- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada değişiklik iyidir:)) bu kadını çok seviyorum, küt saç da şu aralar favorim, birleşince bu fotoyu buldum:)ana bu arkkadaş kim diyorum.profil resmi nasılda değiştiriyor insanı.profilin şuan tamamen değişti kafamda inci
evet çekmeceler.ama tam düzen.fazlalıklar vs hep elden çıkacaksadece yatak odası çekmeceleri değil mi:)) yatak odası uyarrr
Yakın zamanda elden geçirmiştim ama iyi olur tekrardan geçelim üzerindenevet çekmeceler.ama tam düzen.fazlalıklar vs hep elden çıkacak
5 tane şifonyer çekmecem, 2 tane komidin çekmecem, 2 tane de gardropun içinde pijama vs koyduğum çekmecem var, bir de komidin boyunda ama çekmecesiz iki raflı dolabım var onu da sayarsak: 11 çekmece emrime amadeevet çekmeceler.ama tam düzen.fazlalıklar vs hep elden çıkacak
11 çekmece de bende bir de takı dolabı
dur ben getirecemlinda bakıyodu o işleretamam hadi bu sefer benden olsun
![]()
bende saydım benimde 11 galibaBenimde 11 çekmece bu yatak odaları standart oluyor sanırım![]()
Kızlar ben yaparım çayları zaten evdeyim siz çalışın iş yerlerinizdelinda bakıyodu o işleretamam hadi bu sefer benden olsun
![]()
her gün rapor mu veriyoruz şimdi 11den kaçını yaptık diye? yaptıkça foto atma olacak mı?
merhabalar,
ben de bu grubun ara sıra okuyucularındanım sağolsun suhancım davet etti. ben de büyük ölçüde azaldım ama asla bir minimalist değilim. eşyanın kölesi olmadığımı bilmek güzel oluyor. mutlu hissediyorum kendimi azaldıkça.
alışverişi de gerçekten hiç sevmiyorum sırf ihtiyaçtan yapıyorum. sizler güzel ilerlemişsiniz hepiniz üstadımsınız sanırım :)
Canım, katılırım bi ara çok sessizdi topik o sebeple komşuya kadar geçtim. malum ben sürekli gaza getirilmeyi bekleyen tembellerdenim. Boş bırakılırsam ipin ucunu tutabilene aşk olsun.CKbeautyandsheer artık buraya yazmasa da katılmak isterdi :)