• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederim
Ben negatif enerji, nazara inanırım. Etkilerini de yaşarım.
Aklıma geldi şimdi. Arkadaşlarla günüm vardı. Kışın oturuyoruz sobalı odada. Çay sonbet derken soba borusu vitrine doğru düştü. :KK57:Kalktım tuttum. Yerine yerleştirdim. Biraz sonra bir daha düştü. ...Şaka gibi. Daha önce olan bir olay da değil yani.
Bazı insanlar ve mekanlar beni ya iter ya çeker. Her zaman olmaz ama olunca da hissederim.

Komşum var mesela. O ne zaman bir eşya, bir olay...yani bizimle ilgili ne dese bir olumsuzluk yaşarız. Eşimle konuşuyordu merdivende. Ne dediğini sordum. Zeytinyağıyla ilgili birşey söylemiş.O gider gitmez zeytinyağı bidonunun kapağı kırıldı. Böyle böyle birşeyler işte. :bicak:

Ben negatif enerji, nazara inanırım. Etkilerini de yaşarım.
Aklıma geldi şimdi. Arkadaşlarla günüm vardı. Kışın oturuyoruz sobalı odada. Çay sonbet derken soba borusu vitrine doğru düştü. :KK57:Kalktım tuttum. Yerine yerleştirdim. Biraz sonra bir daha düştü. ...Şaka gibi. Daha önce olan bir olay da değil yani.
Bazı insanlar ve mekanlar beni ya iter ya çeker. Her zaman olmaz ama olunca da hissederim.

Komşum var mesela. O ne zaman bir eşya, bir olay...yani bizimle ilgili ne dese bir olumsuzluk yaşarız. Eşimle konuşuyordu merdivende. Ne dediğini sordum. Zeytinyağıyla ilgili birşey söylemiş.O gider gitmez zeytinyağı bidonunun kapağı kırıldı. Böyle böyle birşeyler işte. :bicak:
Nazara bende inanırım mezarın yarısı nazar derler, nazarla ilgili ayet de var aslında peygamber efendimiz için bahsediliyor yanlış hatırlamıyorsam, ben de şuan oturduğum evin enerjisini sevmiyorum ama çözemedim işte benden mi kaynaklı, evden mi, gözden mi😑😑

Tavalarım ve granit tencerelerim yıprandı değişme zamanı geldi, bugün mutfaktan 10a yakın parça atılmak üzere ayıklandı, 5-6parça da kıyafet ayırdım verilmek üzere

Ramazan için alışveriş yapıldı biz iki haftada bir toplu alışveriş yapıyoruz ekmeği de okul kapandığından beri kendim yapıyorum, şimdi ramazan için bir şeyler hazırladım dolabı elden geçirdim düzenledim, sebze-meyvs-yuöurta hariç bir ay alışveriş ihtiyacımız yok, ben de kendime ocak-subat - mart-nisan toplamda alılverişsiz bir yıl hedefi koymuştum bunu uyguladım kişisel olarak iki ay önce sadece bir çanta almıştım bir de pijama

Bir kaç arkadaşla bu salgının başından beri ihtiyacı olan aileler için erzak ve para yardımı yapmaya niyelenmiştik ve toplamda 7 aileye para 5aileye erzak yardımı yaptık, her ayın onbeşinde yeni ailelere ulaşmaya çalışacağız, bunu da sizlerle paylaşmak istedim

Tavalarım ve granit tencerelerim yıprandı değişme zamanı geldi, bugün mutfaktan 10a yakın parça atılmak üzere ayıklandı, 5-6parça da kıyafet ayırdım verilmek üzere
Granit bende almayı düşüyorym ama onlarda yıpranma olmuyor diyorlardı şimdi taç ve Karaca indirimde granitte ama karar veremiyor kadar para vermek te gözüme geliyor

Granit bende almayı düşüyorym ama onlarda yıpranma olmuyor diyorlardı şimdi taç ve Karaca indirimde granitte ama karar veremiyor kadar para vermek te gözüme geliyor
Ben karaca kullanıyorum canım hiç memnun kalmadım taç ile ilgili bir fikrim yok

Eki Görüntüle 2621173
Buzdolabinin uzerindeki resimlerle miknatislarida bi ara toplasam iyi olacako_O
ne kurulama bezi gördüm, ne su ne de kettle.
O kadar güzel ve ferah ki. En sevdiğim beyaz mutfak huş tezgah modeli.

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.

Bizim yemek masası da ofis masası kreş masası gibi şu aralar.

