• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile hekimi sadece parol yazdı 🤦‍♀️
Öksürüğüme bir etkisi olur mu ki 🤔
Neyse doktoruma yazdım inşallah bir şey önerir
parol ağrı kesici ateş düşürücü.

bizde öksürük olunca, balgam sökücü geniz akıntısı sıvılaştırıcı efervesan tablet veriyorlar.

mikan geçmiş olsun canım, öksürük için kullandığım ( evde yaparak ) bir ceviz kürü var ama hamile oldugundan sakıncası olur mu bilemedim, elma kabuğu kaynatarak içebilirsin sanırım doğal ve biraz rahatlatabilir..
geçer umarım :KK200:

parol ağrı kesici ateş düşürücü.

bizde öksürük olunca, balgam sökücü geniz akıntısı sıvılaştırıcı efervesan tablet veriyorlar.
Hamilelere veriliyor mu? Neyse kadın doğumcum test ver dedi ben de verdim inşallah negatif çıkar 😢

mikan geçmiş olsun canım, öksürük için kullandığım ( evde yaparak ) bir ceviz kürü var ama hamile oldugundan sakıncası olur mu bilemedim, elma kabuğu kaynatarak içebilirsin sanırım doğal ve biraz rahatlatabilir..
geçer umarım :KK200:
Teşekkür ederim ☺️ Elma kabuğunu kaynatayım annem küçükken hep yapardı. Hamile olunca ne iyi gelir ne dokunur kestiremiyor insan

geçmiş olsun canım, hamile olunca işte, inşallah testin negatif gelir.
Eskiden elden çıkardıklarımızı yazardık şimdi alma modundayız🙈😂
:KK70::KK70: hakkaten öyle oldu dimi, önce eledik eledik, şimdi yenilenme vakti, burada daha fazla eleme yapacak kişi kalmadı sanki :) koltuk fotosu bekleriz bu arada.

Back
X