- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzluğa yeşillikleri nasıl atıyorsunFirinda patlican ve biber yaptım. Kabak sote yaptim. Pirasa yemegi pisirdim. Maydanoz ve dere otlari toplam 15 demet ayiklandi. Hepsini buzluga atacagim simdi. Bozulmasin diye yapim dedim. Daha aklimda bi kac ufak iş var. Kizi uyutayim tekrar kalkacağım.
Kredi ödenir biter canım ev sizin sonuçta kira vermektense
Bende kredi ödüyorum normal kiralarda hep yükseliyor burda tadilat konusunda da geri kaldık baya ama 2 yıla biter
Eviniz de güle güle oturun :)
Bende bunu soracaktım nasıl yapıyorsunuz diyeBuzluğa yeşillikleri nasıl atıyorsunlindalinda ? Doğrayıp mi koyuyorsun?
Dereotu ve maydanozlari soruyorsun demi canim. Biz zaten hic bicak degridmeden yiyoruz. Sen bicakla dogra yemeklik olarak ayir oyle koy buzluga.Buzluğa yeşillikleri nasıl atıyorsunlindalinda ? Doğrayıp mi koyuyorsun?
Geçmiş olsun, umarım bir an evvel düşer :)Uzuuunnn zamandır ihmal ettiğim bir konuydu. Herkese merhaba
İşlerimiz çok yoğun salgın falan kesmedi bizim şirketi. İşe gidip geliyoruz hala ve taş düşürüyorum. Bikaç günlüğüne raporluyum. Bir bakıma iyi oldu pozitif bakmaya çalışıyorum. Alışverişi kestim, hep yüksek gelen 1 kartım bu ay düşük geldi. Erteleme falan yaptım bazı kartları, , yemeği evden götüreceğim. Bu benim için önemli. Borçlardan yana sadeleşmem şart. Evde de daha çok vakit geçirdiğim içim daha çok kitap okuyup ev işi yapabiliyorum. Mutfağa daha çok vakit ayıracağım ama önce şu taşı düşürmem şart.
Ada ayı tütsüsü tavsiye ederimHayırlı geceler kızlar geceye bir soru bırakmak istiyorum...
Genel anlamda mekanların özel olarak da evlerimizin enerjimizi yükseltip düşüreceğini düşünüyor musunuz, yani eşyadan bahsetmiyorum bazı yerlerde uğursuzluk soğukluk negatif enerji vs olduğunu düşünür msnz, yoksa bu duygular insanın kendi iç dünyası ile mi alakalıdır.?
Poşet çay var adaçayı olur mu ki denesem bir de nasıl yapacağımı tarif edebirsenAda ayı tütsüsü tavsiye ederim![]()
Poşet olmaz bence dene yine istersen. Akşam ezanından önce uygulanıyor herhangi bir vakitte. Evdeki tüm pencereler kapalı olacak ilk baştaPoşet çay var adaçayı olur mu ki denesem bir de nasıl yapacağımı tarif edebirsen![]()
Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederimPoşet olmaz bence dene yine istersen. Akşam ezanından önce uygulanıyor herhangi bir vakitte. Evdeki tüm pencereler kapalı olacak ilk başta
Kullanılmayan bir tavada ben iki üç dal adaçayını yakıyorum. Zor tutuşıyor ve az yanınca tütsü gibi tütüyor her odayı dolanıyorum tütsü ile her yer duman oluyor.
Böyle içinden dua okuyan var nazar kovalayan var. Bu şekilde her yer tütsülendikten sonra on beş dakika kadar bekleyip sonra evin tüm penceresini açacağız o tütsü dağılacak ben o zaman balkon dada dolaştırıyorum.
Bende baş ağrısı vs olmadı ama kardeşim dayanamadı çok rahatsız oldu onda nazar varmış ondan öyle olmuş araştırma sonucu öyle buldum.
