- 12 Ocak 2019
- 3.133
- 6.854
- 158
Buzdolapları tamam. Rafları yıkadım. İçindekileri düzenledim.
Kilerde zeytinler vardı. Bir kısmı hafif yumuşamış, bazısı bana acı geldi. Bunlardan zeytin ezmesi yapıp değerlendirmek istedim. Dün birazının çekirdeklerini çıkardım, bugün de uğraştım. Siyah zeytin ağırlıklı. Yıllar önce yeşilden yapmıştım. Onun tadını beğenmiştik. Bu nasıl olacak bakalım. Çeşitli tarifler var. Deneyeceğim birini. Yapan oldu mu daha önce zeytin ezmesi? Çok oyalıyor ama.
Kızımdan yardım istedim. Sağolsun yardımcı oldu. 
Mutfak dolabının alt kısmını sildim, temizledim. Çekmeceler kaldı. Bulaşık makinesinin içini, pervanesini, süzgecini vs yıkadım. Mutfak dolabının üst kısmını sonra yapacağım inşaallah.
Bardakları makineden alıp yerleştirmeden orasını da aradan çıkardım.
Mutfakta eşimin kıymetlisi bekarlık kanepesi var.
Adam bekarlığını mı özlüyor nedir, atmaya kıyamıyor ama maşaallah taş gibi. Diğerini zorla kaynıma vermiştim.
Bu kanepenin altına da el atıp, halısını yıkamaya gönderip, şimdilik mutfak faslını bırakacağım.
Yatak odası hedefim. Bilin bakalım orada beni bekleyen ne vaaarrr???

Kilerde zeytinler vardı. Bir kısmı hafif yumuşamış, bazısı bana acı geldi. Bunlardan zeytin ezmesi yapıp değerlendirmek istedim. Dün birazının çekirdeklerini çıkardım, bugün de uğraştım. Siyah zeytin ağırlıklı. Yıllar önce yeşilden yapmıştım. Onun tadını beğenmiştik. Bu nasıl olacak bakalım. Çeşitli tarifler var. Deneyeceğim birini. Yapan oldu mu daha önce zeytin ezmesi? Çok oyalıyor ama.

Mutfak dolabının alt kısmını sildim, temizledim. Çekmeceler kaldı. Bulaşık makinesinin içini, pervanesini, süzgecini vs yıkadım. Mutfak dolabının üst kısmını sonra yapacağım inşaallah.
Bardakları makineden alıp yerleştirmeden orasını da aradan çıkardım.
Mutfakta eşimin kıymetlisi bekarlık kanepesi var.

Yatak odası hedefim. Bilin bakalım orada beni bekleyen ne vaaarrr???