- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Az önce molam da bu videoyu izledim. Şiddetle tavsiye edilir :)
Hatta konu başlıklarını birlikte değerlendirelim ilerleyen zamanlarda.
Tesekkürler Mia

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce molam da bu videoyu izledim. Şiddetle tavsiye edilir :)
Hatta konu başlıklarını birlikte değerlendirelim ilerleyen zamanlarda.
Iyiyiz canim. Burasi sakin. Insanlar cok sakin ve mesafeli. Yasak yok ama varmiscasina gerek olmadikca kimse cikmiyor.mavimli sen nasılsın? Almanya’da nasıl gidiyor süreç? En azından ikizlerle bahçeye çıkabiliyorsunuz ne güzel :)
Biliyorsundur gerçi burda 65 yaş üstüne ve 20 yaş altına yasak var. Çalışanların kimi tam zamanlı çalışmaya devam ediyor, kimi yarı zamanlı, kimi tamamen homeoffice.. Çalışma şekilleri mesleğe ve firmaya göre belirlenmiş durumda. Ben zaten evdeydim yılbaşından beri o yüzden iş yaşamı beni etkilemedi ama sevdiklerimizi göremiyoruz, parka çıkamıyoruz vs. Apartman hayatı dolayısıyla minik balkonumuzda güneş alıyoruz :)Iyiyiz canim. Burasi sakin. Insanlar cok sakin ve mesafeli. Yasak yok ama varmiscasina gerek olmadikca kimse cikmiyor.
Bahcemizde zaman geciriyoruz, sebze, meyve, cicek, böcek. Hava iyi. Evde kalmak iyi geldi bizim aileye. Kaliteli zaman geciriyoruz.
Odalari da teker teker gözden geciriyoruz yavas yavas esimle. Fazlaliklardan kurtuluyoruz, düzenleme yapiyoruz. Durum böyle.
Sizler nasilsiniz?
Harika görünüyor ellerinize sağlık
Harika görünüyor ellerinize sağlık
[/QUOTE
Paylaşmak isterdim. Teşekkür ederim.![]()
Tanımadık belleza ya geldi benimki ortada yok3-4 günde hesabınıza yatar tanımladıysanız :)
Bugün ikinci elden bir bisiklet alip onu iyice temizledik
iki tekeri de patlakti, 10 euroya aldik bu yüzden
tekerleklerini, frenini falan herseyi cikardik, iyice bir temizledik. kazidik
iki lastik ve de bisiklet spreyi siparis verdik, haftaya geliyor
10 euro bisiklet, lastiklerle boya da 55 euro tutuyor, yani 65 euroya retro tatlis bir bisikletim olacak
bu bisiklet icin en at 250 euroyu gözden cikarmam gerekti, sifirlari 200 euro üzeri en ucuz haliyle
65 e geliyor, kendimiz ugrastik, degerlendirdik
böylesi cok daha güzel oldu
sabirsizlikla bekliyorum su an gelecek olan malzemeleri
Bugün planladığım temizliği yapamadım. Dün dip köşe temizikte yorulmuşum. Hem de açıkçası canım istemedi. Temiz olmayı sevip, temizlik yapmayı sevmeme kısırdöngüsünde, hangi tarafım kazanırsa ona göre hareket ediyorum.
Çamaşırları katladım. Kırlentlerin örtüsünü ütüledim, taktım. Kızımın perdesini ütüledim. Tüm evin perdeleri ütülenmek zorunda. Yoksa kırış kırış oluyor.
Evde olan sebzelerden türlü yaptım.
Etrafı biraz toparladım.
Ama bugün balkonda kahvaltı yaptık çocuklarla. Bu iyi hissettirdi. Hem güneş aldık, hem de balkonumuza uzanan ağaçlar yeşerdiği için pikniğe gitmiş saydık kendimizi.
Sonra çocuklar kurabiye yapmak istediler. Tarif seçtiler, yaptılar. Ben de pişirdim. Dereotu olunca evde, değerlendirelim diye poğaça yaptık. Bu süreçte kilo almasam çok iyi de, yemeyeceğim derken bile birkaç lokma ısırmış oluyorum.Umarım dengeyi sağlarım.