biz iş yerinden koli temin edebiliyoruz.Kaç koli bulursan getir dedim hepsini doldurcam gibi kafamda bi sürü şey var evden yollanacak:))
şimdi eşime yazdım. iş yerinden koli alalım ayıracaklarım var evde diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iş yerinden koli temin edebiliyoruz.Kaç koli bulursan getir dedim hepsini doldurcam gibi kafamda bi sürü şey var evden yollanacak:))
Ooo oooo süper hadi bakalım kim daha çok ayıracak yarışalımbiz iş yerinden koli temin edebiliyoruz.
şimdi eşime yazdım. iş yerinden koli alalım ayıracaklarım var evde diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geçti mi peki canım. Ağlıyor muydu peki. Bizimki ağlamıyor ama gaz sancısı fena çekiyor. Ne kadarlikken vermiştin ilaçları daha 20 günlük ya acaba ben mi abartıyorum diyorum. İsimleri yazar mısın Doktoruna soralım olmadı bizde.Linda benim oğlan kolikti, seninki de kolik mi acaba, kolik bebişler her gün aynı saatte gaz sancısı çeker bizimki saatle kurulmuş gibiydi, sizinki de gece saatlerini seçmiş olabilir, iki bitkisel gaz damlası kullanmıştık doktor tavsiyesi ile
15 günlük falandı başladı, 4.ayda geçti ve uykuları düzene girdi yani gece gündüz ayrımı hususunda düzene girdi yoksa defalarca uyanırdı sadece anne sütü aldığı için, biri biogaia diye bir damlaydı diğeri laktazm. Aradan çok zaman geçti harf hatası ile yazmış olabilirimGeçti mi peki canım. Ağlıyor muydu peki. Bizimki ağlamıyor ama gaz sancısı fena çekiyor. Ne kadarlikken vermiştin ilaçları daha 20 günlük ya acaba ben mi abartıyorum diyorum. İsimleri yazar mısın Doktoruna soralım olmadı bizde.
o kişi ben değilim. netOoo oooo süper hadi bakalım kim daha çok ayıracak yarışalım![]()
Teşekkür ederim canım Bi bakayım ya.15 günlük falandı başladı, 4.ayda geçti ve uykuları düzene girdi yani gece gündüz ayrımı hususunda düzene girdi yoksa defalarca uyanırdı sadece anne sütü aldığı için, biri biogaia diye bir damlaydı diğeri laktazm. Aradan çok zaman geçti harf hatası ile yazmış olabilirim![]()
Olsun canım pazara ne kaldı ki
Lindacım biogaiayı bi deneyin, bu haftalarda sancı mutlaka olur, bağırsaklar gelişiyor, bi kaç haftaya geçecek inşallah, biraz sabretmen lazım, ben hata yapıp emziriyodum sonra kusuyodu, o yüzden dikkat et zorla emzirmeye çalışma.Geçti mi peki canım. Ağlıyor muydu peki. Bizimki ağlamıyor ama gaz sancısı fena çekiyor. Ne kadarlikken vermiştin ilaçları daha 20 günlük ya acaba ben mi abartıyorum diyorum. İsimleri yazar mısın Doktoruna soralım olmadı bizde.
Ooo wendy cim nerelerdesin? Yoksun bu aralar pekLindacım biogaiayı bi deneyin, bu haftalarda sancı mutlaka olur, bağırsaklar gelişiyor, bi kaç haftaya geçecek inşallah, biraz sabretmen lazım, ben hata yapıp emziriyodum sonra kusuyodu, o yüzden dikkat et zorla emzirmeye çalışma.
Merhaba canım, iş yerinde bi görev değişikliği durumum oldu, çok aktif bi şekilde onunla uğraşıyorum bu ara. Akşam olunca da kızım alıyor elimden oynamasın diye kaldırınca giremiyorumOoo wendy cim nerelerdesin? Yoksun bu aralar pek
Mia senin dolap zaten sadeydi 43 parça eleyecek ne buldun çok merak ettimSelam kızlar
Dün maria kondo'yu izledim.
sorasında da yatak odasını topladım
yemek yaptım sofra kur topla işleri.
dolabımdaki tüm kıyafetleri yatağın üzerine koydum
30 parça dolabımdan elendi
8 parça çöpe gidecekler
5 parça portmantodan elendi.
toplam 43 parça
ayrıca 1 poşet çöp sayılacak ıvır zıvırda çıktı.
baya yoruldum ama pes etmek yok devam :)
Ay evet bende yaptım onu sırf ağlamasın diye Bi daha emzirdim yarım saat arayla sonra kustu. Hepsi birer tecrübe işte bunların ciddenLindacım biogaiayı bi deneyin, bu haftalarda sancı mutlaka olur, bağırsaklar gelişiyor, bi kaç haftaya geçecek inşallah, biraz sabretmen lazım, ben hata yapıp emziriyodum sonra kusuyodu, o yüzden dikkat et zorla emzirmeye çalışma.
Yapmadı daha diye biliyorum ben.Psidan doğum yaptı mı ki?
Kolay gelsin cnm. Bıraktık, depresif moddan çıkamadım daha adapte olmaya çalışıyorum ben deMerhaba canım, iş yerinde bi görev değişikliği durumum oldu, çok aktif bi şekilde onunla uğraşıyorum bu ara. Akşam olunca da kızım alıyor elimden oynamasın diye kaldırınca giremiyorum
Sen nasılsın? Anneni bıraktınız mı?
Yok daha doğurmadımPsidan doğum yaptı mı ki?
Sağlıkla gelsin inşallah, 41+5 e kadar vakti varYok daha doğurmadım39+1 bugün, pek rahat oğlum içeride gelmeye niyeti yok gibi
Ah çok zor oluyor dimi, hemencecik alışırsın inşallahKolay gelsin cnm. Bıraktık, depresif moddan çıkamadım daha adapte olmaya çalışıyorum ben de![]()
ben deBu 6. Maddede bende çok eksiğim![]()