• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolapları tamam. Rafları yıkadım. İçindekileri düzenledim.

Kilerde zeytinler vardı. Bir kısmı hafif yumuşamış, bazısı bana acı geldi. Bunlardan zeytin ezmesi yapıp değerlendirmek istedim. Dün birazının çekirdeklerini çıkardım, bugün de uğraştım. Siyah zeytin ağırlıklı. Yıllar önce yeşilden yapmıştım. Onun tadını beğenmiştik. Bu nasıl olacak bakalım. Çeşitli tarifler var. Deneyeceğim birini. Yapan oldu mu daha önce zeytin ezmesi? Çok oyalıyor ama. 🤦‍♀️Kızımdan yardım istedim. Sağolsun yardımcı oldu. 🥰

Mutfak dolabının alt kısmını sildim, temizledim. Çekmeceler kaldı. Bulaşık makinesinin içini, pervanesini, süzgecini vs yıkadım. Mutfak dolabının üst kısmını sonra yapacağım inşaallah.

Bardakları makineden alıp yerleştirmeden orasını da aradan çıkardım.

Mutfakta eşimin kıymetlisi bekarlık kanepesi var.😁 Adam bekarlığını mı özlüyor nedir, atmaya kıyamıyor ama maşaallah taş gibi. Diğerini zorla kaynıma vermiştim.🤦‍♀️ Bu kanepenin altına da el atıp, halısını yıkamaya gönderip, şimdilik mutfak faslını bırakacağım.

Yatak odası hedefim. Bilin bakalım orada beni bekleyen ne vaaarrr??? :KK53: :rolleyes:

Kilerde zeytinler vardı. Bir kısmı hafif yumuşamış, bazısı bana acı geldi. Bunlardan zeytin ezmesi yapıp değerlendirmek istedim. Dün birazının çekirdeklerini çıkardım, bugün de uğraştım. Siyah zeytin ağırlıklı. Yıllar önce yeşilden yapmıştım. Onun tadını beğenmiştik. Bu nasıl olacak bakalım. Çeşitli tarifler var. Deneyeceğim birini. Yapan oldu mu daha önce zeytin ezmesi? Çok oyalıyor ama. 🤦‍♀️Kızımdan yardım istedim. Sağolsun yardımcı oldu. 🥰

Mutfak dolabının alt kısmını sildim, temizledim. Çekmeceler kaldı. Bulaşık makinesinin içini, pervanesini, süzgecini vs yıkadım. Mutfak dolabının üst kısmını sonra yapacağım inşaallah.

Mutfakta eşimin kıymetlisi bekarlık kanepesi var.😁 Adam bekarlığını mı özlüyor nedir, atmaya kıyamıyor ama maşaallah taş gibi. Diğerini zorla kaynıma vermiştim.🤦‍♀️ Bu kanepenin altına da el atıp, halısını yıkamaya gönderip, şimdilik mutfak faslını bırakacağım.

Yatak odası hedefim. Bilin bakalım orada beni bekleyen ne vaaarrr??? :KK53: :rolleyes:
Acaba nedir nedir :D :D benim de bekliyor. Çocukları eşim götürecek şimdi ben de etraf topla süpür sil yaparım. :temizlik: senin kadar detaya giremem tabi maşallah içine kakılmış kaçtı :D

Yatak odasına dalıyorum inşallah. Yemek yaptım bulaşıkları yıkadım etrafı topladım. Düdüklüye lastik siparişi verdim 480 TL olmuş:olamaz: pahalı bişey almayacağım artık yedek parçaları çok tutuyor:olamaz:
Yazin ben 130 a almıştım
Hangi ara o fiyata çıkmış.

Bazı marka ithal ürünlerin yedek parçası çok pahalıya geliyor.

Mutlu pazarlar 🎉
Dün deniz sezonunu açtık ama biraz da yandım canım acıyor

Dün eve hiç bakamayınca bugün giriştim
3 makine çamaşır yıkandı, yerleşti
Sıcak oluyor diye battaniyeyi yıkayıp kaldırdım
Hızlı bir süpürme
Arkasından silme
Tost makinesini temizledim
Balkon yıkandı, saksılar düzenlendi
2 paspas derdik keyif yapıyoruz balkonda 😅

Az sonra pazar banyoları yapılacak sonra kapanış 😁

Eline sağlık 😍

Mutlu pazarlar 🎉
Dün deniz sezonunu açtık ama biraz da yandım canım acıyor

Dün eve hiç bakamayınca bugün giriştim
3 makine çamaşır yıkandı, yerleşti
Sıcak oluyor diye battaniyeyi yıkayıp kaldırdım
Hızlı bir süpürme
Arkasından silme
Tost makinesini temizledim
Balkon yıkandı, saksılar düzenlendi
2 paspas derdik keyif yapıyoruz balkonda 😅

Az sonra pazar banyoları yapılacak sonra kapanış 😁
Eline sağlık
Ohh hemde denize gidilmiş mis gibi 😀

Ben de sana uyup Aşk-ı Memnu mu izlesem 🤭🤭🤭

Ben aslında durmadım. Oturma odasını sildim süpürdüm. Koltukları çektim vs. Komşu oğluma kitap vermişti ama kitaplar biraz tozluydu. Onları sildim. Yerleştirdim kitaplığa.

Büyük balkonu yıkadım. Çocuklar da hafta sonu evde olunca gir çık yapıyorlar. Ufaklık o dut ağaçlarındaki dutlardan yiyor. Öyle olunca yaprak, dut lekesi olabiliyor. Onlar sabah uyanıncaya kadar kurusun istedim. Okulların bitmesine yakın perdesini takarım diye düşünüyorum. Kilimini serip daha işlevsel hale getiririm inşaallah. Şimdilik okul işi olunca tam ayarlamadım.

