- 23 Eylül 2013
- 25.371
- 52.600
- 798
Olsun canım müsait oldukça uğra mutlaka. Herkesin düzeni şaştı bu dönemde. Ben bile ufak boşluklarda gelebiliyorum buraya
Sen nasılsın nasıl geçiyor hayat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun mai hangi marka aldin?Selam kızlar
Bu ay biriken paramla şarjlı süpürge aldım.
evde her fırsatta süpürge açmak zor geliyordu böyle çok kolay olacak artık :)
Denemek istediğim bakım ürünlerini mayıs ayına erteledim.
Valla ben gun sayiyorum. Korona sayesinde esim hep evde haftasonlari bol bol ev isi yapiyoruz
Sen nasilsinCKbeautyandsheer
Olsun canım müsait oldukça uğra mutlaka. Herkesin düzeni şaştı bu dönemde. Ben bile ufak boşluklarda gelebiliyorum buraya
Sen nasılsın nasıl geçiyor hayat :)
ben de dyson'ın ayaklı kablosuz süpürgesini istiyorum bu ara. ama alamam. kredi borcu bitince belki düşünürüm.Selam kızlar
Bu ay biriken paramla şarjlı süpürge aldım.
evde her fırsatta süpürge açmak zor geliyordu böyle çok kolay olacak artık :)
Denemek istediğim bakım ürünlerini mayıs ayına erteledim.
Hayirli olsun mai hangi marka aldin?
Benimde bi liste yapmam lazim erteliyorum zaten evde makyaj falan da yapmiyorum diye.
Benimde gönlüm bu aralar robot supurgede ama para harcamak istemiyorum.
Birikim yapiyorum gene ufak ufak.
Bende dyson sarjli dik supurge var canim birde normal philips maraton var inan oyle bi supurge ki dyson valla hic büyüğe ihtoyacim olmuyor. Kesinlikle parasini hakediyor. Ama bu aralar ben bebekle ugrasmaktan ona bile üseniyor ve bu yuzden robot süpürge almak istiyorum kullananlar cok memnun evin icinde gezsin dursun iste. Bana da daha az zaman ayirmak kalsin. Ben temizlige ne kadar az zaman ayirirsam o kadar cok kizimla ilgilenme firsatim olur. Gerci bugune kadar haftada 1 yardimci geliyordu o yuzden ihtiyac olmuyordu ama su an ihtiyacım varben de dyson'ın ayaklı kablosuz süpürgesini istiyorum bu ara. ama alamam. kredi borcu bitince belki düşünürüm.
çünkü pratik olduğunu okuyorum yorumlarda.
Bir de halılarımı basit kilimlerle değiştirmeyi düşünüyorum. Makinede yıkanabilecek şekilde. ama o da askıda şu an.
Ooo benimkinden güle güle kullan canim. Cok cok memnun kalacaksin. Kullandiktan sonra yorumlarini yaz da burdaki kizlara da aldiralim.dyson v7 aldım inş memnun kalırım :)
ben de dyson'ın ayaklı kablosuz süpürgesini istiyorum bu ara. ama alamam. kredi borcu bitince belki düşünürüm.
çünkü pratik olduğunu okuyorum yorumlarda.
Bir de halılarımı basit kilimlerle değiştirmeyi düşünüyorum. Makinede yıkanabilecek şekilde. ama o da askıda şu an.
Ooo benimkinden güle güle kullan canim. Cok cok memnun kalacaksin. Kullandiktan sonra yorumlarini yaz da burdaki kizlara da aldiralim.
Dyson bana prim vermen lazim yeminle bu kadar cok övdüm seni![]()
İnsallah beraber aliriz onu daSana güvenerek aldım ya inş geldiğinde günlük bir oda süpürsem hafta sonuna daha az işim kalır.
robot bende istiyordum da benim halılar saçaklı ipleri var robot takılıyormuş.
ama ileride onu da alabilirim :)
İnsallah beraber aliriz onu da
Ben cok az yerde max modda kullaniyorum normal modda daha uzun gidiyor haberin olsun.buraya da yaz kullandiktan sonra. Ne zaman gelecek bende heyecan yaptım valla![]()
Saçaklar kesiliyor istersen yapabilirsin güzel oluyorBugün kargoya verilirse pazartesi gelir tahminen :)
bende normal mod kullanırım tozu saçları kırıntıları alsa yeter![]()
Saçaklar kesiliyor istersen yapabilirsin güzel oluyor
Ne kadara aldın?kampanya vs varmıydı?Sana güvenerek aldım ya inş geldiğinde günlük bir oda süpürsem hafta sonuna daha az işim kalır.
robot bende istiyordum da benim halılar saçaklı ipleri var robot takılıyormuş.
ama ileride onu da alabilirim :)
Ne kadara aldın?kampanya vs varmıydı?
hangi v7 bu acaba? v7 absolute 5000 TL nette. eğer 2000 e varsa bugün alırım.2000 tl ye aldım biraz indirimli fiyatıydı tabi doğrumu bilmiyorum bazen satılsın diye indirimde gibi gösteriyorlar ya :)
Güle güle kullan canım hayırlı olsun süpürgenhalım el dokuması saçaklı seviyorum :) ama diğer yerler de normal halı var oralarda kullanırım robotu alırsam :)
tabi önce düdüklü ve kurutma tadilat işleri bitince![]()
Hemen düzeltiyorum ben v11 absolute'a bakmıştım. gözüm hep en pahalısındahangi v7 bu acaba? v7 absolute 5000 TL nette. eğer 2000 e varsa bugün alırım.