aa öylemi peki kavurmadan önce ıslatıyo musunuz nasıl yapıyosunuz ben hiç yapmadımadıyamanlı olunca biber ve patlıcan kurusunu birlikte kavuruyoruz da onda söyledim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa öylemi peki kavurmadan önce ıslatıyo musunuz nasıl yapıyosunuz ben hiç yapmadımadıyamanlı olunca biber ve patlıcan kurusunu birlikte kavuruyoruz da onda söyledim![]()
haşliyoruz ikisini birden süzüyoruzaa öylemi peki kavurmadan önce ıslatıyo musunuz nasıl yapıyosunuz ben hiç yapmadım
Ya sorma her yeri buruldu bütün geçen tencere oturttum içine öyle biraz düzeldiMikan Birde yan duvarları yaptığında aşağısı burulmaması gerekiyordu onada dikkat et :)
ama hiç fena değil devam![]()
canım tığın kaç numaraYa sorma her yeri buruldu bütün geçen tencere oturttum içine öyle biraz düzeldi![]()
çok iyi oldu bu mia.Küçük Rutinler 1
İşden eve geçtiğimde rutinim bellidir çoğunlukla :)
Eve geldiğimde ev kıyafetlerimi giyerim
.Eki Görüntüle 2602535
Bu sırada yatak odasını toplarım.
Temizlik günüyse temizlik yaparım.
Eki Görüntüle 2602539
Ve etrafa şöyle bir göz atar yemek yapmaya başlarım.
Önceliğim sebze yıkama işi buzluktan domates rendesi çıkartırım tüm malzemeleri hazırlarım.
Eki Görüntüle 2602542
2. Aşama doğrama
Eki Görüntüle 2602545
3. Aşama pişirme toplamda 30 dk sürüyor yemek yapmak. zorsa 45 dk.
Eki Görüntüle 2602546
Ve yemek pişerken yaptığım muhtemel iş bulaşık mak boşaltmak gece geç çalıştırdığımdan hemen yerleştirme olayı olmuyor şu aralarBirde bazı tabaklar anneme ait bir yanlışlık olmasın :)
Eki Görüntüle 2602547
Sonrası sofra hazırlama toplama çay sohbet oyun derken uyku saati geliyor :)
geçmiş olsun .afiyet olsun.foto harikaHerkese mutlu haftalar kızlar,ben feci bir Boğaz ağrısı ile güne başladım gece de uyutmadısoluğu sağlık ocağında aldım. Allah tan halsizlik vs. Yok. Dün yine de Boğaz ağrısı falan dinlemedim kendime iyi davrandım
![]()
ohh beklediğim yerden geldi.el atmam gerekiyorduToplasın kızlar veriyorum görevi
Banyolar ve banyodaki dolap içleri banyoda ıvır zıvır be varsa atalım sadeleselim
Görev süresini Mia sen belirle![]()
Bosch kullanıyorum ben de her şeyi kurutuyorum. bir tek lastikli bir kazağım vardı o birazcık çekti. ama çok önemli değil benim için.banyoda yapılacaklar:
büyük banyo
-ortalık toplanacak
-lavabo altı dolabına göz atılacak
-lavabo üstü dolaba göz atılacak
-havlu dolabına göz atılacak
-kurutma makinesi yerim boş, deterjanlarım orda duruyor oraya göz atılacak
banyo paspasım yok hala çıkıp bakamadım
kurutma makinesi araştırıyorum, kullanıp tavsiye eden var mı? hangi marka tavsiye edersiniz?
ebeveyn banyosu
-etraf toplanacak
burda dolabım yok, eski klozet takımlarımı buraya koydum.
asma toplama işini azaltmıştır tabi, ütü ihtiyacını da azalttı mı başka ne avantajı oldu? değer mi almayaBosch kullanıyorum ben de her şeyi kurutuyorum. bir tek lastikli bir kazağım vardı o birazcık çekti. ama çok önemli değil benim için.
İşimi %95 azalttı.
8canım tığın kaç numara
Teşekkürlergeçmiş olsun .afiyet olsun.foto harika
Asma toplama yok.asma toplama işini azaltmıştır tabi, ütü ihtiyacını da azalttı mı başka ne avantajı oldu? değer mi almaya
Bayıldım harika olmuş
Hani bendaha eskilere gitsem mi acaba![]()
günaydınGunaydin kizlar![]()