Kızlar günaydın göğüslerim çok fena Bi yardım edin bana. Emzirmek işkence oldu artık. 4 5 gündür meme uçları acayip hassaslasti emzirirken çok canım yanıyor emziremiyorim artık göğüs ucu koruyucu ile emziriyorum onda bile hala canım çok yanıyor. Doğumdan sonra böyle Bi şeyim yoktu. Dün makinayla sagayim dedim canım çok yandı yapamadım. Lansinoh krem de fayda etmiyor göğüs kalkanı aldık o da olmadı. Napacagimi şaşırdım göğüslerim de çok fazla doluyor elle çıkartıyorum Bi kısmını. Başka ne yapabilirim?
Kendi sütünü göğsüne sürmek de iyi gelir demişlerdi. Belki iyi gelir dene istersen.

Mia- Mia- nasılsın? Merak ettik seni sonra ankayla ulaşalım dedik ve aldık haberi.

İyiyim canım sağol.
Geçmişi okudum merak edilmek çok güzel çok duygulandım :KK68:
pazartesi şarjım azdı ankayla mesajlaştık ama buraya bakamadım
telefondan buraya girmek sıkıntı sürekli sayfa atlıyor telefonum bir mesaj yazana kadar deli oluyorum :)
birde cumartesi temizleyip gitmiştim odamı ama kapkara bir girişle karşılaştım
odama dosyaları koydular bilgisayarlar geldi derken sürekli taşıma temizlikle geçti.
Sonunda yanan yerler tamir edildi yerleştirildi bende odamı toparladım bilgisayarı kurdular ve normal hayata döndük.

Kızlar gittim doktora. Meme başı çatlağın var ve bu hep oluşacak emzirmeyi bırak dedi. Dedim nasıl yani bebek daha 1 aylık nasıl bırakayım. Dayanabildigin yere kadar dayan diyor. Çıktım bende odasından eczane madesol krem aldım. Bi arkadaş da özelden Bi krem önermiş onu da aldiracagim yarın esime. Zeytinyağı sürdüm emzirdim. 6. Aya kadar emzirsem yeter daha ne isterim.. Ağlaya ağlaya emzirmelerim umarım geçecek. Kendimi öyle teselli ediyorum. Saolun kızlar destekleriniz için iyi ki varsınız. 🥰

Kızlar gittim doktora. Meme başı çatlağın var ve bu hep oluşacak emzirmeyi bırak dedi. Dedim nasıl yani bebek daha 1 aylık nasıl bırakayım. Dayanabildigin yere kadar dayan diyor. Çıktım bende odasından eczane madesol krem aldım. Bi arkadaş da özelden Bi krem önermiş onu da aldiracagim yarın esime. Zeytinyağı sürdüm emzirdim. 6. Aya kadar emzirsem yeter daha ne isterim.. Ağlaya ağlaya emzirmelerim umarım geçecek. Kendimi öyle teselli ediyorum. Saolun kızlar destekleriniz için iyi ki varsınız. 🥰
Canım meme ucu çatlağı var diye emzirmeyi bırak demesi çok enteresan. Tekrar geçmiş olsun. Ayva çekirdeğini dene mutlaka. Karabaş otu kürünü de doktor anlatıyor YouTubeda ordan izle o uyuşturuyor emzirirken acıyı azaltıyor

Evet canım emzirmeyi bırak dedi. Çıktım bende odasından.evet bende şimdi gördüm Karabaş otunu da alacam. Herşeyi denicem kızlar yeterki kızım 6 ay emsin 6 aydan sonra bıraksam da üzülmem ama 5 ay daha dayanmam lazım. ☹️☹️

