• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızımı alamadım gardrop içindeki 2 çekmeceyi elden geçirdim. Bir eşarbı attım gitti. Düzenledim baya boşluk var ikisinde de şu an ama bu ay sonu atkı ve berelerim dolduracak o boşluğu. Şimdi kullandığım için rafa almıştım. Yarın da aynalıktaki 4 çekmeceye bakarım, baya düzenli zaten 2 çekmecede çamaşır, birinde çoraplar ve birinde de benim toka makyaj malzemesi düzleştirici falan var.
Bir sakıncası yoksa foto isteriz :)) çatlaklara fikir olsun

Selam kızlar bugün topik acayip hareketliymiş ancak okuyabildim, bebekten fırsat bulamadığımdan taşınma esnasında elime nasıl geldiyse öyle koyuvermiştim düzenlemeye ihtiyacım vardı iyi oldu banada, 4 çekmecem var, 3ü dolapta biri başucumda, başucumdaki gayet düzenli, diğer üçünü yapacağım bende 💪

Günaydın herkese

Akşam,
-2 kavanoz soğan kullanıma hazır hale getirildi.
20200304_205944.webp
-banyo paspasları yıkandı, kurutuldu.
-1 makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katlandı, yerleştirildi.
-Kızın etraftaki kıyafet dağınıklığı bir yere toplandı. bu akşam yıkanıp kurutulacak.
-dolaptan çıkarılan 1 parça et düdüklüde pişirildi.

Bu Sabah
-mutfak toplandı.

Günaydınlar dün çekmecelere göz attım şöyle 5 tanesini elden geçirmişim
1 kazak çekmecem
2 ev kıyafeti çekmecem
3. eşimin çekmecesi
4. benim çamaşır çekmecem
5. Nevresim çekmecesi

Yapılacaklar....
6. eşimin çorap çekmecesine bakacağım
7. çekmece boş sayılır bakacağım
8. çekmece takı vs var kontrol edilecek
9. çekmece havlular var.
10. boş
11. boş

Günaydın herkese

Akşam,
Eki Görüntüle 2600399
-Kızın etraftaki kıyafet dağınıklığı bir yere toplandı. bu akşam yıkanıp kurutulacak.

Bu Sabah
-mutfak toplandı.

Eline sağlık :super:

Selam kızlar bugün topik acayip hareketliymiş ancak okuyabildim, bebekten fırsat bulamadığımdan taşınma esnasında elime nasıl geldiyse öyle koyuvermiştim düzenlemeye ihtiyacım vardı iyi oldu banada, 4 çekmecem var, 3ü dolapta biri başucumda, başucumdaki gayet düzenli, diğer üçünü yapacağım bende 💪

Fırsat buldukça katıl bize psidanım
4 çekmece baya minimal :super:

Günaydın herkese

Akşam,
Eki Görüntüle 2600399

Bu Sabah
-mutfak toplandı.
günaydın,
soğanları nasıl muhafaza ediyorsun, bozulmuyor mu. ne zamandan beri böyle kullanıyorsun. Aslında cok mantıklı. Sürekli el ve ev kokacağına bir defa koksun :)

Hızımı alamadım gardrop içindeki 2 çekmeceyi elden geçirdim. Bir eşarbı attım gitti. Düzenledim baya boşluk var ikisinde de şu an ama bu ay sonu atkı ve berelerim dolduracak o boşluğu. Şimdi kullandığım için rafa almıştım. Yarın da aynalıktaki 4 çekmeceye bakarım, baya düzenli zaten 2 çekmecede çamaşır, birinde çoraplar ve birinde de benim toka makyaj malzemesi düzleştirici falan var.

Vayy vayy mikanım bu hızına hayranım :KK19:

günaydın,
soğanları nasıl muhafaza ediyorsun, bozulmuyor mu. ne zamandan beri böyle kullanıyorsun. Aslında cok mantıklı. Sürekli el ve ev kokacağına bir defa koksun :)
Bu kavanoz 2lt'lik bir kavanoz.
Bunu 15-20 gün kullanırım. soğanı rondodan geçirdim. üstüne zeytinyağı doldurdum. üstüne kadar zeytinyağı doldurmazsam bozulur.
Denemelik yapın biraz. çok pratik oluyor.

