• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın.haftasonu evde yoktum dünde geç geldim bir çekmece ve buz dolabı duruyor.bugün meyve sebze alışverişi yapıp buzdolabını hallederim yatmadan da kalan 1 çekmeceyi düzenlerim.

yatmadan 1 makina çamaşır attıp.annemler geldi.annem muhtemelen serer onları.
yemekte taze fasulye+pilav+haşlama tavuk+ayran

ilaçları nerde muhafaza ediyorsunuz kızlar? benimkiler portantoda ayakkabı kutusunun içinde
Günaydın, iyi haftalar herkese, cumartesi cocugu futbola götürdüm. eşim evi süpürüp silmiş, yemek yapmıştı. Bende mutfak tezgahı, ocağı vs temizledim. Halısını yıkadım. ödevler derken gün bitti. Pazar yine futbola gidip sonrasında çayımızı kahvaltılıkları ve iki arkadaşını alıp cocukların oynayacağı açık bir alana gittik. onlarla eve döndük. üçünün banyosu yemeği... gittiklerinde evi toparla çamaşır bulaşık derken hafta sonu nasıl geçti çokta anlayamadım :)

Ben listede nie 3 noktayım hala yazmıştım buraya da :olamaz:

günaydın.haftasonu evde yoktum dünde geç geldim bir çekmece ve buz dolabı duruyor.bugün meyve sebze alışverişi yapıp buzdolabını hallederim yatmadan da kalan 1 çekmeceyi düzenlerim.

yatmadan 1 makina çamaşır attıp.annemler geldi.annem muhtemelen serer onları.
yemekte taze fasulye+pilav+haşlama tavuk+ayran
yaaa çok severim taze fasülyeyi çıktımıki yaa

Liste konusunda iyi değilim :) ekliyorum :KK19:
Ben de ne alıngan çıktım hep burda listeye giresim varmışsa demek En Büyük KK kızımın kahvaltısını yaptırdım ben de kahvaltıdan önce banyo paspasını attım makina ya iki topiği birleştirdim ben galiba geçen cuma sanırım diğer topikte görev banyo paspasıydı 😁

Ben de ne alıngan çıktım hep burda listeye giresim varmışsa demek En Büyük KK kızımın kahvaltısını yaptırdım ben de kahvaltıdan önce banyo paspasını attım makina ya iki topiği birleştirdim ben galiba geçen cuma sanırım diğer topikte görev banyo paspasıydı 😁
diğer topik hangisi

Tabi hakkını savunacaksın :)

sevgili minimal dostlarım azalmanın ve kondo bacımın sayesinde çekmece düzenleme-temizleme işi aşırı az sürdü neden? çünkü zaten dağılmamış hiç. şöyle bi gözden geçirdim sadece yetti
buzdolabı için bugün sebze meyve alışverişi yapıcam o sırada temizlerim.

sevgili minimal dostlarım azalmanın ve kondo bacımın sayesinde çekmece düzenleme-temizleme işi aşırı az sürdü neden? çünkü zaten dağılmamış hiç. şöyle bi gözden geçirdim sadece yetti

Vayy :KK59:

Benim buzluğa attıklarım iyi çıkmadı ya kv bahçesinden toplamıştık
bu yaz pazardan alıp yapacağım.
fasulyesi iyi değildi ozaman.bizimki çok lezettliydi .iyi oluyor ya pratik

efsane konuştu.:cool:

Back
X