• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün yemekleri erkenden yapayım dedim. Dün yaptığım kabak çoook tuzlu olmuş. Bugün de içine patlıcan ve domates ayarlayarak çakma türlüye çevirdim kafamda "sakın tuz atma" baskısıyla :KK53: Havalar birden bastırdı. Eşim de soğuk birşeyler istiyor. Hoşaf yapıyorum bir yandan. Çorba yaparım çocuklara. Yemek işi biter gibi.
Bir yandan da çamaşır yıka/as/topla/katla döngüsü var. Makineye çamaşır attım.
Evi toplamam lazım. Kızımın saçları bu ara her yerde. Dik süpürge alma işini gündeme alsam iyi olacak. Hayatımı kolaylaştıracak gibi. Yoksa üşeniyorum. Bu sefer de tam kısır döngü :bicak:

Bugün yemekleri erkenden yapayım dedim. Dün yaptığım kabak çoook tuzlu olmuş. Bugün de içine patlıcan ve domates ayarlayarak çakma türlüye çevirdim kafamda "sakın tuz atma" baskısıyla :KK53: Havalar birden bastırdı. Eşim de soğuk birşeyler istiyor. Hoşaf yapıyorum bir yandan. Çorba yaparım çocuklara. Yemek işi biter gibi.
Bir yandan da çamaşır yıka/as/topla/katla döngüsü var. Makineye çamaşır attım.
Evi toplamam lazım. Kızımın saçları bu ara her yerde. Dik süpürge alma işini gündeme alsam iyi olacak. Hayatımı kolaylaştıracak gibi. Yoksa üşeniyorum. Bu sefer de tam kısır döngü :bicak:
Süpürge çok kolaylık oldu kırıntıları 5 dk süpürüyorum bitiyor
Bende kabak yemeği yapicam kayık gibi olandan ilk defa deniyeceğim

Süpürge çok kolaylık oldu kırıntıları 5 dk süpürüyorum bitiyor
Bende kabak yemeği yapicam kayık gibi olandan ilk defa deniyeceğim
İşte ben de o kayığa ilk defa binip tuzlu denizlere açıldım. Bir de servis yaparken dağıttım. :KK45: :olamaz: Sonra türlü limanına demir attı kendisi. Meraktayım, akşam yine tuzlu mu olacak?:KK53::bicak:

Nereden baslasam, son gelismelerde buz dolabini yenilemek vardi. Geriye bir sürü cöp kalmisti
eski buz dolabi, ayakkabilik, sehpa, bir cuval eski nevresim, bes karton tabak, kullanissiz agir cam parcalar, cizilmis tavalar, yer kaplayan süs esyalari, cocuklarin oyuncak koltugu, sürüyle bardak, bir cuval kullanilmayan eskimi oyuncak cöpe attik
derin dondurucumu da bodruma indirdim, acilan yere de iki raf aldim ve kiler yaptim
oglumun giysi dolabindaydi cogu esya tiklim tikisti, hepsini bosalttim
yazicidan, mikrodalgaya kadar yeni kurdugumuz raflara yerlestirdik ve cocuklar kücük diye kapi yapmadik, kullanisli bir kumas kapiyla da kiler son halini almis oldu
bu cöp atma isinden bir gün önce de kullanisli ve pratik buldugumuz tabak ve bardak alisverisi yaptim
beyaz dört takim pamuklu nevresim aldim, yikamasi kolay ve de göz yormuyor
mutfak dolaülari bu sayede cok düzenli oldu
cöpe eskiyen plastik kaplarimi da attim, kullanisli saklama kaplari aldim
bayadir düzenleme tam gaz devam ediyor ama cok yorucuydu
dün de cocuklarin boyadigi duvarlari badanaladim
öncesinde oturma odamdaki duvara yapistirdigimiz aynayi söktüm, duvarlarim bosaldi
yani bircok sey daha arada yaptim ama zamanla yazarim
karantinada ev nefes aldi, cok ama cok yol katettik
mutfakta büyük düzenleme oldu, bugün yine kiyafet dolabima bakacagim, giymediklerimi ayiracagim
kizimin odasinda da düzenleme yapacagim
anlatirken yoruldum, devami gelecek :KK69:

Bugün toz aldım, yerleri süpürdüm. Bulaşık makinesini boşalttım. Ocak, ara fayans, tezgah yağçözle detaylı silindi. Eşim alışveriş yaptı, onları yerleştirirken buzdolabını düzenledim. Çekmecelerde çocuk emniyet kilidinden kalma yapışkan izleri vardı cifle telleyip çıkardım. Yemek yaptım. Yemek sonrası tekrar mutfağı topladım.

