• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güle güle kullan mia ben de şarjlı el süpürgesi istiyorum. Özellikle yemekten sonra mutfağı süpürmek için. Her akşam makine açmak yorucu oluyor.

Güle güle kullan mia ben de şarjlı el süpürgesi istiyorum. Özellikle yemekten sonra mutfağı süpürmek için. Her akşam makine açmak yorucu oluyor.

Aynen bende faraşla süpürüyordum ama çok da temizlenmiyordu tabi
kızım özellikle mutlaka batırıyor sonradan etrafı bakalım gelsin faydası eksiği herşeyi anlatırım :)

lindalinda lindalinda sen de robot al da yorum yap bize :KK70:
Valla bu karantina uzun surerse alim diyorum ama gunduzleri kizim tilki uykusuna yatiyor hangi ara calistiracagim onu dusunuyorum. Geceleri iyi uyumaya basladi ama gunduz uykusunu sevmiyor cocuk cok zor daliyor. Bu aralar ki hedefim zayiflamak o yuzden robota konsantre olamiyorum😂
Dyson i burda ilk ben aldim denedim hepinize alin dedim. Kurutma makinasinda da gaz verdim hepinize. Robotu da siz aliverin gari😂🤭
Off zayiflamam lazim basenlerim erimiyor bi türlü.

Yarın bana tatil verildi. sadece birkaç kişi gelecekmiş o kadar.
O sebeple yarın bol bol dinlenip temizlik yaparım hava güneşli cam falan silerim.
keşke hep 2 gün tatilim olsa karantina olmasa bir gün gezer diğer gün temizlik yapardım.

Valla bu karantina uzun surerse alim diyorum ama gunduzleri kizim tilki uykusuna yatiyor hangi ara calistiracagim onu dusunuyorum. Geceleri iyi uyumaya basladi ama gunduz uykusunu sevmiyor cocuk cok zor daliyor. Bu aralar ki hedefim zayiflamak o yuzden robota konsantre olamiyorum😂
Dyson i burda ilk ben aldim denedim hepinize alin dedim. Kurutma makinasinda da gaz verdim hepinize. Robotu da siz aliverin gari😂🤭

Başlangıcı senın yapman lazım ama iyi tanıtım yapıyosun sonra arkandan geliyoruz :KK70:

ben de rejime başlayalı 3. günüm oldu.
Çarşamba 70,7 ydim.
Perşembe 69,3 çıktım.
Bugünkü kilomu bilmiyorum.

ödemi atayım da sonrası sıkıntı benim için. tatlı krizlerimle başa çıkabilirsem benden iyisi yok.

bunun için yasemin çayı aldım, kan şekerini düzenliyor insulin direnci ile savaşıyormuş.
Dizlerimdeki kıkırdak aşınması için, bamya tohumu yutuyorum. o da tok tutuyormuş ayrıca.
inşallah işe yararlar.

gelişmeleri paylaşırım inşallah.

ben de rejime başlayalı 3. günüm oldu.
Çarşamba 70,7 ydim.
Perşembe 69,3 çıktım.
Bugünkü kilomu bilmiyorum.

ödemi atayım da sonrası sıkıntı benim için. tatlı krizlerimle başa çıkabilirsem benden iyisi yok.

bunun için yasemin çayı aldım, kan şekerini düzenliyor insulin direnci ile savaşıyormuş.
Dizlerimdeki kıkırdak aşınması için, bamya tohumu yutuyorum. o da tok tutuyormuş ayrıca.
inşallah işe yararlar.

gelişmeleri paylaşırım inşallah.
Ben 59 la hamile kalip 83 civari bi kiloyla doğuma gittim😯başladığımda 72.5 la basladim su an 66.5 um ama basebler gitmiyor kotumun içine giremiyorum. Eliptik bisiklet almistim onu yapmaya basliyorum bugün. 55 lere inecem cok pis gaza gelmis durumdayim.

Bebeğinin odasına bayıldım. Öncelikle bunu söyleyeyim. :KK200:
Mümkünse diğer odalarının da dekorasyonlarını çekip atar mısın? Merak ettim.
Allah'ım hiç anlamadığım bir konu bu :kızgın::kızgın::kızgın:

Ben çalışıyorum. onun dışında evdeyiz. Eşim evden çalışıyor ki bu çok iyi oldu. çocuğu baktıracak birini aramadık. Ya da büyüklerden yardım istemek zorunda kalmadık.
Ben ev işi yapamıyorum. Neden? Çalışma günlerinde zaten içimden gelmiyor. Cumartesi günü de konstervatuvarımız online oluyor tüm gün ona gidiyor neredeyse. Pazar günü de yemek hazırla biraz toparlama derken yine hafta bitmiş oluyor.
Ben anlamadım nasıl geçtiğini.

Benim esimde evden calisiyor, yemek masasi ofis gibi bisey oldu :halay:
Kirmiyim seni mutfagimin resmini cektim, artik pembe kurulama bezini ve sulari gormezden gelirsiniz insallah :anneadayı:

IMG_2063.webp

Mia- Mia- süpürgen hayırlı olsun HepBaharOlsa HepBaharOlsa bebek odasına da mutfağa da bayıldım, miniğin güle güle büyüsün odasında :)

Kızlar evde işler bitmiyor bitmiyor.. çalışırken böyle değildi sanki. Geleneksel bahar temizliğine başladım( ablaya yaptıracaktım bu sene şans işte) ama öyle bir planlama yaptımki 3 ayda anca biter 🤦🏻‍♀️😂 eleme ve düzenlemelere devam. Bol bol kitap okuyorum, Şu 1 ayda 5 kitap okudum.ben de haberler böyle :)

Back
X