Bu sabah kiler olarak kullandığım çekmeceli dolabı boşalttım. Bugün yaz sıcağını hissettiğim bir gün oldu. Sıcak demek Akdeniz' de bakliyatların vs kelebeklenmesi demek.🙄 Bu yüzden hepsini kontrol ettim.

Eski buzdolabımızı kiler niyetine kullanıyorum. Dolaptaki herşeyi çıkarıp kontrol ettim. Dolabı güzelce temizledim. Yer açıp buzdolabına koyacağım şeyleri ayarladım.

Kızımın cumartesileri okul kursu var. O, okula gitti. Oğlanların da hareketli günü.🙄 Yoruldum. Ortancayla da atıştık biraz. Modum düştü. Özellikle derin temizlik yaparken ertafımda çocuk istemediğimi farkettim. Çok oyalıyorlar beni. Şikayetçi değilim ama daha fazla yoruluyorum. Hem fiziksel hem zihinsel
baharatların içine defne yaprağı koy 5-6 tane.

Ölü bir CK'dan herkese Günaydın,

Cuma
-eşe dgünü için yemeğe gidildi. 3te eve dönüldü.

Ctesi
-10 gibi kalkıldı kahvaltı yapıldı.
-Eş, robot, ve CK 3lüsü ile temizliğe başlandı.
-Robot salonu süpürdü.
-Eş diğer yerleri süpürdü.
-CK sildi.
-Eş kuşu temizledi.
-CK tuvalet banyo temizledi.
-CK ocak ve mutfak tezgahını temizledi. bulaşıkları yerleştirdi
-CK kek ve börek yaptı, meyve, kıyafet, çanta hazırladı gezi için.
-Eş balkonu yıkadı, CK kilimleri silkeledi
-CK çocuğa banyo, tırnak bakımı yaptı.
-CK duş aldı, yattı.

Pazar
-saat 06:00 da kalkınca, Gezi üzerimizden geçti.
-Gece 12de eve dönünce hemen çocuğu duşa kendimi duşa atıp, çocuğu yatırdım.
-Bi 15 dk oturup yattım.

BUGÜN
:silah::ruh::uykucu:

Ölü bir CK'dan herkese Günaydın,

Cuma
-eşe dgünü için yemeğe gidildi. 3te eve dönüldü.

Ctesi
-10 gibi kalkıldı kahvaltı yapıldı.
-Eş, robot, ve CK 3lüsü ile temizliğe başlandı.
-Robot salonu süpürdü.
-Eş diğer yerleri süpürdü.
-CK sildi.
-Eş kuşu temizledi.
-CK tuvalet banyo temizledi.
-CK ocak ve mutfak tezgahını temizledi. bulaşıkları yerleştirdi
-CK kek ve börek yaptı, meyve, kıyafet, çanta hazırladı gezi için.
-Eş balkonu yıkadı, CK kilimleri silkeledi
-CK çocuğa banyo, tırnak bakımı yaptı.
-CK duş aldı, yattı.

Pazar
-saat 06:00 da kalkınca, Gezi üzerimizden geçti.
-Gece 12de eve dönünce hemen çocuğu duşa kendimi duşa atıp, çocuğu yatırdım.
-Bi 15 dk oturup yattım.

BUGÜN
:silah::ruh::uykucu:
Ck bugün nefes alsan yeter
Elini bile kaldırma 😅

Bu hafta Banyonun eksik parcasi gelecekmiş
Sipariş vereli uzun zaman olmuştu
Umudu kesmistik
Nasıl birsey gelecek yada gelecekmi bakalım

Hafta ici okulda doğum günü yapılacak
Arkadaşları kutlayinca Kızımda okulda istedi
pasta çatal tabak meyve suyu balonlar alıp kutlarız.

Şimdilik haftanın exra işleri böyle 🙃

Ben de bi selam vereyim, ay herkes neler yapmış ne güzel🧿😍 Ben de bol bol bebek baktım, kaka falan temizledim😂
Bunların yanı sıra cmtsi robota süpürtüp tüm evi kendim sildim, 2 makine çamaşır yıkadım astım, kuruyunca yerleştirdim, kızlardan birini yıkayıp kendim banyo yaptım
Dün küçüğümün yılsonu gösterisi vardı, bebişi anneme bırakıp oraya gittik, hazırlanma vs çok zaman aldı tabi, önce kendi saçıma fön çektim sonra gösteri yıldızına :)
Akşam gelince spagetti yaptım, buzlukta makarna sosum vardı, eşim de salata yaptı
Yemekten sonra cevizli kek yaptık kızlarla, bulaşık makinesini boşalttım mutfağı toparladım, elde yıkanacakları yıkadım, komşuya bi tabak kek gönderdim, cocukları yatırdım, en son bebiş de uyuyunca bi bölüm dizi izledim, onu izlerken cilt bakım serumlarını falan yanıma aldım, bakım yaptım

Bugün de 2 battaniye yıkadım, çamaşırlıkta kuruyanlar vardı onları katladım yerleştirdim, balkonların yıkanması lazım onları eşim yapsın, hfsonu resmen hiç bişi yapmadı cmtsi çocukları parka götürmekten başka, bi de bebek baktı işte ben işlerimi yaparken
Camlarım çok fena, yardımcı çağırıp sildirmem lazım
Mutfak halıma arıtıcıdan su aktı çok fazla, onu yıkamaya göndermiştik sabah geldi, mutfağı sildim halıyı açtım, akşama da buzluktan dolma sarma çıkarıp pişiricem, yemek yapma durumları zor oluyo biraz

Back
X