Şuan ki dolap kullanımımı anlatayım.

bütün üstler ve altlar kombin yapılıyor.
bazıları ayrıca kombin yapmayı sevdiğim şeyler. mesela mom jean swet ve deri ceket gibi
elbise deri ceket veya jean ceket altına botlar
ev kıyafetlerim salaş ve rahat pijamalarım takım halinde
şortlar ve üstler birbiriyle uyumlu ve sevimli :)
çoraplarım genelde gri ve siyah kiremit ve pudra çoraplarımı aynı şekilde kiremit ve pudra swetle tamamlıyorum.
düğün kıyafetim siyah ve çiçekliler yılda 2-3 kez giyiyorum.
mevlit ve diğer davetler için bluzlarım var altına etek veya siyah jeanle tamamlarım.
ceketimi t-shirt ve mom jeanle tamamlarım.
ne giysem derdim yok hepsini sırayla kullanıyorum ve kombinliyorum.

Çok yazdım bugün :)

Dün portmantoyu düzenledim
tozunu alamadığımız tek yerdi ve acayip karışıktı
toplamam temizlemem 2 saat sürdü
neyse ki eylül annemde uyumuş uyandığında aldı eşim
yemek işini de öylesine geçiştirdik.
wc yıkadım biraz ortalığı topladım derken erken uyudum.
yine birçok şey ayrıldı aramızdan sayamadım daha da aklımda var birkaç gidecekler.

Bugünde arkadaşlarla buluşacağız.
öncesinde eşime yemek hazırlayacağım
mak çamaşır atarım
ortalığı toplarım.
karışık 1 dolabım kaldı onu düzenlerim.
sonra eşimin ve kızımın dolaplarına bakacağım ilerleyen günlerde.

Şuan ki dolap kullanımımı anlatayım.

bütün üstler ve altlar kombin yapılıyor.
bazıları ayrıca kombin yapmayı sevdiğim şeyler. mesela mom jean swet ve deri ceket gibi
elbise deri ceket veya jean ceket altına botlar
ev kıyafetlerim salaş ve rahat pijamalarım takım halinde
şortlar ve üstler birbiriyle uyumlu ve sevimli :)
çoraplarım genelde gri ve siyah kiremit ve pudra çoraplarımı aynı şekilde kiremit ve pudra swetle tamamlıyorum.
düğün kıyafetim siyah ve çiçekliler yılda 2-3 kez giyiyorum.
mevlit ve diğer davetler için bluzlarım var altına etek veya siyah jeanle tamamlarım.
ceketimi t-shirt ve mom jeanle tamamlarım.
ne giysem derdim yok hepsini sırayla kullanıyorum ve kombinliyorum.
Şuanki dolabımı anlatmak istiyorum (anlatamadı) :(:KK12::mad:

Amacım sizi motive etmek ve gerçekten sade olmayı düşünüyorsanız tabi.
yoksa herkes minimal olmak zorunda değil sadece tercihtir :KK52:
Bende Biliyorum canım aslında Yazdıklarının çok etkisi oluyor şahsen ben üşengeç biriyim düzen ve az eşya az temizlik demek, çalışıyorum çocuk var yetişemiyorum da zaten gerçekten bana yetecek kadar eşya ile yaşamak istiyorum başladım sadeleşmeye ama yolum çok uzun 😊

Bende Biliyorum canım aslında Yazdıklarının çok etkisi oluyor şahsen ben üşengeç biriyim düzen ve az eşya az temizlik demek, çalışıyorum çocuk var yetişemiyorum da zaten gerçekten bana yetecek kadar eşya ile yaşamak istiyorum başladım sadeleşmeye ama yolum çok uzun 😊

Öneride bulunayım birazcık o zaman :)
Sadelik her kişiye göre değişir.
Mesela ben dekoru seviyorum çiçekleri mumları aydınlatmaları kokuları :) kimine göre bunlar fazlalıktır.
kimi daha temel eşyalarla yaşamayı sever 100 eşya ile yaşayan aile var mesela.
o yüzden sen nasıl bir yuvan olmasını istediğini düşün hayal et ve uygula :KK68:

Evet hatırladım seni :) nasıl da tutmuş yaa bazı insanların aylarca yıllarca olmuyor yani senin hedefleyip tutturman gerçekten çok büyük nimet. Kova burcu olacak demek oğlun özgür ruhlu zeki burç :) inşallah sağlıkla gelsin sonra sen de @lindalinda gibi anlatırsın dinleriz :)
Bende şaşırmıştım gerçekten çok şükür bekletmedi bizi, nisanda ilacı bıraktım, mayısta gelmiş bebiş, 1 haziranda öğrenmiştik :KK36:
Valla ben oğlak burcuyum, özgür ruh bana biraz ters ama inşallah anlaşırız oğlumla :KK48:

Bugün maaşlarımız hesaplandı istediğime yakın zam aldım.
ve bütçemi yeniden şekillendirdim.
arabamı alsam sonra ne kalmış ne gitmiş ortaya çıkacak ve büyük kalem harcamalarım bitecek
geçen eşime sordum kurutma alsak nereye koyacağız banyoya tesisat çekeceğiz ya dedi aman dedim tadilat deme
yatak odasını nisan da başlamıcaz mı dedi yok dedim kalsın (benden beklemediği tepkiler) :KK70:

Öneride bulunayım birazcık o zaman :)
Sadelik her kişiye göre değişir.
Mesela ben dekoru seviyorum çiçekleri mumları aydınlatmaları kokuları :) kimine göre bunlar fazlalıktır.
kimi daha temel eşyalarla yaşamayı sever 100 eşya ile yaşayan aile var mesela.
o yüzden sen nasıl bir yuvan olmasını istediğini düşün hayal et ve uygula :KK68:
Ne istediğim belli aslında ama hemen olacak şeyler değil 😑bu arada büyük bir minimal adım atıyorum ayağım takılmaz da sonuçlanırsa size yazacağım :)

Çok yazdım bugün :)

Dün portmantoyu düzenledim
tozunu alamadığımız tek yerdi ve acayip karışıktı
toplamam temizlemem 2 saat sürdü
neyse ki eylül annemde uyumuş uyandığında aldı eşim
yemek işini de öylesine geçiştirdik.
wc yıkadım biraz ortalığı topladım derken erken uyudum.
yine birçok şey ayrıldı aramızdan sayamadım daha da aklımda var birkaç gidecekler.

Bugünde arkadaşlarla buluşacağız.
öncesinde eşime yemek hazırlayacağım
mak çamaşır atarım
ortalığı toplarım.
karışık 1 dolabım kaldı onu düzenlerim.
sonra eşimin ve kızımın dolaplarına bakacağım ilerleyen günlerde.
Oyy ne çok iş yapmışsın neler yazmışsın mia ben yoruldum

Son düzenleme:
Back
X