Mia- Mia- çok geçmiş olsun canım ya toparlamanıza sevindim cana gelmesin, Allah tekrarını yaşatmasın 🙏
Psidan Psidan canımmm Allah analı babalı büyütsün, sana da çok geçmiş olsun ♥️♥️
lindalinda lindalinda şu mucize kremi hemen aldır Allahın izniyle iki üç güne geçecek ben de neler neler yaşadım bırakma bence hepsi geçecek, doktor bana çok ilginç geldi. Kremini markası sanırım zadevitaldi Hindistan cevizi yağı, eczacıya sorarsın yine bu marka değilse bile Hindistan cevizi yağı hem doğal hem çok etkili, çok geçmiş olsun

Evet canım emzirmeyi bırak dedi. Çıktım bende odasından.evet bende şimdi gördüm Karabaş otunu da alacam. Herşeyi denicem kızlar yeterki kızım 6 ay emsin 6 aydan sonra bıraksam da üzülmem ama 5 ay daha dayanmam lazım. ☹☹
Canını sıkma canım emin ol geçecek. 15 gün sonra sürdüğüm türlü şeylerden sonra pes ettim daha da bir şey sürmeyeceğim dedim. Her emzirmeden sonra kuruttum sadece. Ve zamanı varmış gibi kendiliğinden geçti. İnşallah 2 yıl emzirmek nasip olur

yeni evlenecek çiftin evi yani.kimbilir ne hayallerle almışlardı o eşyaları
Kız bulgaristanlıymış oğlanı dolandırmış, sırf oturma izni almak için sonra bulgaristana sevdiğine kaçmış

Mia- Mia- çok geçmiş olsun canım ya toparlamanıza sevindim cana gelmesin, Allah tekrarını yaşatmasın 🙏
Psidan Psidan canımmm Allah analı babalı büyütsün, sana da çok geçmiş olsun ♥️♥️
lindalinda lindalinda şu mucize kremi hemen aldır Allahın izniyle iki üç güne geçecek ben de neler neler yaşadım bırakma bence hepsi geçecek, doktor bana çok ilginç geldi. Kremini markası sanırım zadevitaldi Hindistan cevizi yağı, eczacıya sorarsın yine bu marka değilse bile Hindistan cevizi yağı hem doğal hem çok etkili, çok geçmiş olsun
Onu da aldirayim canım yeminle hepsini alırım yeterki emsin kızım mamaya geçmeyelim.😞Teşekkür ederim saolasin.

Canını sıkma canım emin ol geçecek. 15 gün sonra sürdüğüm türlü şeylerden sonra pes ettim daha da bir şey sürmeyeceğim dedim. Her emzirmeden sonra kuruttum sadece. Ve zamanı varmış gibi kendiliğinden geçti. İnşallah 2 yıl emzirmek nasip olur
Ağzın bal yesin inşallah canım 2 sene emziririm bende 🥰🤗

Onu da aldirayim canım yeminle hepsini alırım yeterki emsin kızım mamaya geçmeyelim.😞Teşekkür ederim saolasin.
Catlaklara fito krem surebilirsin lindalinda. Emzirmeden once iyice yikarsin. Arkadaslarin dedigi gibi ayva cekirdegi jelini, bepanthol un onarici bakim kremini de deneyebilirsin. Bir de e vitamini alin eczaneden o da rahatlatir onarimi hizlandiriyor biraz. Cok gecmis olsun. Ama sakin vazgecme emzirmekten.

Canım fotosunu müsait olduğunda atar mısın yanlış Bi krem aldirmayayim.

Catlaklara fito krem surebilirsin lindalinda. Emzirmeden once iyice yikarsin. Arkadaslarin dedigi gibi ayva cekirdegi jelini, bepanthol un onarici bakim kremini de deneyebilirsin. Bir de e vitamini alin eczaneden o da rahatlatir onarimi hizlandiriyor biraz. Cok gecmis olsun. Ama sakin vazgecme emzirmekten.
Ağlayarak emzirdim dün canım. Burda kızların dediği hepsini aldıracam sana da teşekkür ediyorum. Son hale gelene kadar emzirmeye devam insallah.

lindalinda lindalinda inşaallah yüklemştr ilk kez resim yüklüyorum :))
Screenshot_20200213-002315.webp

Back
X