Tesekkur ederim canim. Daha guzeli sizin olsun. Ev kira olmayinca istedigimizi yapabildik :KK60:
30 yillik kredi borcumuz var, caktirmayin :KK45:
Hiç dert etme. geçiyor yıllar ve bitiyor ödemeler. Allah ödeme kolaylığı versin. sağlıklı olalım çalışalım para kazanalım ki ödeyebilelim.

Bugün yatak odasını çok detaylı temizledim
Dolap üstü yatak altı silindi cam sildim yerleri süpürdüm
Kapısı ve yerler silinecek birazdan
Sonra yorgani havalandırıp nevresim geçireceğim
Yastıkların bir kısmını yıkarim kuruyunca diğerlerini yıkarım
Dolap içleri düzenliydi zaten :)
Ben de bunları yaptım Ctesi günü

-halılar silkelendi.
-mutfak+salon+giriş+koridor+küçük oda+çocuk odası süpürüldü ve silindi (koltuk arkaları dahil).
-Mutfak camı ve salonun 2 camı silindi.
-1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
-3 makine çamaşır yıkandı+kurutuldu+katlandı+yerleştirildi.

Hayırlı geceler kızlar geceye bir soru bırakmak istiyorum...
Genel anlamda mekanların özel olarak da evlerimizin enerjimizi yükseltip düşüreceğini düşünüyor musunuz, yani eşyadan bahsetmiyorum bazı yerlerde uğursuzluk soğukluk negatif enerji vs olduğunu düşünür msnz, yoksa bu duygular insanın kendi iç dünyası ile mi alakalıdır.?
bu konuyu bilmiyorum, ama krediyle aldık biz ödedik diye midir bilmem evimden gayet memnunum.
Arkadaşlarım ev falan değiştiriyorlar, eşim bazen diyor şurdan alsak mı falan diye, yok diyorum. bütünleşmişiz gibi. aramızda bağ var evle.

Teyzemin bir lafı vardı, "bu evin her kalebodurunda benim gözyaşım var, o kadar emeği göz ardı edemem" diye
dipnot: evlerini kooperatif olarak almışlardı. bitmesi uzun ve zahmetli oldu.

Günaydınlar dün çok yorucu geçti
3 mak çamaşır yıkandı serildi.
2 mak bulaşık yıkandı.
balkona minderleri koydum sezonu açtık kızım eşim vakit güzel geçti.
sonra aklımdaki bazı yerleri temizledim düzenledim.
kızımı yıkadım sonra duş aldım

sabahta mak açık renkleri attım işe geldim
bugün eve gidince onları sereceğim birde yemek yapılacak bakalım
birde banyo bataryası su kaçırıyor eşim gündüz o işi halledecek etraf batarsa temizlerim artık.

Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederim
evin her odasında 7 kere ayetel kursi okuyup üfle. ben ayetel kursinin enerjisi ile çok rahatlıyorum. her gece yatarken okumaya gayret ediyorum.

Günaydınlar dün çok yorucu geçti
3 mak çamaşır yıkandı serildi.
2 mak bulaşık yıkandı.
balkona minderleri koydum sezonu açtık kızım eşim vakit güzel geçti.
sonra aklımdaki bazı yerleri temizledim düzenledim.
kızımı yıkadım sonra duş aldım

sabahta mak açık renkleri attım işe geldim
bugün eve gidince onları sereceğim birde yemek yapılacak bakalım
birde banyo bataryası su kaçırıyor eşim gündüz o işi halledecek etraf batarsa temizlerim artık.

Günaydın,

Pazar günü yaptıklarım,

-ekmek yapıldı.
-ıspanak kavruldu ve börek yapıldı.
-bayat ekmeklerden ekmek kadayıfı tatlısı yapıldı.
-mutfak toparlandı. 1 makine bulaşık yıkandı.

Bu hafta yatak odası ve banyoya bakamadım. :(

Ben de bunları yaptım Ctesi günü

-halılar silkelendi.
-mutfak+salon+giriş+koridor+küçük oda+çocuk odası süpürüldü ve silindi (koltuk arkaları dahil).
-Mutfak camı ve salonun 2 camı silindi.
-1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
-3 makine çamaşır yıkandı+kurutuldu+katlandı+yerleştirildi.

Ne çok iş yapmışsın CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer geri döndü :)
Cam silmeye ara verdim ben yeni aldıklarım gelince onlarla sileceğim yoksa 2-3 kat silmek zorunda kaldım yorucu oldu.

Back
X