• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bi selam vereyim, ay herkes neler yapmış ne güzel🧿😍 Ben de bol bol bebek baktım, kaka falan temizledim😂
Bunların yanı sıra cmtsi robota süpürtüp tüm evi kendim sildim, 2 makine çamaşır yıkadım astım, kuruyunca yerleştirdim, kızlardan birini yıkayıp kendim banyo yaptım
Dün küçüğümün yılsonu gösterisi vardı, bebişi anneme bırakıp oraya gittik, hazırlanma vs çok zaman aldı tabi, önce kendi saçıma fön çektim sonra gösteri yıldızına :)
Akşam gelince spagetti yaptım, buzlukta makarna sosum vardı, eşim de salata yaptı
Yemekten sonra cevizli kek yaptık kızlarla, bulaşık makinesini boşalttım mutfağı toparladım, elde yıkanacakları yıkadım, komşuya bi tabak kek gönderdim, cocukları yatırdım, en son bebiş de uyuyunca bi bölüm dizi izledim, onu izlerken cilt bakım serumlarını falan yanıma aldım, bakım yaptım

Bugün de 2 battaniye yıkadım, çamaşırlıkta kuruyanlar vardı onları katladım yerleştirdim, balkonların yıkanması lazım onları eşim yapsın, hfsonu resmen hiç bişi yapmadı cmtsi çocukları parka götürmekten başka, bi de bebek baktı işte ben işlerimi yaparken
Camlarım çok fena, yardımcı çağırıp sildirmem lazım
Mutfak halıma arıtıcıdan su aktı çok fazla, onu yıkamaya göndermiştik sabah geldi, mutfağı sildim halıyı açtım, akşama da buzluktan dolma sarma çıkarıp pişiricem, yemek yapma durumları zor oluyo biraz
Sen de bir sürü iş yapmışsın 🧿

Ben de bi selam vereyim, ay herkes neler yapmış ne güzel🧿😍 Ben de bol bol bebek baktım, kaka falan temizledim😂
Bunların yanı sıra cmtsi robota süpürtüp tüm evi kendim sildim, 2 makine çamaşır yıkadım astım, kuruyunca yerleştirdim, kızlardan birini yıkayıp kendim banyo yaptım
Dün küçüğümün yılsonu gösterisi vardı, bebişi anneme bırakıp oraya gittik, hazırlanma vs çok zaman aldı tabi, önce kendi saçıma fön çektim sonra gösteri yıldızına :)
Akşam gelince spagetti yaptım, buzlukta makarna sosum vardı, eşim de salata yaptı
Yemekten sonra cevizli kek yaptık kızlarla, bulaşık makinesini boşalttım mutfağı toparladım, elde yıkanacakları yıkadım, komşuya bi tabak kek gönderdim, cocukları yatırdım, en son bebiş de uyuyunca bi bölüm dizi izledim, onu izlerken cilt bakım serumlarını falan yanıma aldım, bakım yaptım

Bugün de 2 battaniye yıkadım, çamaşırlıkta kuruyanlar vardı onları katladım yerleştirdim, balkonların yıkanması lazım onları eşim yapsın, hfsonu resmen hiç bişi yapmadı cmtsi çocukları parka götürmekten başka, bi de bebek baktı işte ben işlerimi yaparken
Camlarım çok fena, yardımcı çağırıp sildirmem lazım
Mutfak halıma arıtıcıdan su aktı çok fazla, onu yıkamaya göndermiştik sabah geldi, mutfağı sildim halıyı açtım, akşama da buzluktan dolma sarma çıkarıp pişiricem, yemek yapma durumları zor oluyo biraz
Buzlukta makarna sosunu nasıl yapıyorsun?

Yazacağım yazacağım, sitede bakım var diye giremedim.

Anka Anka müjdemi isterim. 😁 Çocuklar beni gömmeden hallettim çamaşır işini. 😅 Amaaa 2 makine bugün çıktı. Aslında 3 de birisinde 4 küçük paspas yıkadım. Onu saymıyorum. Yazlık moda geçince paspasları kullanmıyorum. Kaldıracağım.

Ufaklığın yıl sonu gösterisi vardı. Gazamız mübarek olsun. Bitirdik şükür. Bu sınıf bir pikniği haketti.🌟

Bugün evi süpürdüm. Tuvalet banyoyu yıkadım. Yemeği akşamdan halletmiştim.

En kısa zamanda kendi gardrobumda düzenleme yapmak istiyorum. Yaptığım yerleri içime sinerek yaptım. Haliyle ayrıntılı yapınca daha uzun sürüyor.

Kızımın okul çıkışları okul kursu oluyordu. 6 yı buluyordu çıkması. Şimdi okul kursları bitti. Havalar da güzelleşiyor. Ufak geziler düşünülebilir. 🎉

Günaydın herkese, her kesime En Büyük TÜRKİYE

Dün Akşam
-yemek yendi, mutfak toplandı.
-spor yapıldı. duş alındı.
-çocuk yatırıldı.
-1 sepet siparişi örüldü (çok şükür, bin şükür :dua:)

gece nedense şiddetli mide bulantısıyla uyandım ve istifra edip:kusmuk: yattım tekrar.
biraz tuvalet düzenim yok (ayıptır söylemesi) büyük tuvalete çıkamıyorum düzenli, o da sebep olmuş olabilir.
Bu ara beslenmem düzenli, şekerli paketli gıda tüketmiyorum. 3 öğün besleniyorum ama yine de bağırsaklarım düzene girmiyor.

bu sabah kalktım, katlanacak çamaşırlardan katladım birer ikişer. akşam devam edeceğim.

Back
X