günaydın :KK200:
eski çaycım kilerde yekte beklemede, onu da beklemeye alma nedenim kaynayınca kendisinden demleme moduna gecen bir makına değildi :)
onun dışında şuan kullandığım 1 tane var :KK70:
Çay ve kahve makinem letgo da satışta kahve makinası satıldı gibi hatta :)) bence ikisi de gereksiz ben kahveyi bakır cezvede, çayı çaydanlıkta severim bunları niye aldım bilmiyorum :))

Çay ve kahve makinem letgo da satışta kahve makinası satıldı gibi hatta :)) bence ikisi de gereksiz ben kahveyi bakır cezvede, çayı çaydanlıkta severim bunları niye aldım bilmiyorum :))
Benim cay mak. yok.
Kahve icinde sinbo'nun uygun olanlarindan var cok guzel oluyo kahvesi kopugu seviyorum ondan var.

Caycilar surekli elektrikde kaliyorlar bana gereksiz geliyor.

İşlerin çoğunu bitirdim de geldim.
Telefon faturamı ödedim son günüydü.
biraz kitap roman ve ajanda araştırdım.
iş yerinde hediye gelen ajandalara bakacağım bazen güzel şeyler geliyor sevmezsem alırım indirimde buldum istediğim gibi :)

ama o kadar az giysiyle nasıl işe gidebiliriz ben de başlayım dedim eve gidince dolabıma bakıcam

Azalmak senin alışkanlıklarına bağlı bir durum.
ben az kıyafetlerle çok rahat yaşayabiliyorum eksiklik hissetmiyorum
ihtiyaç duyduklarımı tabiki alıyorum eskiyenleri dolabımdan çıkartıyorum.

68 parça çeyizlik eşya ayırdım anneme yollayacağım hepsi sıfır yeni evlenecek akrabalara dağıtır annem de, yatak odam sadeleşirse herşey sadeleşecek gibi o kadar kalabalık ki 🙄

Selam kızlar
Dün maria kondo'yu izledim.
sorasında da yatak odasını topladım
yemek yaptım sofra kur topla işleri.
dolabımdaki tüm kıyafetleri yatağın üzerine koydum

30 parça dolabımdan elendi
8 parça çöpe gidecekler
5 parça portmantodan elendi.

toplam 43 parça
ayrıca 1 poşet çöp sayılacak ıvır zıvırda çıktı.

baya yoruldum ama pes etmek yok devam :)

Selam kızlar
Dün maria kondo'yu izledim.
sorasında da yatak odasını topladım
yemek yaptım sofra kur topla işleri.
dolabımdaki tüm kıyafetleri yatağın üzerine koydum

30 parça dolabımdan elendi
8 parça çöpe gidecekler
5 parça portmantodan elendi.

toplam 43 parça
ayrıca 1 poşet çöp sayılacak ıvır zıvırda çıktı.

baya yoruldum ama pes etmek yok devam :)
Ooo baya eleme yapmışsın eline sağlık :)

Bugün portmantonun kalan yerleri ayıklanacak
amacım olabildiğince sadeleştirmek
sonrasında misafir yorganını hurç halinde oraya koyacağım.
havluları koyacağım ve ütümü
amacım gardıropdaki kullanımı azaltmak ve dolabı elden çıkartmak tabi bu hedeflere ulaşmak biraz zaman alacak.

Tatil eşyaları

Tatil eşyalarımı havlularımı bavul içinde tutmayı düşünüyorum sonuçta yılda birkaç kez kullanılan ve ihtiyaç ürünler ama elimin altında olmalarına gerek yok bugün o işi de halledeceğim.

Tatil eşyaları

Tatil eşyalarımı havlularımı bavul içinde tutmayı düşünüyorum sonuçta yılda birkaç kez kullanılan ve ihtiyaç ürünler ama elimin altında olmalarına gerek yok bugün o işi de halledeceğim.
iyi fikir. :KK58:

mayolar falan da bavulun içinde dursun. bir iki kıyafet koyup, al bavulu çık şeklinde pratik bir kullanım olabilir.

Slmlar hepinize,
Çarşamba günü döndük evimize.
Hemen yemek listemi yaptım.
Haftalık planımı oluşturdum.
Günlük ara verdiğim rutinlerimi not aldım. Alışveriş listemi hazırladım.
Motivasyon hareketten sonra gelir mottosuyla işe koyuldum.
Çamaşırlarla uğraşıyorum, yemek ve toparlama. Ev genel olarak temiz. Hafta içi üstten üsten temizlik yaparım.gelecek Cumartesi abla gelecek zaten.

Çocuklar hasta, modum düşük o yüzden bugün. Yoğurt mayalamıştım tutmamış. Canım sıkıldı, pes edeceğim bu yoğurt olayından puff😒

Slmlar hepinize,
Çarşamba günü döndük evimize.
Hemen yemek listemi yaptım.
Haftalık planımı oluşturdum.
Günlük ara verdiğim rutinlerimi not aldım. Alışveriş listemi hazırladım.
Motivasyon hareketten sonra gelir mottosuyla işe koyuldum.
Çamaşırlarla uğraşıyorum, yemek ve toparlama. Ev genel olarak temiz. Hafta içi üstten üsten temizlik yaparım.gelecek Cumartesi abla gelecek zaten.

Çocuklar hasta, modum düşük o yüzden bugün. Yoğurt mayalamıştım tutmamış. Canım sıkıldı, pes edeceğim bu yoğurt olayından puff😒
ben tutmadığında fırından çıkarmadan tekrar ısıtıp bekletiyorum tutuyor, sen nerede yapıyorsun bilmiyorum ama kaynayan suya da koyabilirsin yaptığın kabı, işe yarıyor
İnsanın morali bozuluyor o kadar uğraşıp tutmayınca

ben tutmadığında fırından çıkarmadan tekrar ısıtıp bekletiyorum tutuyor, sen nerede yapıyorsun bilmiyorum ama kaynayan suya da koyabilirsin yaptığın kabı, işe yarıyor
Ya hiç sorma onu da denedim ama olmadı ya da beceremedim bilemiyorum. Peynir yaptım ben de bebeğe veririm artık ne yapayım 😪

Fırında hiç denemedim mayaladıktan sonra iyice sarıp bekletiyorum sabah açıyorum.
tabi uzun zamandır yapamadım dibimizde sütcü var oysa :KK51:

Back
X