• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her gün rapor mu veriyoruz şimdi 11den kaçını yaptık diye? yaptıkça foto atma olacak mı?

merhabalar,
ben de bu grubun ara sıra okuyucularındanım sağolsun suhancım davet etti. ben de büyük ölçüde azaldım ama asla bir minimalist değilim. eşyanın kölesi olmadığımı bilmek güzel oluyor. mutlu hissediyorum kendimi azaldıkça.
alışverişi de gerçekten hiç sevmiyorum sırf ihtiyaçtan yapıyorum. sizler güzel ilerlemişsiniz hepiniz üstadımsınız sanırım :)

ay bir girdim ki sürpriz..

ne kadar şanslı hissediyorum kendimi :)

fikrimi değerlendirmeye açan, etiket basan, masaya yatıran, dahili ve harici zorla veya gönül rızasıyla gelen herkese teşekkürü borç bilirim.

6 aynalı dolapta, 2 giysi dolabında, 3 şifonyerde olmak üzere toplam 11 tane olduğunu hayretle belirtmek isterim :D:D:D

merhabalar,
ben de bu grubun ara sıra okuyucularındanım sağolsun suhancım davet etti. ben de büyük ölçüde azaldım ama asla bir minimalist değilim. eşyanın kölesi olmadığımı bilmek güzel oluyor. mutlu hissediyorum kendimi azaldıkça.
alışverişi de gerçekten hiç sevmiyorum sırf ihtiyaçtan yapıyorum. sizler güzel ilerlemişsiniz hepiniz üstadımsınız sanırım :)

Hoşgeldin bizde elimizden geldiği kadar yapıyoruz.
Sade yaşam kişisel durumlara göre şekillenir.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer artık buraya yazmasa da katılmak isterdi :)
Canım, katılırım bi ara çok sessizdi topik o sebeple komşuya kadar geçtim. malum ben sürekli gaza getirilmeyi bekleyen tembellerdenim. Boş bırakılırsam ipin ucunu tutabilene aşk olsun.

Ne yapıyoruz şimdi?

Back
X