• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar dün öğrendim ki cumartesi günüde işe gelecekmişiz :işsiz:
o sebeple planlarım değişti.
bugün yemek işlerini yaparsam yarında genel temizlik yaparım pazarda kafama göre takılırım diye düşündüm.

Selam kızlar
Bu ay biriken paramla şarjlı süpürge aldım.
evde her fırsatta süpürge açmak zor geliyordu böyle çok kolay olacak artık :)

Denemek istediğim bakım ürünlerini mayıs ayına erteledim.
Hayirli olsun mai hangi marka aldin?
Benimde bi liste yapmam lazim erteliyorum zaten evde makyaj falan da yapmiyorum diye.
Benimde gönlüm bu aralar robot supurgede ama para harcamak istemiyorum.
Birikim yapiyorum gene ufak ufak.

Valla ben gun sayiyorum. Korona sayesinde esim hep evde haftasonlari bol bol ev isi yapiyoruz:halay:
Sen nasilsin CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer

Bebeğinin odasına bayıldım. Öncelikle bunu söyleyeyim. :KK200:
Mümkünse diğer odalarının da dekorasyonlarını çekip atar mısın? Merak ettim.
Allah'ım hiç anlamadığım bir konu bu :kızgın::kızgın::kızgın:

Ben çalışıyorum. onun dışında evdeyiz. Eşim evden çalışıyor ki bu çok iyi oldu. çocuğu baktıracak birini aramadık. Ya da büyüklerden yardım istemek zorunda kalmadık.
Ben ev işi yapamıyorum. Neden? Çalışma günlerinde zaten içimden gelmiyor. Cumartesi günü de konstervatuvarımız online oluyor tüm gün ona gidiyor neredeyse. Pazar günü de yemek hazırla biraz toparlama derken yine hafta bitmiş oluyor.
Ben anlamadım nasıl geçtiğini.

Olsun canım müsait oldukça uğra mutlaka. Herkesin düzeni şaştı bu dönemde. Ben bile ufak boşluklarda gelebiliyorum buraya
Sen nasılsın nasıl geçiyor hayat :)

Aynen canım, düzen falan hak getire.

Selam kızlar
Bu ay biriken paramla şarjlı süpürge aldım.
evde her fırsatta süpürge açmak zor geliyordu böyle çok kolay olacak artık :)

Denemek istediğim bakım ürünlerini mayıs ayına erteledim.
ben de dyson'ın ayaklı kablosuz süpürgesini istiyorum bu ara. ama alamam. kredi borcu bitince belki düşünürüm.
çünkü pratik olduğunu okuyorum yorumlarda.
Bir de halılarımı basit kilimlerle değiştirmeyi düşünüyorum. Makinede yıkanabilecek şekilde. ama o da askıda şu an.

ben de dyson'ın ayaklı kablosuz süpürgesini istiyorum bu ara. ama alamam. kredi borcu bitince belki düşünürüm.
Bir de halılarımı basit kilimlerle değiştirmeyi düşünüyorum. Makinede yıkanabilecek şekilde. ama o da askıda şu an.
Bende dyson sarjli dik supurge var canim birde normal philips maraton var inan oyle bi supurge ki dyson valla hic büyüğe ihtoyacim olmuyor. Kesinlikle parasini hakediyor. Ama bu aralar ben bebekle ugrasmaktan ona bile üseniyor ve bu yuzden robot süpürge almak istiyorum kullananlar cok memnun evin icinde gezsin dursun iste. Bana da daha az zaman ayirmak kalsin. Ben temizlige ne kadar az zaman ayirirsam o kadar cok kizimla ilgilenme firsatim olur. Gerci bugune kadar haftada 1 yardimci geliyordu o yuzden ihtiyac olmuyordu ama su an ihtiyacım var😂

Geçen yılım borç ödemekle geçmişti benimde
baya eksiklerim var bide hayatımı kolaylaştırmak istiyorum.
bu yıl almaya karar verdim sonra banyo wc ve yatak odası için birikime başlayacağım inş.

Ooo benimkinden güle güle kullan canim. Cok cok memnun kalacaksin. Kullandiktan sonra yorumlarini yaz da burdaki kizlara da aldiralim.
Dyson bana prim vermen lazim yeminle bu kadar cok övdüm seni😂

Sana güvenerek aldım ya inş geldiğinde günlük bir oda süpürsem hafta sonuna daha az işim kalır.

robot bende istiyordum da benim halılar saçaklı ipleri var robot takılıyormuş.
ama ileride onu da alabilirim :)

Sana güvenerek aldım ya inş geldiğinde günlük bir oda süpürsem hafta sonuna daha az işim kalır.

robot bende istiyordum da benim halılar saçaklı ipleri var robot takılıyormuş.
ama ileride onu da alabilirim :)
İnsallah beraber aliriz onu da😂🤭
Ben cok az yerde max modda kullaniyorum normal modda daha uzun gidiyor haberin olsun.buraya da yaz kullandiktan sonra. Ne zaman gelecek bende heyecan yaptım valla😂😂

İnsallah beraber aliriz onu da😂🤭
Ben cok az yerde max modda kullaniyorum normal modda daha uzun gidiyor haberin olsun.buraya da yaz kullandiktan sonra. Ne zaman gelecek bende heyecan yaptım valla😂😂

Bugün kargoya verilirse pazartesi gelir tahminen :)
bende normal mod kullanırım tozu saçları kırıntıları alsa yeter :KK36:

halım el dokuması saçaklı seviyorum :) ama diğer yerler de normal halı var oralarda kullanırım robotu alırsam :)
tabi önce düdüklü ve kurutma tadilat işleri bitince :KK70:
Güle güle kullan canım hayırlı olsun süpürgen
👍

Back
X