farklı açılardan .biraz detaylı attım ama kusura bakmayın.renk biraz açık bir tonu olabilir bence.bide bataryalar gold değilde siyah daha iyi olurmuş sanki
the_house_acc_1.webp
the_house_acc_6.webp
original (1).webp
normal.webp
1582186523791.webp
Tile_trends_Robyn.webp

SUHAN SUHAN benim evimde bayaaa eski bir ev, tadilatlar devam etmekte, mutfağın bitmeye yakın aşamasında çektiğim 2 resim var, karşıda üstte dolap bende de yok sadece ucu görünen raf var

inşş.benim hayalim yeni eve yeni mutfağa..senin mutfak nasıl

Eklentiler

• Screen Shot 2020-02-20 at 11.33.16.webp
    Screen Shot 2020-02-20 at 11.33.16.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 122
  • Screen Shot 2020-02-20 at 11.33.40.webp
    Screen Shot 2020-02-20 at 11.33.40.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 120
SUHAN SUHAN benim evimde bayaaa eski bir ev, tadilatlar devam etmekte, mutfağın bitmeye yakın aşamasında çektiğim 2 resim var, karşıda üstte dolap bende de yok sadece ucu görünen raf var
benim ev eski değilde 9 yıllık ilk sahibi benim.işte böyle güzel dokunuşlar istiyor.normal tezgahın üstünde kapalı dolaplar altta öyle.klasik bir mutfak..

seninkide çok güzelmiş.çok zevklisin.bayıldım.güle güle oturun sizde.harika kızlar valla mutfaklarınız.ağız tadıyla kullanın ikinizde.ikinizinde zevkleri dokunuşları çok güzel

CoffeCoffe CoffeCoffe ve Mia- Mia- ikinizde güle güle kullanın kızlar şahane olmuş cidden.. Lohusa halime ve depresyonuma iyi geldi vallaha 😂
Canım arada markete falan da olsa çıkmanı tavsiye ederim. Evden kısa süreli uzaklaşmalar havanı değiştirir. Hafta sonu da çıkın eşinle bebişinle eskidenmiş o kırkı çıkana kadar evde beklemeler

Canım arada markete falan da olsa çıkmanı tavsiye ederim. Evden kısa süreli uzaklaşmalar havanı değiştirir. Hafta sonu da çıkın eşinle bebişinle eskidenmiş o kırkı çıkana kadar evde beklemeler
Ev ve market nasıl Bi şeydi 😂
Oturma odasında yaşıyorum resmen. Salona geçtiğimde şehir değiştirmiş gibi oluyorum sen düşün halimi 😭
40 miz çıktı da hava soğuk ya hasta olur diye çıkaramıyorum ki. Koyacak kimsem de yok markete pazara gideyim. Ancak eşim işten gelirse tek çıkmam lazım. Onda da ya emziriyorum oluyorum ya yemek yiyoruz falan. Öfff geçecek bu günler tek tesellim bu 🥰

Ev ve market nasıl Bi şeydi 😂
Oturma odasında yaşıyorum resmen. Salona geçtiğimde şehir değiştirmiş gibi oluyorum sen düşün halimi 😭
40 miz çıktı da hava soğuk ya hasta olur diye çıkaramıyorum ki. Koyacak kimsem de yok markete pazara gideyim. Ancak eşim işten gelirse tek çıkmam lazım. Onda da ya emziriyorum oluyorum ya yemek yiyoruz falan. Öfff geçecek bu günler tek tesellim bu 🥰
İlk doğumdaki halimsin yatak odam bile yabancı gelmeye başlamıştı 😂 sen yine de zaman yarat ve çık 40 da çıkmış, bir yürüyüş yapıp gelsen bile çok iyi gelir üşenme

Back
X