Evin enerjisi değişiyor güzel oluyor kötü şeyler uzaklaşıyor bu şekilde
Biz bir araSUHAN ile yapardık rutin
Benim topiğim vardı Burada özel taşlar enerjiler filan bir ara çok kafa yordum ben bu işe
Sirke tuz kürü var onuda dene istersen evde var ise oda etkili.Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederim
Amin çok sağolunGeçmiş olsun, umarım bir an evvel düşer :)
Bir dönem bulunduğum yerden hiç memnun değildim ve sürekli gideceğim modunda yaşıyordum. Sonra kitabın birinde şu söze denk geldim: ‘ Nereye gidersen git kendini de götürürsün.’Hayırlı geceler kızlar geceye bir soru bırakmak istiyorum...
Genel anlamda mekanların özel olarak da evlerimizin enerjimizi yükseltip düşüreceğini düşünüyor musunuz, yani eşyadan bahsetmiyorum bazı yerlerde uğursuzluk soğukluk negatif enerji vs olduğunu düşünür msnz, yoksa bu duygular insanın kendi iç dünyası ile mi alakalıdır.?
Sirkeli karışımı yapıp bıraktım eve bakalım inşaallah etkisi olurSirke tuz kürü var onuda dene istersen evde var ise oda etkili.
Evler evet insan yapımı ama onlarında yaşanmışlıkları var ruhlaeı var ben yeni eve taşındığınm vakit çok yaptım her üç günde bir yaptım desem yeri var çünkü büyükler derki gelin çıkmadık ev olurmuş ama ölü çıkmadık ev olmazmış derler
Aslında bende hep böyle düşündüm ama sanırım artık alternatif bir şeyler arama ihtiyacı hissettim, evlendikten sonra bu 3.ev yani görev yeri dolayısıyla vs taşındık ama diğer evlerimde bunu hiç hissetmedim ilk defa böyle bir hisse kapıldımBir dönem bulunduğum yerden hiç memnun değildim ve sürekli gideceğim modunda yaşıyordum. Sonra kitabın birinde şu söze denk geldim: ‘ Nereye gidersen git kendini de götürürsün.’
Bu söz beni sarstı. Baya bi düşündürdü. Sonunda gitmekten vazgeçtim. Ve kendimi değiştirmeye karar verdim. O yere o kadar alıştım ve sevdim ki. Şu an mecburen o yerden uzağım ama o kadar büyük bir özlem duyuyorum ki her fırsatta oraya gitme planları yapıyorum falan.
Sadede gelirsek belki bi miktar etkiliyor olabilir mekanın enerjisi ama onun olumluyla çevirmek elimizde diye düşünüyorum.
Çubuk tarçın ve kekik yakmakta iyi geliyormuşAslında bende hep böyle düşündüm ama sanırım artık alternatif bir şeyler arama ihtiyacı hissettim, evlendikten sonra bu 3.ev yani görev yeri dolayısıyla vs taşındık ama diğer evlerimde bunu hiç hissetmedim ilk defa böyle bir hisse kapıldım
Sabah adaçayı yaktım, şimdi de çubuk tarçın yakıp odalarda gezdirdim gülmekten yıkıldık ya eşimin başında gezdiriyor negatif git pozitif gel diyorum bu ne Hindistanda msn diyo :))) büyü bozuyorum diyorum iÇubuk tarçın ve kekik yakmakta iyi geliyormuş
Kesinlikle gitmiş benceSabah adaçayı yaktım, şimdi de çubuk tarçın yakıp odalarda gezdirdim gülmekten yıkıldık ya eşimin başında gezdiriyor negatif git pozitif gel diyorum bu ne Hindistanda msn diyo :))) büyü bozuyorum diyorum i⚒🛠
Oğlumda gelmiş anne bana da yap diyo oyuna çevirdik, ona yaptım sulu boyasını getirmiş ona da yap diyo, negatif enerji gitti mi bilmiyorum ama eğlence çıktı![]()