• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 mayıs ta bime bu düdüklü geliyor ama kalitesini bilmiyorum Mia- Mia- tefal imiş görüntü fissler

Eklentiler

• Screenshot_20200503-221838_Instagram.webp
    Screenshot_20200503-221838_Instagram.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 80
Gösterge herhangi bir dijitale bağlı değil gösterge filtreden çok yukarıda. Bunu diyen almanyada mı yaşıyor 🤭🤭🤭 benim yengem de almanyada oda aynını dedi çünkü ama ben tat ve çaycı kireç orantısına göre hareket ediyorum benim için çaycı kireçi. Önemli çünkü sularımız çok kireçli
Birde ben damacana ve hazır sularında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Cezvede kaynatıp tekrar mı takmıyormuş hımm denemek lazım. Benim bitti filtrem almam lazım ay başını bekliyorum kredi kartını çok kullandım bu ay o yüzden
Ben de almayı düşünüyorum netten baktım da bi kaç çeşidi mi var yoksa sadece renk farkı mı var, hangisini alacağımı bilemedim

Ben de almayı düşünüyorum netten baktım da bi kaç çeşidi mi var yoksa sadece renk farkı mı var, hangisini alacağımı bilemedim
Sadece renk farklı canım aynı işi görüyor ama mavi olduğu için fiyat daha yüksek ben beyaz aldım
Xl yazan ikinci aldığım büyük diğeri küçük

Eklentiler

• Screenshot_20200504-093200_Chrome.webp
    Screenshot_20200504-093200_Chrome.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200504-093347_Chrome.webp
    Screenshot_20200504-093347_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Cilt Bakım rutinlerim çok fazla değil aslında ürün ne kadar çok olursa uygulamakta o kadar zor oluyor.

cilt temizleyicim var banyoda kullanıyorum. vyes rocher karma cilt olanı vardı bitmek üzere. buna ek silikon yüz temizleme fırçası kullanıyorum öyle çok fark olmadı ama ürün kullanımı kolay oluyor.

birde haftada 1 kese yapıyorum peeling veya kesenin faydasını daha çok görüyorum cilt yenileniyor.

yüz kremim var yine vyes rocher in karma ciltli olanı çok memnun değilim.
aynı markanın maskesi var çok faydalı

yani herşeyi banyoda uygulayıp cıkan biriyim normalde hadi cildime şunu yapayım diye kalkmam :)
zaten günlük duş aldığımdan her gün uygulamış oluyorum.

bu yılda yıne karma ciltler için olan ürünler aldım. denemek istediğim ürünlerin bazılarını aldım ama onları denedikçe yazarım size.
1 yıl sonra yaşlanma karşıtı ürünlere geçerim.

Günaydınlar pazar günü çok yoruldum kızımın odasını yerleştir etrafı topla derken pilim bitti.
bugün de iş çıkısı markete gideceğim eşim bugün hem geç gelecek hemde siparişleri parça parça aldığından beri gıda düzenimiz bozuldu.

yorumları okuyalım birde kemikli et haşlıyorum bazen içine sığarmı acaba
diğer düdüklüm 1 kapak 2 tencereydi duruma göre kullanıyordum çok iyiydi.
Kemikli et için 25 dakika demiş kullananlar ama su sızdırma ses sorununda yazan olmuş 50tlden aşağı fiyat yok nette sende bak istersen 350tl uygun ama orta kaliteli gibi geldi bana çünkü 150 0 filan da tefal var
22mayısa kadar elimde para kalırsa tekrar düşünürüm

Günaydınlar, güzel bir hafta diliyorum herkese :)
Genel temizlik kapsamında salonu bitirdik. Dün Perdesini yıkayıp camını sildik bugün yağmur yağdı 🤭 ne zaman cam silsem ertesi gün yağmur yağıyor 😅 neyse bu hafta oturma odasını halledeceğim. Koltuklar, cam-perde başka bişey yok oturma odasında zorlayacak.
Bu aralar Kore dizilerine sardım yine yıllardır izlememiştim. Çok iyi geldi 😅

Kemikli et için 25 dakika demiş kullananlar ama su sızdırma ses sorununda yazan olmuş 50tlden aşağı fiyat yok nette sende bak istersen 350tl uygun ama orta kaliteli gibi geldi bana çünkü 150 0 filan da tefal var
22mayısa kadar elimde para kalırsa tekrar düşünürüm

Aynen duruma göre alalım bizim burda her ürün hemen tükeniyor kalırsa alırım :) birde ödemesi eşimden çıkarsa neden olmasın :KK48:

Aynen duruma göre alalım bizim burda her ürün hemen tükeniyor kalırsa alırım :) birde ödemesi eşimden çıkarsa neden olmasın :KK48:
Önden gidip ayırtabilirsin eğer çalışanlardan tanıdık varsa. Aynı sorunlu evdekinde de yaşıyorum fissler de üç katı fiyatına 🤦‍♀️🤦‍♀️

Genel temizlik kapsamında salonu bitirdik. Dün Perdesini yıkayıp camını sildik bugün yağmur yağdı 🤭 ne zaman cam silsem ertesi gün yağmur yağıyor 😅 neyse bu hafta oturma odasını halledeceğim. Koltuklar, cam-perde başka bişey yok oturma odasında zorlayacak.
Ne güzel yspmışşın benimde iki odam kaldı bu hafta pek verimli geçmedi inşallah bu hafta bitiririm. Daha ütülenecekler kışlıklar var🙄🙄🙄

Günaydınlar pazar günü çok yoruldum kızımın odasını yerleştir etrafı topla derken pilim bitti.
bugün de iş çıkısı markete gideceğim eşim bugün hem geç gelecek hemde siparişleri parça parça aldığından beri gıda düzenimiz bozuldu.
Oh boyadınız temizlediniz yerleştirdiniz. Büyük bir iş daha aradan çıkmış oldu. Güle güle kullansın minnoş :)

Ben bekarken annem de aynı şeyi söylerdi. Ne zaman cam silsem yağmur yağıyor. Babam da ne zaman arabayı yıkatsam yağmur yağıyor derdi. Ben de ne zaman fön çektirsem yağmur yağıyor derdim :KK70:
O zamanlar aklıma geldi hey gidi gençliğim :)

Akşam geç saatte tv de haberlerden bunaldığım zaman kanal 7 de Hint dizileri oluyor. Normalde annemle dalga geçerdim bir sahnede 10 dk bekliyorlar sen de izliyorsun diye :) ama gerçekten sarıyor yahu enteresan ben de bakıyorum. Bir de yaşam tarzları, gelenekleri falan çok dikkatimi çekiyor.

3 gündür eşim evdeydi ben de temizlik yapmadım. Yemek, bulaşık, çamaşır sadece. Açıköğretim derslerine çalışıp online sınava girdik. 2 dersim vardı 2 günde bitti. Dün bolca kitap okudum. Bugün temizlik yapmalıyım. Yemek yapmalıyım. Bir de ramazan pidesi yapacağım. Geçen yaptım çok beğendik. Tavsiye ederim siz de yapın kızlar güzel oluyor.

Back
X