Lindam bugün pratik yemekler düşün evi genel toplasan yeter bol bol dinlen.
Her zaman iş yapılacak diye birsey yok birde doğru zamanda doğru planlama olmalı
Yoksa ya iş birikmeye başlar yada kendimizi çok işlere kaptırıp yipratiriz.
O dengeyi bulman lazım.
Aynen miam. Ama halilar yok ya. Iyice sanki her yer aldi basini gitti gibi geliyor. Pazartesi serilecek bende bi ohh diyeceğim inşallah.
Kredi kartimin ekstresini yatirdim kaldi 4 taksidim. Sonrasi inşallah daha güzel olacak. Elden borcumuzu da yavastan koyuyorum kenara. Baya bi sıkışık gidiyoruz ama olsun bu sekilde mutluyum. Allah sağlık versin inşallah.
Evle ilgili bi kac düşüncem var seneye belki bi kac ufak değişiklik yapabilirim aksesuar falan ya da tablo gibi.

Günaydın hanımlar
Koltuğun fotoğrafını çektim :)
Bundan 2 tane alıp L şeklinde koyduk
Halı henüz gelmedi. Fon perdeleri de çıkarayım diyorum..
5C8E8DAA-5A93-4471-8498-F0480D7C0AAA.jpeg

Selamlar
Bugün planım gunluk ev işleri ve biraz kitap okuma yapacagim
Bir bölüm dizi izlerim
Akşama yemeğe davetliyiz
Kızımla boyama veya oyun oynariz

Dün bütçe planlaması ve alacağım şeylerin listesini yapmaya başladım başıma ağrılar girdi yarım bıraktım.😅
Bugün belki tamamlarım.
Keşke biri de beni davet etse dicem ama 4 çocuğu hazırlayıp gitmesi mi zor evde yemek yapmak mı zor karar veremedim. 😂

Selamlar
Bugün planım gunluk ev işleri ve biraz kitap okuma yapacagim
Bir bölüm dizi izlerim
Akşama yemeğe davetliyiz
Kızımla boyama veya oyun oynariz

Dün bütçe planlaması ve alacağım şeylerin listesini yapmaya başladım başıma ağrılar girdi yarım bıraktım.😅
Bugün belki tamamlarım.
Biz de dün eşimle aynı şeyi yaptık 🙈 ve bizim de başımız ağırdı her şey çok pahalı. 🤭

lindalinda lindalinda
Pazartesi ye kadar sen bütün yapılacak işleri yaparsın hafta sonu
Hafta içi detaylarla ugrasmak seni zamanından alıyor gibi hissediyorsun ve mutsuz oluyorsun
O yüzden kendini iyi hissedeceğin plan uygula 😊

Back
X