş ya ne güzel kızım varken ben ayıklama yapamıyorum.
minik parçalı şeyleri atıyorum o yokken yoksa etrafa saçmaktan başka bir işe yaramıyor.
kıyafetlerini ayıklarım her mevsim geçişinde.
peluş oyuncağı çok fazla birkaç tane eleyeceğim yada anneme gönderirim orda oynar.
ne çok atılacak verilecek çıkıyor aslında.
Valla benim de hala atılacak şeylerim var dolapta bi kac tunik gömlek var onları giymiyorum hic hafta sonu onları kıyafet kutusuna atabilirim. Bi tek okuduğum kitaplarima kıyamıyorum ya duruyo onlar. Hem bi sürü para veriyorum hem seviyorum onları 😁 bide balkonda ki kovalar hala duruyo 😁😁

Valla benim de hala atılacak şeylerim var dolapta bi kac tunik gömlek var onları giymiyorum hic hafta sonu onları kıyafet kutusuna atabilirim. Bi tek okuduğum kitaplarima kıyamıyorum ya duruyo onlar. Hem bi sürü para veriyorum hem seviyorum onları 😁 bide balkonda ki kovalar hala duruyo 😁😁

Okuduklarımı bende veremedim hala.
Yine okurmuyum okumam aslında ama vermekte gelmiyor içimden
sadece belli bir sayı üstüne çıkmamaya çalışıyorum :KK51:

benim annem de çok ördü. 1-2 yıl kullandım el emeği göz nuru diye. sonrasında uğraşamadım.
Topladım yıkadım ütüledim kaldırdım.
Geri götürcem kardeşim evlenirse ona versin :KK70:
5 yıldı kullaniyorum :)
gençlerde çok güzelmiş bende istiyorum diyor.
istese veririm annemin emegi..;
şimdikiler kimse örmüyor:)

ısı yalıtımı iyiki yaptırmışım..
yari yariya oldu..
200 gibi gelmeye başladi.
bu ay bilmiyorum.. ev sicacik eskiden daha iyi oldu:)
iyiki yaptır demişim eşime..
karşı komşumun isi yalitimsiz doğalgaz 600 gelmiş.

4 petek yaktık geçen ay 400e yakın geldi 45-50 arası çalıştı.bu ay eşimin gözü döndü çocuklar rahatsızlanınca 60larda yaktı rahat bi 700 bekliyorum

Bende büyük kısmını verdim anneme dağıtması için, biraz seccade, oyalı havlu kalmıştı, onları da bu geldiğinde vereceğim, birer tane seccade ayırsam yeter yok demeyecek kadar, yoksa kim evime gelip namaz kılacak, 3 yıldır bir annem kullanılıyor ona ayırırım dedim, yeni evde hep sorun olanları koyacak yer, şimdiden gözümde büyüyor
doğummuydu tam hatırlamıyorum ama evde yasin falan okunmuştu mevlüt olabilir..hatunlar hep örtü istemişti namaz kılmak için.böyle durumlarda seccade ve örtü gerek oluyor onun dışında banada gerek olmadı

Back
X