Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim aydınlatmayıBu arada aydınlatmada ne kullandın ya da kullanmayı düşünüyorsun?
inşş.benim hayalim yeni eve yeni mutfağa..senin mutfak nasılkızlar sanırım mia ve ben hayalimizde ki mutfağa kavuştuk, darısı size olsun inşallah![]()
![]()
inşş.benim hayalim yeni eve yeni mutfağa..senin mutfak nasıl
şahaneeSUHAN benim evimde bayaaa eski bir ev, tadilatlar devam etmekte, mutfağın bitmeye yakın aşamasında çektiğim 2 resim var, karşıda üstte dolap bende de yok sadece ucu görünen raf var
çok kullanışlı olmuş.boydan boya dolaplar falan.ağız tadıyla kullan canım.güzel güzel yemekler pişirip zevkle dolanırsın inş içinde
benim ev eski değilde 9 yıllık ilk sahibi benim.işte böyle güzel dokunuşlar istiyor.normal tezgahın üstünde kapalı dolaplar altta öyle.klasik bir mutfak..SUHAN benim evimde bayaaa eski bir ev, tadilatlar devam etmekte, mutfağın bitmeye yakın aşamasında çektiğim 2 resim var, karşıda üstte dolap bende de yok sadece ucu görünen raf var
gerçekten kataloglardaki mutfak gibi. Dolaplar....Bayıldım ben. Güle güle kullanın.SUHAN benim evimde bayaaa eski bir ev, tadilatlar devam etmekte, mutfağın bitmeye yakın aşamasında çektiğim 2 resim var, karşıda üstte dolap bende de yok sadece ucu görünen raf var
Canım arada markete falan da olsa çıkmanı tavsiye ederim. Evden kısa süreli uzaklaşmalar havanı değiştirir. Hafta sonu da çıkın eşinle bebişinle eskidenmiş o kırkı çıkana kadar evde beklemelerCoffeCoffe ve
Mia- ikinizde güle güle kullanın kızlar şahane olmuş cidden.. Lohusa halime ve depresyonuma iyi geldi vallaha
![]()
Ev ve market nasıl Bi şeydiCanım arada markete falan da olsa çıkmanı tavsiye ederim. Evden kısa süreli uzaklaşmalar havanı değiştirir. Hafta sonu da çıkın eşinle bebişinle eskidenmiş o kırkı çıkana kadar evde beklemeler
İlk doğumdaki halimsin yatak odam bile yabancı gelmeye başlamıştıEv ve market nasıl Bi şeydi
Oturma odasında yaşıyorum resmen. Salona geçtiğimde şehir değiştirmiş gibi oluyorum sen düşün halimi
40 miz çıktı da hava soğuk ya hasta olur diye çıkaramıyorum ki. Koyacak kimsem de yok markete pazara gideyim. Ancak eşim işten gelirse tek çıkmam lazım. Onda da ya emziriyorum oluyorum ya yemek yiyoruz falan. Öfff geçecek bu günler tek tesellim bu![]()