Befercim saatler çok uzun niye öyle? Çalışma saatlerinden ötürü mü? Yoksa evine mi uzak? Gerçekten yorucu süreç. Ben de çalışırken 19.30 gibi geliyordum İstanbul trafiğinden ötürü. İşten ziyade yolda yoruluyordum.
Çalışma saatleri 8/6
Ama servis güzergahı biraz dolanıyor birazda uzak zaten trafik te olunca böyle bir saat oluyor.

Dün ben de biraz yer sildim eğilerek, balkon sildim, banyoyu duşu falan yıkadım. Belim çok ağrıdı daha önce de siliyordum böyle olmuyordu. Bugün iyiyim.
Silme işlemini mop ile yapıyorum yoksa belinde fitik var hiç ayağı kalkamam ki geçmiş olsun dikkat et kendine

Nereden baslasam, son gelismelerde buz dolabini yenilemek vardi. Geriye bir sürü cöp kalmisti
eski buz dolabi, ayakkabilik, sehpa, bir cuval eski nevresim, bes karton tabak, kullanissiz agir cam parcalar, cizilmis tavalar, yer kaplayan süs esyalari, cocuklarin oyuncak koltugu, sürüyle bardak, bir cuval kullanilmayan eskimi oyuncak cöpe attik
derin dondurucumu da bodruma indirdim, acilan yere de iki raf aldim ve kiler yaptim
yazicidan, mikrodalgaya kadar yeni kurdugumuz raflara yerlestirdik ve cocuklar kücük diye kapi yapmadik, kullanisli bir kumas kapiyla da kiler son halini almis oldu
bu cöp atma isinden bir gün önce de kullanisli ve pratik buldugumuz tabak ve bardak alisverisi yaptim
öncesinde oturma odamdaki duvara yapistirdigimiz aynayi söktüm, duvarlarim bosaldi
mutfakta büyük düzenleme oldu, bugün yine kiyafet dolabima bakacagim, giymediklerimi ayiracagim
Ellerine sağlık 👏🏻 Görselleri merak ettim 😅

Eline sağlık ne çok iş yapmışsın tebrikler :)

Bugün toz aldım, yerleri süpürdüm. Bulaşık makinesini boşalttım. Ocak, ara fayans, tezgah yağçözle detaylı silindi. Eşim alışveriş yaptı, onları yerleştirirken buzdolabını düzenledim. Çekmecelerde çocuk emniyet kilidinden kalma yapışkan izleri vardı cifle telleyip çıkardım. Yemek yaptım. Yemek sonrası tekrar mutfağı topladım.
Kolay gelsin her zamanki belleza enerjisi :KK36:

Tuz dengesi düzelmiştir tırstım şimdi haşlarken bende baya tuz attım :KK70:
Yemedim desem :olamaz: komşular yemek getirdi /biz götürdük iftara. Ben onları yedim ama kızım ve eşim tuzu iyi dediler. Bugün de onu yeriz. Çorba da var dünden.Yemek yapmayı düşünmem. Salata belki... ama aynı dediğin gibi ev şaha kalktı gidiyor. Bir yerden başlasam iyi olacak. Bu ara hiç eve harcayacak enerjim yok. Oturup başka şeyler yapmak istiyorum hep.

Yemedim desem :olamaz: komşular yemek getirdi /biz götürdük iftara. Ben onları yedim ama kızım ve eşim tuzu iyi dediler. Bugün de onu yeriz. Çorba da var dünden.Yemek yapmayı düşünmem. Salata belki... ama aynı dediğin gibi ev şaha kalktı gidiyor. Bir yerden başlasam iyi olacak. Bu ara hiç eve harcayacak enerjim yok. Oturup başka şeyler yapmak istiyorum hep.
Evde boş bos dolanıyorum bende
Ne yana baksam iş cikiyo
Şimdi plan yapacağım öyle ilerlerim insallah

Back
X