• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bekarken annem de aynı şeyi söylerdi. Ne zaman cam silsem yağmur yağıyor. Babam da ne zaman arabayı yıkatsam yağmur yağıyor derdi. Ben de ne zaman fön çektirsem yağmur yağıyor derdim :KK70:
O zamanlar aklıma geldi hey gidi gençliğim :)

Akşam geç saatte tv de haberlerden bunaldığım zaman kanal 7 de Hint dizileri oluyor. Normalde annemle dalga geçerdim bir sahnede 10 dk bekliyorlar sen de izliyorsun diye :) ama gerçekten sarıyor yahu enteresan ben de bakıyorum. Bir de yaşam tarzları, gelenekleri falan çok dikkatimi çekiyor.
Hint filmlerine bayılırım ama dizileri bir türlü sarmadı beni 🙈😅

Buzlukta kalan tüm asma yapraklarını çıkardım ve sarma sardım ilk defa 🙈 ayy o neymiş öyle ya sar sar bitmedi😱 normalde ya annem gelince sarar ya da kayınvalidem. Bi daha uğraşacağımı sanmıyorum en azından uzuuuuuun bir süre bu günü unutana dek.! 9 bağ çıktı. 4ünü buzluğa attım bu iyi oldu 😅

Buzlukta kalan tüm asma yapraklarını çıkardım ve sarma sardım ilk defa 🙈 ayy o neymiş öyle ya sar sar bitmedi😱 normalde ya annem gelince sarar ya da kayınvalidem. Bi daha uğraşacağımı sanmıyorum en azından uzuuuuuun bir süre bu günü unutana dek.! 9 bağ çıktı. 4ünü buzluğa attım bu iyi oldu 😅
Ooo eline sağlık
Annem de sağolsun sarmış bana göndermiş attım buzluğa. Ben de uğraşamam onla :)

Cumartesi gunu 40 haftayi doldurduk.
Cuma gunu 2 cm aciklik var dedi doktor, pazar gunu nisan geldi ama hic sancim yok.
En gec haftaya cumartesi suni sancilarla dogurtacaklar galiba :anneadayı:
Aaaa açıklık varsa ve nişan geldiyse doğum başlamış. Sancın olmasa bile suni vererek almaları gerekmez mi? Benim dr bekletmemişti. En geç yarın sabah gel demişti.

Aaaa açıklık varsa ve nişan geldiyse doğum başlamış. Sancın olmasa bile suni vererek almaları gerekmez mi?

Maalesef Hollandada bu durumda bekletiyolar. Mumkun oldugunca dogal bir dogum olmasini istiyolar,
anneler daha cabuk toparlanabilir diye. Suni sanci ve sezeryan gercekten en son caresiz kalindigi zaman yapiliyor.
O yuzden bekliyorum, sanci felan gelir diye kendimi yormaya calisiyorum ama gelmiyor :confused:

Maalesef Hollandada bu durumda bekletiyolar. Mumkun oldugunca dogal bir dogum olmasini istiyolar,
anneler daha cabuk toparlanabilir diye. Suni sanci ve sezeryan gercekten en son caresiz kalindigi zaman yapiliyor.
O yuzden bekliyorum, sanci felan gelir diye kendimi yormaya calisiyorum ama gelmiyor :confused:
Sağlıkla gelsin inşallah

Back
X