• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavs-i kuzah kavs-i kuzah doğum günün kutlu olsun canım. 🥳🥳 Ailenle çocuklarınla musmutlu yılların olsun 🥳🥳

kavs-i kuzah kavs-i kuzah nice mutlu yaşların olsun, dileklerin gerçeğe dönüşsün 🙏🥳🌷

kavs-i kuzah kavs-i kuzah doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsunnn :KK200:
Kızlaaarrr, çooookkk teşekkür ederiiiimmm.💫 Çok incesiniz.😍🥰
Sizlerin de gönlünden geçenler hayırlısıyla kabul olsun.🎉🌷🌈

Bugün bizim için gezi günümüzdü
Sabah kızım geldi kavuştuk 😊
Kahvaltımızı evde yapıp çıktık
Piknik alanına gittik Eylül bisiklet sürdü
Yemeğimizi dışarıda yedik
Köye gittik annemler bahce yapiyor hafta sonları geliyorlar orada çay içtik.
Yorgunum ama güzel yorgunluk bunlar 😊

IMG-20220605-WA0021.webp

Dün karpuz kabuğu denize düştü.😍 Ama bana göre deniz soğuktu. Bacaklarımı soktum o kadar. Çocuklar durur mu, hemen atladılar, çırpındı durdular.☺

Çok şükür, binler şükür her günümüze.
Şükür, nimeti ziyadeleştirir. 💕

cuma günü bende dolaplarıma bi el attım, yerleştirdim, orkidelerim vardı bakıcı teyze çok sık sulayınca değişik kokular oluşmuş onları anneme götürdüm, kurtarabilirse bakacak mahvoldular çiçeklerim. ben zaten bakmayı beceremiyorum da.

kıyafetlerimi geçen sefer elemiştim, yenilerini alınca, elbise alınca da elbiselerime bi el attım. bayaa bi eledim, askılar yine boşa çıktı :)

hafta sonu kızımın okulunca workshop vardı, oraya katıldık bayaa eğlendik, bu ara dolu dolu geçiyor günler.

cuma günü bende dolaplarıma bi el attım, yerleştirdim, orkidelerim vardı bakıcı teyze çok sık sulayınca değişik kokular oluşmuş onları anneme götürdüm, kurtarabilirse bakacak mahvoldular çiçeklerim. ben zaten bakmayı beceremiyorum da.

kıyafetlerimi geçen sefer elemiştim, yenilerini alınca, elbise alınca da elbiselerime bi el attım. bayaa bi eledim, askılar yine boşa çıktı :)

hafta sonu kızımın okulunca workshop vardı, oraya katıldık bayaa eğlendik, bu ara dolu dolu geçiyor günler.
Orkide bakımı zor oluyor
Eleme yapılmış eline sağlık 😊

Eki Görüntüle 3079150

Dün karpuz kabuğu denize düştü.😍 Ama bana göre deniz soğuktu. Bacaklarımı soktum o kadar. Çocuklar durur mu, hemen atladılar, çırpındı durdular.☺

Çok şükür, binler şükür her günümüze.
Şükür, nimeti ziyadeleştirir. 💕
bizimki de durmadı girdi. hem de yanımızda mayo yoktuekstra kıyafet vardı diye "kıyafetle gir" dedim ben de :D
napayım çocuğu mu mutsuz edeyim.

günaydınlarrr :KK200:

kavs-i kuzah kavs-i kuzah nice mutlu yıllara canım, her şey gönlünce olsun, burçdaşımmışsın sen, bi kaç gün sonra da benim doğum günüm, çocuklar heyecanla bekliyorlar doğum günümü :)
Yaaa ne güzeeell☺ İkizleri seviyorum.💕 Çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. 💫🌟🎉

Benim doğum günüm sakin geçti. Beklentiyi azaltınca mutluluk çoğalıyor sanırım. Birde normalde kimsenin aklına gelmeyecek doğum gününü Facebook ta görüp kutlamak da samimi gelmiyor.

Ailemle kutladık. Kızım tüm gün çevremde döndü durdu. Bugün senin günün, bir isteğin var mı diye. Hatta üşenir notmalde ama kardeşlerine menemen yaptı ben uğraşmayayım diye. Küçük daha olayın farkında değil ama benim duygusal ortancam gelip gidip sarıldı doğum günün kutlu olsun diye.🥲 Anne olunca kalbim daha yumuşak, ruhum hem kırılgan hem güçlü, gözlerim daha mı sulu ne 😄

Eşimden de pasta. 🥰
Annemler aradı. Kardeşim başka ilçeden geldi, sarıldı, günümü kutladı gitti. Diğer kardeşim aramadı mesela. Dert etmedim. Çünkü yapısı böyle. Önemsemiyor.

Kaliteli dediğim arkadaşlarım mesaj çekip isme özel doğum günü şarkısı göndermiş. Beklemiyordum da...💞

Yetmez mi😄

Back
X