Bugün yeni iki rutine başlıyorum buraya yazmasam olmazdı :KK70:
Nisa’n başına kadar paketli gıdayı bırakıyorum ve yatağa pijamayla girmeye başlıyorum
Ayıplamayın ama normalde ev kıyafeti yatak kıyafeti ayrımım yoktu üşenirim üstümü değiştirmeye bugünden itibaren düzen kurmak istiyorum :)

Süper başlangıç bunlar:super:

Gardroba baktım geçende,
abuk sabuk pijamalar, dizleri çıkmış, yamulmuş falan. hepsini sıpıttım. toz bezi bile yapmadım.

Ama mesela etek/ceket veya pantolon/ceket takımlarım var vermeye kıyamıyorum. zayıflayamıyorum da... Büyük çıkmazdayım bu konuda @chentiq

Evet eskiyen kıyafetlerin ayrılması gerektiğini savunurum.
Önce kendimizi değerli hissedeceğiz ki daha yararlı olalım çevremize kendimize.

Eskimeyen ama olmayan kıyafetleri de ben yine verme taraftarıyım.
tabi bazı kişiler ilerde kızım giyer diye saklayan var yada zayıflarsam giyerim diyen var.
ama önemli olan şu anımız yani ileride zayıflayınca o anki zevkimize göre alışveriş yapılır az ve güzel kıyafetler alınır.

Ay beni hatirlayan biri varmis, duygulandim :KK200:
Kizlar ben yogun bir teponun icindeyim, öncesinde infuluenza oldu, tabiri caizse süründüm
Bu sürecte iki üc kilo verdim, hemen sonrasinda da dil kursuna baslayacaktim , ilk iki gününde rapor aldim
Öyle bir kosturmaca ki hala düzen oturtamadim
Nihayet kendim icin birsey yapiyorum dedim ama bu kadar yorulacagimi tahmin etmiyordum
Cocuklari krese birakip 8 30 daki kursuma yetismeye calisiyorum her sabah, cok az tatilim var
Ayyy cidden bir soluklanayim, buralari da cok özledim
:KK200:

Aynen oyle canim, ben evde minimalistlik adina bisey yapamayinca fazla birsey paylasamaz oldum.
Suan yemek bile yapmiyorum erken dogum tehlikesinden dolayi.
Genelde kitap okuyorum, bebegim dogduktan sonra zaman bulamayacagim.
Yarin bebek odasi icin siparis ettigimiz mobilyalarimiz gelecek.
Odamiza birseye benzesin mutlaka paylasirim insallah :anneadayı:

Olsun arada uğra
tabi sen dinlen ama hatırlandığını bil :)
Vay miniğin eşyaları geliyor demek güle güle kullanın inşallah :KK36:

Heh tam olarak öyleyim ben evde.
Bir de kesinlikle öyle sıkı taytlar giyemem. hep beli bacağı bol pijama severim evde.
Bitanesi vardı, kesmiş şort yapmışım. Ya dedim CK, manyak mısın at yahu. pislik her seferinde. sanki başka şort yok.
kıyamadığımızdanmı bilmiyorumki :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ay beni hatirlayan biri varmis, duygulandim :KK200:
Kizlar ben yogun bir teponun icindeyim, öncesinde infuluenza oldu, tabiri caizse süründüm
Bu sürecte iki üc kilo verdim, hemen sonrasinda da dil kursuna baslayacaktim , ilk iki gününde rapor aldim
Öyle bir kosturmaca ki hala düzen oturtamadim
Nihayet kendim icin birsey yapiyorum dedim ama bu kadar yorulacagimi tahmin etmiyordum
Cocuklari krese birakip 8 30 daki kursuma yetismeye calisiyorum her sabah, cok az tatilim var
Ayyy cidden bir soluklanayim, buralari da cok özledim

Geçmiş olsun
Çok yoğunsun kolaylıklar diliyorum. :KK52:

Back
X